slnthhhq Reputație: 5 Postat Joi la 10:29 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Joi la 10:29 Acum 13 ore, thewrathfate a spus: Am văzut-o eu ieri, pe la 10.30, când mergeam spre Tgv. Era în pădurea de după hotel pe stânga, aproape de curbele alea mai strânse. Se pregătea să urce într-un camion. M-am dus până în Adânca, am întors, și mi-am dat seama că nu aveam cash la mine. Am trecut pe langa camion, ea era sus, iar eu am continuat drumul spre Moreni, sa scot bani de pe card. Până m-am întors, nu mai era, pe nicăieri. Așa am rămas cu 50 lei in buzunar, de care îmi pare rău... 😁 Preferam sa ii dau ei. 😁 🤣 Tine de ei, nu se stie de unde sare iepurele 🤣 Multumesc de info , deci domnișoara inca isi face veacul pe zona.
thewrathfate Reputație: 64 Postat Joi la 16:59 Postat Joi la 16:59 Acum 6 ore, slnthhhq a spus: 🤣 Tine de ei, nu se stie de unde sare iepurele 🤣 Multumesc de info , deci domnișoara inca isi face veacul pe zona. Mi-au rămas în portofel de marți... Cele 5 bancnote de 10lei pregătite pentru ea, că mi-era și rușine să mă duc cu ei așa, de cate 10lei. Azi mi-am adus aminte de ei, și rar, mai sar prin vreun Superbet sau Fortuna, și mai bag cate 20-30lei, când am câteva minute libere, și dau acolo pe 1-2lei mana. Așadar că am sărit în primul Superbet, am băgat 30lei din banii aia, și am ieșit cu 600lei. O sa mai incerc mâine și cu ceilalti 20 lei, de curiozitate. Daca și din aia fac plus, treaba e clara.... Scoatem bani de pe card pt traseiste, și îi băgăm la păcănele.😂 1
cristi8999 Reputație: 258 Postat Joi la 17:49 Postat Joi la 17:49 Față de la pod l brazi s-a retras cred ca nu am mai văzut-o
thewrathfate Reputație: 64 Postat Joi la 19:52 Postat Joi la 19:52 Este... Dar incepe pe la 10, și pleacă pe la 14.30 maxim...
slnthhhq Reputație: 5 Postat Joi la 20:02 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Joi la 20:02 Acum 3 ore, thewrathfate a spus: Mi-au rămas în portofel de marți... Cele 5 bancnote de 10lei pregătite pentru ea, că mi-era și rușine să mă duc cu ei așa, de cate 10lei. Azi mi-am adus aminte de ei, și rar, mai sar prin vreun Superbet sau Fortuna, și mai bag cate 20-30lei, când am câteva minute libere, și dau acolo pe 1-2lei mana. Așadar că am sărit în primul Superbet, am băgat 30lei din banii aia, și am ieșit cu 600lei. O sa mai incerc mâine și cu ceilalti 20 lei, de curiozitate. Daca și din aia fac plus, treaba e clara.... Scoatem bani de pe card pt traseiste, și îi băgăm la păcănele.😂 Daca o bubui la Superbet , asteptam aici o recenzie corecta cu domnișoara dupa 50-100 ron corecți cheltuiți cu ea🫡😂
slnthhhq Reputație: 5 Postat Joi la 20:10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Joi la 20:10 Acum 2 ore, cristi8999 a spus: Față de la pod l brazi s-a retras cred ca nu am mai văzut-o Este cam zilnic acolo , intre orele 10-11 pana la 14-15.
cristi8999 Reputație: 258 Postat Joi la 20:37 Postat Joi la 20:37 Acum 27 minute, slnthhhq a spus: Este cam zilnic acolo , intre orele 10-11 pana la 14-15. Numai este de o sapt
bilutabela Reputație: 0 Postat Sâmbătă la 17:42 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Postat Sâmbătă la 17:42 La 28.01.2025 la 8:35, thewrathfate a spus: Trec des pe acolo, și cam peste tot prin județul PH. Un top personal pt strada, strict pt aspect, ar fi: bruneta de la pod DN1 Campina, blonda de pe centura Ghighiu, nebuna de la pod Brazi. In DB, la pădurea de după IL Caragiale mai e o țigăncușă, foarte ok la corp, ok și la comportament/servicii, și 50 lei combinat - asta in toamna. De atunci însă nu am mai găsit-o. Oricum, la 100lei combinat, mai bine mergi pe apartament la Mara, sau la Pisicuțe... Aici o găsesc pe tipă de la podul brazi ? https://maps.app.goo.gl/NmoC24aPrZRaeawUA
slnthhhq Reputație: 5 Postat Sâmbătă la 20:24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Sâmbătă la 20:24 Acum 2 ore, bilutabela a spus: Aici o găsesc pe tipă de la podul brazi ? https://maps.app.goo.gl/NmoC24aPrZRaeawUA Da , acolo o gasesti de obicei, pe latura dreaptă Dn1. Si acțiunea are loc tot pe strada respectiva , putin mai in fata pe stanga. Spor 🫡
bilutabela Reputație: 0 Postat Sâmbătă la 20:59 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Postat Sâmbătă la 20:59 Acum 34 minute, slnthhhq a spus: Da , acolo o gasesti de obicei, pe latura dreaptă Dn1. Si acțiunea are loc tot pe strada respectiva , putin mai in fata pe stanga. Spor 🫡 E ceva de ea ? Cam câți ani are ?
slnthhhq Reputație: 5 Postat 18 ore în urmă Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat 18 ore în urmă Acum 12 ore, bilutabela a spus: E ceva de ea ? Cam câți ani are ? Are 25-26 de ani , destul de înaltă , bruneta. Este ce trebuie pentru o descărcare corecta , țâțe destul de mari , te lasa sa te joci cu tatele ei, oral decent. Nu am incercat combinat pana acum. pret oral 70. merita , repet este decent pentru o descărcare corecta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum