emachines Reputație: 886 Postat Februarie 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 12 La 09.02.2025 la 22:21, thewrathfate a spus: La Ghighiu, după mănăstire, pe prima intrare în stânga cum mergi spre Bărcănești, sta mai mereu, când e cald afara, o țigancă mica de statura și grăsuță. Nu cunosc detalii, e mult sub standardele mele. La intrarea de la terenul de fotbal Bărcănești, într-adevăr sta fătuca aia frumușică, bine proporționata, cu fund chiar mișto, dar în locul acela se mai pripășesc diferite specimene. Fata aia tânăra se merita pt o descărcare rapida. E ce trebuie bruneta aia și frumoasa la fata și la corp. Am bifat o de vreo 3 ori. E greu sa o prinzi ca e coadă la ea
cristi8999 Reputație: 267 Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 Nu pot pune nedefinit am mai pus poze cu ea și a fost sifon unu de aici și mi-a făcut probleme cu ea… este fata care stă după ora 16???
assdad Reputație: 10 Postat Februarie 21 Postat Februarie 21 Mai știe cineva ceva de tipa după românești pe stânga la pădure ? Sau de tipa roșcată după rar pe stânga ? Știu că erau și pe camera ... Aveți careva un Nr sau ceva detalii? Mulțumesc
cristi8999 Reputație: 267 Postat Februarie 22 Postat Februarie 22 Tipa de la românești numai lucrează deloc ultima dată la ea când am fost pe cameră a zis ca nu va mai lucra
traseistul Reputație: 23 Postat Februarie 23 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 23 Vreau si eu o recomandare, o fata care face deplasari la camion/masina. Am incercat la cateva de pe publi care fac deplasari dar fara succes, iar la strada e pustiu.
vrajeala Reputație: 82 Postat Februarie 23 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 23 Acum 1 oră, traseistul a spus: Vreau si eu o recomandare, o fata care face deplasari la camion/masina. Am incercat la cateva de pe publi care fac deplasari dar fara succes, iar la strada e pustiu. Nu cred sa găsești ,este greu🙈
vladVld23 Reputație: 0 Postat Februarie 23 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 23 de fata de la euro oil din blejoi dupa sensul suspendat de la paulesti stie cineva cat cere?
bilutabela Reputație: 9 Postat Februarie 23 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Februarie 23 Acum 12 minute, vladVld23 a spus: de fata de la euro oil din blejoi dupa sensul suspendat de la paulesti stie cineva cat cere? Daca este vorba de tipa blonda de aici : https://goo.gl/maps/iF8XSLnojkyEu8e98 120 lei combinatul
emachines Reputație: 886 Postat Februarie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 24 Acum 10 ore, traseistul a spus: Vreau si eu o recomandare, o fata care face deplasari la camion/masina. Am incercat la cateva de pe publi care fac deplasari dar fara succes, iar la strada e pustiu. Găsești colegu seara după 19 zona sens metro și în fața la magazinul elvira sunt seara de seara ... Mai e in spate la shopping city la intrarea în Dedeman ....Si la eroilul de pe centura (mai greu cu parcarea)
djalex21 Reputație: 266 Postat Februarie 24 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Februarie 24 La 29.01.2025 la 22:49, thewrathfate a spus: Am văzut-o eu ieri, pe la 10.30, când mergeam spre Tgv. Era în pădurea de după hotel pe stânga, aproape de curbele alea mai strânse. Se pregătea să urce într-un camion. M-am dus până în Adânca, am întors, și mi-am dat seama că nu aveam cash la mine. Am trecut pe langa camion, ea era sus, iar eu am continuat drumul spre Moreni, sa scot bani de pe card. Până m-am întors, nu mai era, pe nicăieri. Așa am rămas cu 50 lei in buzunar, de care îmi pare rău... 😁 Preferam sa ii dau ei. 😁 Salutare cam în ce zona stai tipa? Ca am tot fost pe acolo și nu am văzut-o, doar slabanoaga aia pana în restaurantul acela pe stânga cum te duci spre TGV și dupa restaurant pe dreapta in parcarea aceea 2 dar slabe și urate. Bafta
Proford Reputație: 160 Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Acum 8 ore, djalex21 a spus: Salutare cam în ce zona stai tipa? Ca am tot fost pe acolo și nu am văzut-o, doar slabanoaga aia pana în restaurantul acela pe stânga cum te duci spre TGV și dupa restaurant pe dreapta in parcarea aceea 2 dar slabe și urate. Bafta Pe tot DN72 ai doar gipsance grase sau slabe. Aproape de Săcuieni mai stau două ciorici într-o parcare. La ieșire din Săcuieni, aproape de patiserie, stă câteodată o brunetă drăguță, româncă. Dacă temperatura crește, între Dărmănești și Tg în toate parcările găsești câte ceva.
Lordboss99 Reputație: 0 Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Salut, de fata aceea bruneta cu fundul mare stie cineva ceva de la euroil?
vladVld23 Reputație: 0 Postat Februarie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 24 4 hours ago, Lordboss99 said: Salut, de fata aceea bruneta cu fundul mare stie cineva ceva de la euroil? de ea vreau sa aflu si eu
traseistul Reputație: 23 Postat Februarie 24 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 24 Acum 5 ore, Lordboss99 a spus: Salut, de fata aceea bruneta cu fundul mare stie cineva ceva de la euroil? Preturi de locatie 100 op/np 150 combinat. Fuzic butelie. Atitudine tipica de traseista, nici macar nu se preface ca ar fi dispusa sa o ia in gura mai mult de un minut jumate pe ceas. Oricum daca opresti langa ea si te uiti atent o sa intelegi de ce apare doar dupa ce se intuneca bine. 1 1
emachines Reputație: 886 Postat Februarie 26 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 26 La 25.02.2025 la 1:00, traseistul a spus: Preturi de locatie 100 op/np 150 combinat. Fuzic butelie. Atitudine tipica de traseista, nici macar nu se preface ca ar fi dispusa sa o ia in gura mai mult de un minut jumate pe ceas. Oricum daca opresti langa ea si te uiti atent o sa intelegi de ce apare doar dupa ce se intuneca bine. Dacă tine ochii închiși și gura noaptea nu o vezi 3
bilutabela Reputație: 9 Postat Martie 4 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Martie 4 Ieri am avut treabă pe la Câmpulung, la întoarcere m-am uitat după fetițe, mai nimic notabil pe traseu. La Mija doua țigănci, una grasa și una slabă. Iar prin parcări nimic decent. Am găsit o MILF mica de statura și puțin plinuță între Stoenești și Dărmănești, mai aveam doar 20 lei la mine, i-am propus să-i dai vreo 12kg de mere cumpărate de mine de la Voinești dar m-a refuzat, oricum, nu mă las până nu o muiesc 🤣 Aici este locația unde am gasit-o, pentru doritorii de MILF : https://goo.gl/maps/dLuocWvvQoaAq1JPA 3
bilutabela Reputație: 9 Postat Martie 6 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Martie 6 La 04.03.2025 la 17:34, bilutabela a spus: Ieri am avut treabă pe la Câmpulung, la întoarcere m-am uitat după fetițe, mai nimic notabil pe traseu. La Mija doua țigănci, una grasa și una slabă. Iar prin parcări nimic decent. Am găsit o MILF mica de statura și puțin plinuță între Stoenești și Dărmănești, mai aveam doar 20 lei la mine, i-am propus să-i dai vreo 12kg de mere cumpărate de mine de la Voinești dar m-a refuzat, oricum, nu mă las până nu o muiesc 🤣 Aici este locația unde am gasit-o, pentru doritorii de MILF : https://goo.gl/maps/dLuocWvvQoaAq1JPA Astăzi iar am fost pe la Câmpulung, la întoarcere nimic futabil, uitați de tipa aia milf plinuță, am văzut-o astăzi mai mult dezbrăcată și arată oribil! Bine că nu am dat merele alea că îmi păreau rău după ele In schimb, am văzut pe drumul acele pe dreapta care duce la Negoiești pe lângă rafinărie, până în podul brazi o roșcată pitică pe care nu am mai văzut-o până acuma, nu am văzut-o la fata că se uită in telefon cu capul in jos. Nu am oprit căci de data asta nu eram singur. Aici este locația : https://maps.app.goo.gl/pEwyvWQnmTWAfTan8
emachines Reputație: 886 Postat Martie 7 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 7 La 04.03.2025 la 17:34, bilutabela a spus: Ieri am avut treabă pe la Câmpulung, la întoarcere m-am uitat după fetițe, mai nimic notabil pe traseu. La Mija doua țigănci, una grasa și una slabă. Iar prin parcări nimic decent. Am găsit o MILF mica de statura și puțin plinuță între Stoenești și Dărmănești, mai aveam doar 20 lei la mine, i-am propus să-i dai vreo 12kg de mere cumpărate de mine de la Voinești dar m-a refuzat, oricum, nu mă las până nu o muiesc 🤣 Aici este locația unde am gasit-o, pentru doritorii de MILF : https://goo.gl/maps/dLuocWvvQoaAq1JPA Bosule...am văzut o și eu astăzi...este hidoasă...are 1 m3...Nu ajunge cu mâinile sa se șteargă la c*r singura.... 1
shola13 Reputație: 2 Postat Martie 7 Oras:Campina Oras:Campina Postat Martie 7 1 oră în urmă, emachines a spus: Bosule...am văzut o și eu astăzi...este hidoasă...are 1 m3...Nu ajunge cu mâinile sa se șteargă la c*r singura.... 🤣🤣🤣🤣
bilutabela Reputație: 9 Postat Martie 7 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Martie 7 Acum 1 oră, emachines a spus: Bosule...am văzut o și eu astăzi...este hidoasă...are 1 m3...Nu ajunge cu mâinile sa se șteargă la c*r singura.... Am scris in ultima mea postare că arata oribil. Când am văzut-o prima data era îmbrăcată cu blugi lungi și jacheta..Ieri am văzut-o într-o fustă scurtă îi atârna șuncile 🤮 1
djalex21 Reputație: 266 Postat Martie 20 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Martie 20 La 29.01.2025 la 16:18, slnthhhq a spus: Salutare bajeti 🫡 A vazut o cineva in ultima vreme pe bruneta de la Mija ? Țigăncușă , bruneta, țâțoasă statea vis-a-vis de hotelul din “padure” direcția spre Targoviste Salutare ai mai văzut-o prin zona?? Mersi
vreaupizde Reputație: 1 Postat Martie 20 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 20 La 21.02.2025 la 15:52, assdad a spus: Mai știe cineva ceva de tipa după românești pe stânga la pădure ? Sau de tipa roșcată după rar pe stânga ? Știu că erau și pe camera ... Aveți careva un Nr sau ceva detalii? Mulțumesc De roșcata de la Crâng sunt și eu curios
thewrathfate Reputație: 68 Postat Martie 20 Postat Martie 20 Acum 15 ore, djalex21 a spus: Salutare ai mai văzut-o prin zona?? Mersi Nu. Trec de doua ori pe săptămână pe acolo, și nu am mai văzut-o... Probabil apare când o da căldura... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum