DON13 Reputație: 285 Postat Aprilie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Postat Aprilie 29, 2015 Îți mulțumesc frumos pentru că m-ai pus la punct, în intervenția ta demnă de consacrare în analele genului epic. Din păcate, n-am să dau curs invitației tale, fiindcă mă îndoiesc de capacitatea ta de a contribui la o întâlnire reușită; fapt evident din superficialitatea cu care ai interpretat cele spuse de mine, din mânia cu care te-ai năpustit - tot pe forum, bată-l vina - și din modul isteric pe care l-ai ales să interacționezi cu această comunitate până acum. Cu profund dezgust, dar și teamă că n-ai înțeles o iotă nici din ce-am scris acum, îți pot ura doar mult succes în desăvârșirea ta profesională.Te rog pentru domnișoara scrie în limba română, pentru ea ce-a ce ai scris tu este limba străină!! Nu cred ca centurista de mai sus a inteles ceva!! 1
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Aprilie 29, 2015 )))))))))))))))).tare nu? patetic!))))))))))))) fa bianco sugatoare de pula nespalata cum tu recunosti, pizda infecta si analfabeta, ai un coleg ce te poate initia in adevaratele taine ale analfabetismului. si te si plateste ca lui ii plac pizdele analfabete si agresive!)))))))))))))Don.............))))))))))))) ce plm sa mai zic vezi si tu ce ai 'scos' din tine. Ma intreb oare atuul ala care-l ai tu 'gandirea' ce face? Du-te-n plm!)))))))))) In Academia Catavencu mai demult era o categorie "Din putul gandirii" ))))))))))) . Esti acolo ma Don! cu replica asta esti acolo!)))))))))))))) Te rog pentru domnișoara scrie în limba română, pentru ea ce-a ce ai scris tu este limba străină!! Nu cred ca centurista de mai sus a inteles ceva!!
DON13 Reputație: 285 Postat Aprilie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Postat Aprilie 29, 2015 )))))))))))))))).tare nu? patetic!))))))))))))) fa bianco sugatoare de pula nespalata cum tu recunosti, pizda infecta si analfabeta, ai un coleg ce te poate initia in adevaratele taine ale analfabetismului. si te si plateste ca lui ii plac pizdele analfabete si agresive!)))))))))))))Don.............))))))))))))) ce plm sa mai zic vezi si tu ce ai 'scos' din tine. Ma intreb oare atuul ala care-l ai tu 'gandirea' ce face? Du-te-n plm!)))))))))) In Academia Catavencu mai demult era o categorie "Din putul gandirii" ))))))))))) . Esti acolo ma Don! cu replica asta esti acolo!)))))))))))))) Idiot mai pune mâna pe o carte lasa laba si sapa din mana, si dupa chiar te invit să comentezi!!
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Aprilie 29, 2015 ))))))))))))))) asa e ma Don ca doar eu am scris 'ce-a ce':)))))))))))))))))))) du-te-n plm mea ca pe langa ca esti prost mai si semnalizezi!)))))))))))))))) ma pula eu pe pula am tinut mai multe carti decat ai citit tu analfabetule.Ideea era ca atunci cand dai lectii cuiva asigura-te ca esti capabil de asta. te-ai facut de ras papagalule dand lectii si facand o gafa monumentala. tu ganditorul....pulii!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) vezi ca inainte de si nu se pune virgula agramatule!!!)))))))))))) ganditorule! vai pula ta.P.S. parca te laudai ca nu mai raspunzi atacurilor mele. esti prost asta e clar, esti analfabet si agramat ai demonstrat. la toate astea mai pune ca nu esti nici om de cuvant! esti pielea pulii cu cont in Banca Transilvania.)))))))))))))))))))).Idiot mai pune mâna pe o carte lasa laba si sapa din mana, si dupa chiar te invit să comentezi!!
DON13 Reputație: 285 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Postat Aprilie 30, 2015 ))))))))))))))) asa e ma Don ca doar eu am scris 'ce-a ce':)))))))))))))))))))) du-te-n plm mea ca pe langa ca esti prost mai si semnalizezi!)))))))))))))))) ma pula eu pe pula am tinut mai multe carti decat ai citit tu analfabetule.Ideea era ca atunci cand dai lectii cuiva asigura-te ca esti capabil de asta. te-ai facut de ras papagalule dand lectii si facand o gafa monumentala. tu ganditorul....pulii!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) vezi ca inainte de si nu se pune virgula agramatule!!!)))))))))))) ganditorule! vai pula ta.P.S. parca te laudai ca nu mai raspunzi atacurilor mele. esti prost asta e clar, esti analfabet si agramat ai demonstrat. la toate astea mai pune ca nu esti nici om de cuvant! esti pielea pulii cu cont in Banca Transilvania.)))))))))))))))))))).Am zis ca nu iti mai răspund idiot, dar sa ivit o ocazie ca sa ma pot întâlni cu tine.. Ca vreau sa iti inchid gura taran obosit!!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum