Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
La 31.07.2024 la 13:51, thewrathfate a spus:

Am prins iar azi tipa bruneta, țigăncusa de la Mija. Descărcare corecta, 50 lei, fund foarte mișto, bombat, și sani mari naturali, pe care te lasă să pui mâna fara probleme, ba chiar își ridică singura maieul. Comunicativa, și zâmbăreață, fără niciun miros dubios. Am înțeles că merge și la hotelul din apropiere, 200lei ora, fără număr de finalizări.

locatia mai exacta se poate?

Link spre comentariu

Salutare!

Tot cam alea sunt, unele mai dispar și apar iar....

Ziua găsești așa:

-la pod la Brazi spre Bătesti o fata, arata mediocru, e veche la locația aia.

-la Bărcănești spre Ghighiu vreo 2-3 fete la cate o intrare de aia in dreapta pe camp. Una mai tinerica și una mai boccie.

-la  Sp.Județean spre Păulești chiar cum ieși din oraș pe dreapta, o fetiță frumușică așa la prima vedere.

- după sensul giratoriu de la breteaua din spate de la Shopping Centre către pasarela suspendată în prima parcare pe stânga una cu ochelari, arata decent, la fata puțin urâțică.

-la sensul dintre Bucov și Chițorani mai stăteau vreo 2, nu mi-au atras atenția, mediocre.

- Cele de la reprezentanta Opel Dibas mai apar ziua, tot așa mediocre și vechi pe acolo.

-La Bucov spre gradina zoologică și la Crângul la Bot la pădure în intersecția spre Strejnic nu am mai văzut nimic în ultima vreme și rar mai apare cate una sub pod la centura intrarea spre Podul înalt.

- In sensul giratoriu de la Metro mai apăreau din când în când vreo 2 dar urate.

Noaptea:

-Petromul de la Metro: de obicei era aia cu vocea groasa de ziceai că te bate când vorbește cu tine și încă 1-2 fete ocazional.

-La LUKOIL sens centura vreo 3-4 fete, tot așa sub medie estetic.

-Vestita de la Mol, baba veche in meserie. Expirata de ani mult din punctul meu de vedere.

-mai in fata puțin spațiu pentru sensul giratoriu mai găsești vreo 2 mediocre și dacă faci stânga pe breteaua din spate la Shoping City încă două, una slabă rău și una mai normala dar tot urâțică.

-După ce treci de pasarela spre Blejoi la Benzinăria aia mai stau 2-3 grăsuțe , tot vechi și ele la locație. Mai apăruse ocazional până în ele o fata tinerica simpatica la intersecția cu Balastiera .

-La Han la calea ferată la Blejoi e grăsuță aia, cam mare ce e drept. Trebuie maisna serioasa😂😂 sa o duca.

-La Bucov mai apărea noaptea spre Chițorani o fata blonda mai corpolenta dar buna per total. Și vara alea de la Dibas.

Cam astea sunt, nu îmi pot da cu părerea de tarife și prestări deoarece nu am fost la nici una. Mi se pare că nu merită să te chinui și să nu ai parte de igiena. Din întâmplare m-am nimerit la cateva și am văzut din ce mașină , dube și camioane au coborât și se vedeau șoferii după fata că nu sunt tocmai îngrijiți că sa nu zic mai rău. Plus că vara in soare nu vreau să mă gândesc cum miros ele.....

Spor!

• Like 1
Link spre comentariu

Și mai găsești ziua dar mai departende Ploiesti :

-pe DN1  la intrările alea dinspre sensul giratoriu de la Florești spre Bănești pe dreapta care 1-2 fete la fiecare intrare, nimic deosebit.

-intre cele două intrări de la Campina pe DN1 una blonda cu nasul mare, arata decenta corp.

-una între Campina și Nistorești pe stânga, blonda, tot așa veche, buna la corp urtica la fata.

- la Albești spre Urziceni până în calea ferată mai apărea ocazional una, părea intereranta.

-la pod până în Bratasanca , 2-3 urate de faci film de groaza😂😂.

Cam astea sunt in mare....

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București, România
  • Oras:București, România

Acum în momentul de față mi-a atras atenția o fată, n-am putut oprii, dar nu era rea, cine poate merge acum să testeze terenul și să ne dea detalii, ar fi perfect. Am văzut-o la benzinăria dezafectată de la ieșire din  Albești-Paleologu spre Ciorani, daca poate cineva să meargă la ea, nu prea am văzut-o des, părea frumușică, tinerică, bunicică slim așa cu picioare lungi.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Nu am vizitat fetele din strada, dar din ceva drumuri facute pot sa zic ca pe aproape tot drumul ploiesti - targoviste gasesti cel putin 5, nu prea m am uitat la ele atent ca sa observ vreuna buna, dar mai toate pareau plinute. Daca te tine, futi din 10 in 10 km :))))

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
Acum 20 ore, Knowing a spus:

Acum în momentul de față mi-a atras atenția o fată, n-am putut oprii, dar nu era rea, cine poate merge acum să testeze terenul și să ne dea detalii, ar fi perfect. Am văzut-o la benzinăria dezafectată de la ieșire din  Albești-Paleologu spre Ciorani, daca poate cineva să meargă la ea, nu prea am văzut-o des, părea frumușică, tinerică, bunicică slim așa cu picioare lungi.

Acum am trecut pe lângă ea... E boccoe rău nu am mers

Link spre comentariu
  • Telefon: 00000000
  • Oras:PH
  • Telefon: 00000000
  • Oras:PH
La 28.08.2024 la 4:02, passatb6xxx a spus:

Și mai găsești ziua dar mai departende Ploiesti :

-pe DN1  la intrările alea dinspre sensul giratoriu de la Florești spre Bănești pe dreapta care 1-2 fete la fiecare intrare, nimic deosebit.

-intre cele două intrări de la Campina pe DN1 una blonda cu nasul mare, arata decenta corp.

-una între Campina și Nistorești pe stânga, blonda, tot așa veche, buna la corp urtica la fata.

- la Albești spre Urziceni până în calea ferată mai apărea ocazional una, părea intereranta.

-la pod până în Bratasanca , 2-3 urate de faci film de groaza😂😂.

Cam astea sunt in mare....

Lucrezi la Cargus colegu?😂

• Haha 1
Link spre comentariu
La 31.07.2024 la 15:21, assdad a spus:

Salut tipa de la ieșire românești stanga în pădure mai știe cineva ceva de ea ? Avem Nr de telefon dar l.am pierdut știu că era și pe camera .și la pădure nu am mai văzut o...

Sau tipa roșcată după sensul de la RAR spre Târgoviște unde se face stânga spre Strejnic era mai grăsuță mai știe cineva ? Mulțumesc 

Tot nimic ? Un Nr ceva sau mutat pe camera ?

Link spre comentariu
La 23.09.2024 la 6:04, seniorsenior a spus:

In zona ploiestori dupa ora 17.00 este o fata slabuta in colanti, nu am putut opri dar pare foarte ok. Poate este vreun coleg sa ne dea detalii despre ea.

Unde în zona Ploieștiorii? Pe centura? După euroil la întrare spre balastiera? 

Link spre comentariu
Acum 17 ore, seniorsenior a spus:

Da acolo

Am oprit la ea acum câteva zile.... Veșnica poveste 100 op/np cu 150...

Nu am mers din 2 cauze 

- 1 fata este super slim cu trasaturi uratele... De aproape nu m a atras absolut deloc... Cu toate ca de la distanta părea ok dar pentru op 100 este mult

-2 zona este foarte circulata și exista oricand riscul sa te vadă careva.. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...