Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

De fata aia blonda mai grasuta de langa calea ferata de la blejoi mai stie cineva ceva? Nu am mai văzut-o de mult timp. Statea de obicei seara. 

Postat
La 30.09.2024 la 17:10, BgdXXX a spus:

La stația de betoane din Blejoi este mai mereu o blondă până pe la 19:00. Testat-o careva?😅

Am văzut-o și eu ieri. Slaba moarta săraca, cu niste tatuaje pe gata parca. Daca mai aruncă și vreun preț din ăla astronomic, nu cred că se merita...

Postat
Acum 22 ore, traseistul a spus:

Gasesc ceva sub 100 tragerea la Ploiesti, sau prin judet? Vad ca si ultima stramba cere 100 cu 150 acum... preturi de apartament..

Am scris eu mai sus. Sub 100 lei, sunt pisicuțele. Caută anunțul pe Publi.

• Oras:Ploiesti
Postat
La 03.10.2024 la 10:18, thewrathfate a spus:

Am văzut-o și eu ieri. Slaba moarta săraca, cu niste tatuaje pe gata parca. Daca mai aruncă și vreun preț din ăla astronomic, nu cred că se merita...

Da! Exact ea este:) 

100 una din oferte 150 combinatul:), dar nu-i artista 😅😅

Postat

Pai cu 150, sunt nspe mii de oferte pe camera. Dar mă rog... Cine nu poate ajunge la camera... Se poate risca pe drum...oricum ea nu mi s-a părut ce trebuie...

Postat

Salutare !! Cine a mai vazut pasarici la strada de cand a vazut frigul si unde !? 😁

Postat

Sunt peste tot dar de cat să futi în frig mai bine futi pe cameră ca tot acolo sunt prețurile la pod la brazi tatoasa la tatarani centura de este față blondă cu fund mare mai înfață o ciorica la Metro fetele care stau mereu seara și lista continua

• Oras:PRAHOVA
Postat
1 oră în urmă, cristi8999 a spus:

Sunt peste tot dar de cat să futi în frig mai bine futi pe cameră ca tot acolo sunt prețurile la pod la brazi tatoasa la tatarani centura de este față blondă cu fund mare mai înfață o ciorica la Metro fetele care stau mereu seara și lista continua

Care la tătaranii centura ? 

Postat
Acum 2 ore, cristi8999 a spus:

Dacă ai norocul să mai vină jandarmii, mai dai șpagă 100 de lei ca să ,,uite" evenimentul.

• Haha 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

A apărut o fata mai slim la Brico, chiar unde incepe breteaua ce duce spre Lukoil, arata binișor de la distanță, a încercat-o cineva? 

Postat
La 06.11.2024 la 14:49, djalex21 a spus:

Care la tătaranii centura ? 

Se refera la centura de est spre ghighiu 🤣🤣🤣

• Like 1
Postat

Domnisoara care e spre Ghighiu am vz acum..e frumusica..brunetica!

Nu am putut oprii....🥺

• Oras:Slobozia
Postat
Acum 1 oră, iulianoo08 a spus:

Domnisoara care e spre Ghighiu am vz acum..e frumusica..brunetica!

Nu am putut oprii....🥺

Ne poți lăsa niste coordonate GPS cu locația exactă ?

La Albesti-Paleologu spre Urziceni până în calea ferată este o fata maronie și slabă, are maxim 25 ani.

Cere 150 combinat protejat..Cred că poți negocia cu ea la 100.

150 lei clar nu merita, este pe graba iar oralul la ea reprezintă o laba și luat in gura doar capul pulii..

https://maps.app.goo.gl/A2skHZfgHXhYMJYh8

Postat
Acum 16 ore, bilutabela a spus:

Ne poți lăsa niste coordonate GPS cu locația exactă ?

La Albesti-Paleologu spre Urziceni până în calea ferată este o fata maronie și slabă, are maxim 25 ani.

Cere 150 combinat protejat..Cred că poți negocia cu ea la 100.

150 lei clar nu merita, este pe graba iar oralul la ea reprezintă o laba și luat in gura doar capul pulii..

https://maps.app.goo.gl/A2skHZfgHXhYMJYh8

La mine a mers cu 80 lei... 

• Haha 1
Postat
Acum 14 ore, emachines a spus:

La mine a mers cu 80 lei... 

Eu am dat 100.

Găsim și noi Românce la treabă, nu mai vreau maronii ? Și dacă da, in ce zone ?

Propun sa punem locațiile exacte, cu coordonate GPS sau link-uri google maps.

Postat

O blondă frumușică până în sensul suspendat de la Paulesti nu am avut timp să opresc  în jurul orei 12, dacă are cineva mai multe detalii!

Postat
La 24.11.2024 la 17:04, cristian adr a spus:

O blondă frumușică până în sensul suspendat de la Paulesti nu am avut timp să opresc  în jurul orei 12, dacă are cineva mai multe detalii!

Colegu, niste coordonate GPS sau o locație google maps ar fi fost foarte utila 

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Tu nu cunoști orașul de îți trebuie coordonate GPS,este simplu de la Sp Județean înainte pe dreapta ai sa vezi blonda iar apoi o să vezi giratoriul suspendat apoi după el intri in Păulești Noi,apoi în Păulești pe urma in Găgeni apoi înainte este o cale ferată în dreapta este Plopeni înainte Scorțeni mai vrei GPS îți mai spun de la Plopeni intri in Plopeni sat etc lao dracu de treabă chiar așa nu cunoști Ploieștiul sau împrejurimile mai aveai puțin și cereai sa o și țină sa o poți veni tu sa o vezi .O zi buna

• Like 1
Postat

Ce mai este noapte pe traseu? Și cam de la ce ora(zona brico -dedeman-carrefour) unde se merita sa tragi?😀😀 bafta

Postat
1 hour ago, djalex21 said:

Ce mai este noapte pe traseu? Și cam de la ce ora(zona brico -dedeman-carrefour) unde se merita sa tragi?😀😀 bafta

Aseara am vazut 2 gazele pe la ora 18-18.30 in rondul de la metro, ca si aspect erau ok nici grase nici slabe, dar nu stiu sa-ti spun de preturi si servicii. Una mi-a atras atentia ca avea ochii albastrii.

• Like 1
Postat
La 06.11.2024 la 15:39, Proford a spus:

Dacă ai norocul să mai vină jandarmii, mai dai șpagă 100 de lei ca să ,,uite" evenimentul.

Te lasă băieții în pace dacă le dai 100 ?

Postat
Acum 10 ore, vulpe86 a spus:

Eu am pățit de câteva ori sa apară jandarmeria... Au așteptat sa coboare domnișoara i am salutat și plecat... În principal cu ele au treaba.... 

• Haha 1
Postat
Acum 13 ore, vulpe86 a spus:

Pe vremea aia prostituția era infracțiune. Prețurile la stradă erau mult mai mici și ca să nu te tragă prin tribunal, ca martor, dădeai oricât.

Postat
La 26.11.2024 la 19:44, bursuk a spus:

Tu nu cunoști orașul de îți trebuie coordonate GPS,este simplu de la Sp Județean înainte pe dreapta ai sa vezi blonda iar apoi o să vezi giratoriul suspendat apoi după el intri in Păulești Noi,apoi în Păulești pe urma in Găgeni apoi înainte este o cale ferată în dreapta este Plopeni înainte Scorțeni mai vrei GPS îți mai spun de la Plopeni intri in Plopeni sat etc lao dracu de treabă chiar așa nu cunoști Ploieștiul sau împrejurimile mai aveai puțin și cereai sa o și țină sa o poți veni tu sa o vezi .O zi buna

Nu sunt din Ploiesti, nu cunosc orașul! 

Postat
On 11/26/2024 at 5:41 PM, bilutabela said:

Colegu, niste coordonate GPS sau o locație google maps ar fi fost foarte utila 

Când ieși din Ploiești spre Paulesti  spre Podu suspendat , pe partea dreaptă cu 200-400 de metri până în pod se află o blondă frumușică , nu am foarte multe detalii pentru ca nu am putut opri 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...