rapidamore Reputație: 55 Postat Noiembrie 9, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 9, 2023 Acum 2 ore, emachines a spus: Am vrut sa opresc vinerea trecuta.. Cere 100 nu am avut unde merge... Din cauza mașinii am continuat mai era una noua mai corpolent la ieșirea din loloiasca spre Mizil în parcare dar avea client... Am bifat o din nou pe cea de la ieșirea din Mizil de la copertina Pe dihania aia? 🤣🤣
rapidamore Reputație: 55 Postat Noiembrie 9, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 9, 2023 Acum 2 ore, emachines a spus: E noua dar tot odată veche... A fost plecata.. A revenit... Am bifat o de câteva ori cu vreo 2 ani în urma ... E pe stilul fast fuck o suge precum ciocanitoarea Pai eu nu am zis ca e noua, doar am ajutat un camarad de război cu o informație despre ce îl inteeresa😀😀
emachines Reputație: 865 Postat Noiembrie 11, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 11, 2023 La 09.11.2023 la 23:58, rapidamore a spus: Pe dihania aia? 🤣🤣 Da... Când am drum prin zona o bifez la oral o suge cu pasiune... Fata de ce găsești pe zona. De asemenea la următoarea intersecție spre Buzău la întrare în istrita sta o cioara care la fel te suge de te rogi tu sa se mai opreasca 1
Adita6781 Reputație: 1 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Decembrie 14, 2023 Are cineva vreun număr de la vreo fetiță vă rog? 1 1
zatarrra_236 Reputație: 3 Postat Decembrie 17, 2023 Postat Decembrie 17, 2023 Salutare tuturor de tipa blonda de la Barcanesti. Cine mai știe și ne poate zice unde o găsim?
traseistul Reputație: 18 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 17, 2023 Acum 5 ore, zatarrra_236 a spus: Salutare tuturor de tipa blonda de la Barcanesti. Cine mai știe și ne poate zice unde o găsim? E acolo, dupa liceu spre Ghighiu, la datorie aproape in fiecare zi. Daca e vremea buna o gasesti dimineata dupa 9 pana la 11-12.
zatarrra_236 Reputație: 3 Postat Decembrie 17, 2023 Postat Decembrie 17, 2023 Acum 53 minute, traseistul a spus: E acolo, dupa liceu spre Ghighiu, la datorie aproape in fiecare zi. Daca e vremea buna o gasesti dimineata dupa 9 pana la 11-12. Și e tot blonda. Sau un indiciu ceva?
traseistul Reputație: 18 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 18, 2023 Da. Saptamana trecuta mai era si o tipa roascata acolo, putin mai inalta si foarte slaba.
zatarrra_236 Reputație: 3 Postat Decembrie 18, 2023 Postat Decembrie 18, 2023 Acum 35 minute, traseistul a spus: Da. Saptamana trecuta mai era si o tipa roascata acolo, putin mai inalta si foarte slaba. Am trecut acum și era bruneta mica de statura și cu un fund bun..ea este?
traseistul Reputație: 18 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 18, 2023 Acum 9 ore, zatarrra_236 a spus: Am trecut acum și era bruneta mica de statura și cu un fund bun..ea este? Pai daca ai trecut, de ce n-ai oprit sa bagi o fisa? Aflai daca e ea sau nu.
Mihapio Reputație: 0 Postat Ianuarie 26 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 26 Salut,am trecut miercuri prin spate la shopping city si erau 3 fete la treaba,2 asa si asa,dar era una mai tinerica buna rau,n-am avut cum sa opresc sa intreb cat e pretul si in ce interval sta acolo,stie cineva ceva de ea si cat ar cere?
thewrathfate Reputație: 63 Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 Ieri, în spate la Shopping City, o roșcată slaba, și o tigancusa frumușică, cu un corp foarte ok. Din nefericire nu am putut opri, pt a afla detalii. Cunoaște cineva?
traseistul Reputație: 18 Postat Februarie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 27 Acum 1 oră, thewrathfate a spus: Ieri, în spate la Shopping City, o roșcată slaba, și o tigancusa frumușică, cu un corp foarte ok. Din nefericire nu am putut opri, pt a afla detalii. Cunoaște cineva? Chiar ieri m-am dat eu ea, frumusica dar cam atat. E pe viteza grav, nu m-a terminat. Cred ca in maxim 10 minute a sarit din masina. Pacat de ea ca e buna rau la corp, curata, si frumoasa la fata. Dar atitudine de nota 2, mahala. 100 cu 150 la prima strigare, preturi de camera. Negociat la 70 combinat. NU RECOMAND . ..
dozadeamor Reputație: 177 Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 Acum 8 minute, traseistul a spus: Chiar ieri m-am dat eu ea, frumusica dar cam atat. E pe viteza grav, nu m-a terminat. Cred ca in maxim 10 minute a sarit din masina. Pacat de ea ca e buna rau la corp, curata, si frumoasa la fata. Dar atitudine de nota 2, mahala. 100 cu 150 la prima strigare, preturi de camera. Negociat la 70 combinat. NU RECOMAND . .. La asa negociere bine ca s a urcat in masina. 🤣 1 1
Knowing Reputație: 12 Postat Februarie 27 Oras:București, România Oras:București, România Postat Februarie 27 Acum 47 minute, traseistul a spus: Chiar ieri m-am dat eu ea, frumusica dar cam atat. E pe viteza grav, nu m-a terminat. Cred ca in maxim 10 minute a sarit din masina. Pacat de ea ca e buna rau la corp, curata, si frumoasa la fata. Dar atitudine de nota 2, mahala. 100 cu 150 la prima strigare, preturi de camera. Negociat la 70 combinat. NU RECOMAND . .. Unde în spate? La giratoriul ăla mare unde mai stau ele unde parchează camioanele?
traseistul Reputație: 18 Postat Februarie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 27 Acum 2 ore, Knowing a spus: Unde în spate? La giratoriul ăla mare unde mai stau ele unde parchează camioanele? Da, acolo la camioane
Fuckhard0403 Reputație: 1 Postat Martie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 25 Salutare ,găsit azi o tipa blonda pe DN la negoiesti ,am văzut-o de ceva timp acolo însă abia azi am oprit ,negociat la 100 ,merită eu unul o sa mai trec pe la ea
carmenusstef Reputație: 0 Postat Martie 26 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 26 Unde la Negoiești ?
Fuckhard0403 Reputație: 1 Postat Martie 26 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 26 2 hours ago, carmenusstef said: Unde la Negoiești ? Când te duci spre brazi pe DN1 ,am văzut ca dimineața stau niște umflate ,și după ora 1 -2 sta blonda , am vizitat-o azi iar și merita 100 combinat
MstrLucky Reputație: 1 Postat Martie 26 Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Postat Martie 26 Acum 4 ore, Fuckhard0403 a spus: Când te duci spre brazi pe DN1 ,am văzut ca dimineața stau niște umflate ,și după ora 1 -2 sta blonda , am vizitat-o azi iar și merita 100 combinat Colegu unde mai exact o gasim pe "tanti" , nu sunt din zona dar sunt pe langa ea oare o locatie mai precisă se poate? Mai pe seara o gasim? Mulțumesc
cristi8999 Reputație: 250 Postat Martie 27 Postat Martie 27 Acum 14 ore, Fuckhard0403 a spus: Când te duci spre brazi pe DN1 ,am văzut ca dimineața stau niște umflate ,și după ora 1 -2 sta blonda , am vizitat-o azi iar și merita 100 combinat Arată bine la corp??
Fuckhard0403 Reputație: 1 Postat Martie 27 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 27 Arata top fata ,sta chiar pe DN1 126 ,nu știu pana la ce ora o găsiți ca nu am stat sa întreb dar după ora 2 e acolo asa am văzut-o zilnic 1
thewrathfate Reputație: 63 Postat Martie 28 Postat Martie 28 Tipa aia blonda de pe DN1 de la întrarea spre Negoiesti sta pana la maxim ora 17. Eu am văzut-o din trecere de câteva ori, și nu îmi pare cine știe ce... adică la 100 lei combinat, ai pe Iza, ai pisicuțele, ai pe Gina... dar na... când te grăbești și nu ai drum prin oraș, o fi buna și aia...
Fuckhard0403 Reputație: 1 Postat Martie 28 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 28 Contează foarte mult și atitudinea , eu unul nu suport femeile care vin și te ia din prima sa faci neprotejat 😂 adică eu unul țin la sănătatea mea ,când le aud fug direct ...numai Dumnezeu știe ce boli pot avea unele și aia mai ne trebuie sa ne îmbolnăvim și familia
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum