Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

Postat
Acum 2 ore, emachines a spus:

Am  vrut sa opresc vinerea trecuta.. Cere 100 nu am avut unde merge... Din cauza mașinii am continuat mai era una noua mai corpolent la ieșirea din loloiasca spre Mizil în parcare dar avea client... Am bifat o din nou pe cea de la ieșirea din Mizil de la copertina

Pe dihania aia? 🤣🤣

Postat
Acum 2 ore, emachines a spus:

E noua dar tot odată veche... A fost plecata.. A revenit... Am bifat o de câteva ori cu vreo 2 ani în urma

... E pe stilul fast fuck o suge precum ciocanitoarea

Pai eu nu am zis ca e noua, doar am ajutat un camarad de război cu o informație  despre ce îl inteeresa😀😀

• Oras:Ploiesti
Postat
La 09.11.2023 la 23:58, rapidamore a spus:

Pe dihania aia? 🤣🤣

Da... Când am drum prin zona o bifez la oral o suge cu pasiune... Fata de ce găsești pe zona. De asemenea la următoarea intersecție spre Buzău la întrare în istrita sta o cioara care la fel te suge de te rogi tu sa se mai opreasca

• Haha 1
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 5 ore, zatarrra_236 a spus:

Salutare tuturor de tipa blonda de la Barcanesti. Cine mai știe și ne poate zice unde o găsim?

E acolo, dupa liceu spre Ghighiu, la datorie aproape in fiecare zi. Daca e vremea buna o gasesti dimineata dupa 9 pana la 11-12.

Postat
Acum 53 minute, traseistul a spus:

E acolo, dupa liceu spre Ghighiu, la datorie aproape in fiecare zi. Daca e vremea buna o gasesti dimineata dupa 9 pana la 11-12.

Și e tot blonda. Sau un indiciu ceva?

Postat
Acum 35 minute, traseistul a spus:

Da. Saptamana trecuta mai era si o tipa roascata acolo, putin mai inalta si foarte slaba.

Am trecut acum și era bruneta mica de statura și cu un fund bun..ea este?

Postat
Acum 9 ore, zatarrra_236 a spus:

Am trecut acum și era bruneta mica de statura și cu un fund bun..ea este?

Pai daca ai trecut, de ce n-ai oprit sa bagi o fisa? Aflai daca e ea sau nu. 

Postat

Salut,am trecut miercuri prin spate la shopping city si erau 3 fete la treaba,2 asa si asa,dar era una mai tinerica buna rau,n-am avut cum sa opresc sa intreb cat e pretul si in ce interval sta acolo,stie cineva ceva de ea si cat ar cere?

Postat

Ieri, în spate la Shopping City, o roșcată slaba, și o tigancusa frumușică, cu un corp foarte ok. Din nefericire nu am putut opri, pt a afla detalii. Cunoaște cineva?

Postat
Acum 1 oră, thewrathfate a spus:

Ieri, în spate la Shopping City, o roșcată slaba, și o tigancusa frumușică, cu un corp foarte ok. Din nefericire nu am putut opri, pt a afla detalii. Cunoaște cineva?

Chiar ieri m-am dat eu ea, frumusica dar cam atat. E pe viteza grav, nu m-a terminat. Cred ca in maxim 10 minute a sarit din masina. Pacat de ea ca e buna rau la corp, curata, si frumoasa la fata. Dar atitudine de nota 2, mahala.

100 cu 150 la prima strigare, preturi de camera. Negociat la 70 combinat.

NU RECOMAND

.

..

Postat
Acum 8 minute, traseistul a spus:

Chiar ieri m-am dat eu ea, frumusica dar cam atat. E pe viteza grav, nu m-a terminat. Cred ca in maxim 10 minute a sarit din masina. Pacat de ea ca e buna rau la corp, curata, si frumoasa la fata. Dar atitudine de nota 2, mahala.

NU RECOMAND

.

..

La asa negociere bine ca s a urcat in masina. 🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:București, România
  • Oras:București, România
Postat
Acum 47 minute, traseistul a spus:

NU RECOMAND

.

..

Unde în spate? La giratoriul ăla mare unde mai stau ele unde parchează camioanele?

Postat
Acum 2 ore, Knowing a spus:

Unde în spate? La giratoriul ăla mare unde mai stau ele unde parchează camioanele?

Da, acolo la camioane

• Oras:Ploiești
Postat

Salutare ,găsit azi o tipa blonda pe DN la negoiesti ,am văzut-o de ceva timp acolo însă abia azi am oprit ,negociat la 100 ,merită eu unul o sa mai trec pe la ea 

Postat
2 hours ago, carmenusstef said:

Unde la Negoiești ?

Când te duci spre brazi pe DN1 ,am văzut ca dimineața stau niște umflate ,și după ora 1 -2 sta blonda , am vizitat-o azi iar și merita 100 combinat

• Telefon: 0772247811
  • Oras:Cluj Napoca
  • Telefon: 0772247811
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 4 ore, Fuckhard0403 a spus:

Când te duci spre brazi pe DN1 ,am văzut ca dimineața stau niște umflate ,și după ora 1 -2 sta blonda , am vizitat-o azi iar și merita 100 combinat

Colegu unde mai exact o gasim pe "tanti" , nu sunt din zona dar sunt pe langa ea oare o locatie mai precisă se poate? Mai pe seara o gasim? Mulțumesc 

Postat
Acum 14 ore, Fuckhard0403 a spus:

Arată bine la corp??

Postat

Arata top fata ,sta chiar pe DN1 126 ,nu știu pana la ce ora o găsiți ca nu am stat sa întreb dar după ora 2 e acolo asa am văzut-o zilnic 

• Like 1
Postat

Tipa aia blonda de pe DN1 de la întrarea spre Negoiesti sta pana la maxim ora 17. Eu am văzut-o din trecere de câteva ori, și nu îmi pare cine știe ce... adică la 100 lei combinat, ai pe Iza, ai pisicuțele, ai pe Gina... dar na... când te grăbești și nu ai drum prin oraș, o fi buna și aia...

Postat

Contează foarte mult și atitudinea , eu unul nu suport femeile care vin și te ia din prima sa faci neprotejat 😂 adică eu unul țin la sănătatea mea ,când le aud fug direct ...numai Dumnezeu știe ce boli pot avea unele și aia mai ne trebuie sa ne îmbolnăvim și familia 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...