emachines Reputație: 868 Postat Februarie 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 12 La 09.02.2025 la 22:21, thewrathfate a spus: La Ghighiu, după mănăstire, pe prima intrare în stânga cum mergi spre Bărcănești, sta mai mereu, când e cald afara, o țigancă mica de statura și grăsuță. Nu cunosc detalii, e mult sub standardele mele. La intrarea de la terenul de fotbal Bărcănești, într-adevăr sta fătuca aia frumușică, bine proporționata, cu fund chiar mișto, dar în locul acela se mai pripășesc diferite specimene. Fata aia tânăra se merita pt o descărcare rapida. E ce trebuie bruneta aia și frumoasa la fata și la corp. Am bifat o de vreo 3 ori. E greu sa o prinzi ca e coadă la ea
cristi8999 Reputație: 261 Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 Nu pot pune nedefinit am mai pus poze cu ea și a fost sifon unu de aici și mi-a făcut probleme cu ea… este fata care stă după ora 16???
assdad Reputație: 10 Postat Vineri la 13:52 Postat Vineri la 13:52 Mai știe cineva ceva de tipa după românești pe stânga la pădure ? Sau de tipa roșcată după rar pe stânga ? Știu că erau și pe camera ... Aveți careva un Nr sau ceva detalii? Mulțumesc
cristi8999 Reputație: 261 Postat 21 ore în urmă Postat 21 ore în urmă Tipa de la românești numai lucrează deloc ultima dată la ea când am fost pe cameră a zis ca nu va mai lucra
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum