assdad Reputație: 10 Postat Martie 24 Postat Martie 24 La 20.03.2025 la 16:57, vreaupizde a spus: De roșcata de la Crâng sunt și eu curios Chiar nimeni nu știe nimic ? Le păstrați doar pentru voi 😁
djalex21 Reputație: 268 Postat Martie 25 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Martie 25 Acum 16 ore, assdad a spus: Chiar nimeni nu știe nimic ? Le păstrați doar pentru voi 😁 Nici eu nu am mai văzut-o de mult timp am întrebat pe aici despre ea dar nimeni nimic. Ai fost la ea cum era ca și servicii?
seniorsenior Reputație: 66 Postat Martie 28 Postat Martie 28 La blejoi la bariera, este o fata in geaca lunga neagra slabutza, am trecut pe la 17.00 nu am putut oprii, stie cineva ce si cum presteaza?
vreaupizde Reputație: 1 Postat Aprilie 1 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Aprilie 1 La 25.03.2025 la 7:53, djalex21 a spus: Nici eu nu am mai văzut-o de mult timp am întrebat pe aici despre ea dar nimeni nimic. Ai fost la ea cum era ca și servicii? Nu era top la fizic.......sânii erau marfă......foarte comunicativă........nu te grăbea........un OP cu luat tot în gură.......și la normal cu contre gemete.......am fost de mai multe ori......d-aia sunt supărat că nu o mai găsesc... 1
assdad Reputație: 10 Postat Mai 2 Postat Mai 2 La 21.02.2025 la 15:52, assdad a spus: Mai știe cineva ceva de tipa după românești pe stânga la pădure ? Sau de tipa roșcată după rar pe stânga ? Știu că erau și pe camera ... Aveți careva un Nr sau ceva detalii? Mulțumesc Tot nimic despre ele ?
awokeone10 Reputație: 10029 Postat Mai 2 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 2 Acum 4 minute, assdad a spus: Tot nimic despre ele ? Nu 1
Sory88 Reputație: 2 Postat Mai 9 Oras:Ialomita Oras:Ialomita Postat Mai 9 A m.ai trecut careva pe la intersecția cu istrita de jos și dak poate sa ne zică dak a M.ai văzut pe fata acea bruneta de acolo ? 2
emachines Reputație: 897 Postat Mai 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 12 La 09.05.2025 la 9:01, Sory88 a spus: A m.ai trecut careva pe la intersecția cu istrita de jos și dak poate sa ne zică dak a M.ai văzut pe fata acea bruneta de acolo ? E acolo🤣
djalex21 Reputație: 268 Postat Mai 12 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Mai 12 La 01.04.2025 la 15:32, vreaupizde a spus: Nu era top la fizic.......sânii erau marfă......foarte comunicativă........nu te grăbea........un OP cu luat tot în gură.......și la normal cu contre gemete.......am fost de mai multe ori......d-aia sunt supărat că nu o mai găsesc... Zicea cineva pe aici ca a avut anunt si pt camera mai are cineva un contact ceva??
Belmondo3 Reputație: 0 Postat Mai 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 25 Salutare!! Ati vazut ceva pe traseu astazi?
cristian adr Reputație: 3 Postat Mai 30 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 30 On 5/25/2025 at 5:23 PM, Belmondo3 said: Salutare!! Ati vazut ceva pe traseu astazi? Acum o săptămână , după pod la Câmpina la aproximativ 100 de metri 2 fete Eram în trecere nu am apucat să văd pra bine dar eu destul de OK mai multe detalii nici nu prea am , poate pe viitor să revin un update
muccelmare Reputație: 75 Postat Iunie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3 Mai stie cineva de fata aceea frumoasa de la tancabesti? Statea pe partea dreapta cum vi de la Bucuresti spre ploiesti pana in intrarea in padure … facea un oral demential si era si foarte frumoasa… de cand au inchis astia zona aia cu balize nu am mai vazut-o…
cristik2 Reputație: 1 Postat Iunie 3 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Iunie 3 Acum 5 ore, muccelmare a spus: Mai stie cineva de fata aceea frumoasa de la tancabesti? Statea pe partea dreapta cum vi de la Bucuresti spre ploiesti pana in intrarea in padure … facea un oral demential si era si foarte frumoasa… de cand au inchis astia zona aia cu balize nu am mai vazut-o… Așa e,s-a inchis acolo,cred că vorbim de aceeași persoană,avea locul ei acolo în pădure. Mereu trec în zona și sper sa o mai găsesc...dar nimic în zona în ultimul timp. Ai mai văzut ceva????
Lordboss99 Reputație: 0 Postat Iunie 15 Postat Iunie 15 Salut, era o fata pe dreapta pana in carrefour la blejoi pe partea dreapta la benzinaria aceea, stie cineva mai e seara acolo? A fost cineva la ea? Recomandari?
Proford Reputație: 187 Postat Iunie 15 Postat Iunie 15 Salut colegi, între Blejoi și sensul suspendat, la intrarea dinspre fabrica de betoane stă des o fată slabă. A fost cineva la ea ? Aș dori și eu detalii.
traseistul Reputație: 25 Postat Iunie 15 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 15 Acum 6 ore, Lordboss99 a spus: Salut, era o fata pe dreapta pana in carrefour la blejoi pe partea dreapta la benzinaria aceea, stie cineva mai e seara acolo? A fost cineva la ea? Recomandari? Dacă te referi la cele care stau seara, nu merită. Prețuri de locație, 150 tragerea. Pe lângă ca arată rău sunt și nespălate. Am oprit recent într-o seară lângă aia mai tinerică s-o întreb de sănătate, doar cat am lăsat geamul jos mi-a mutat nasul, transpirație cu parfum ieftin. Ceva de vis.
traseistul Reputație: 25 Postat Iunie 15 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 15 Acum 39 minute, Proford a spus: Salut colegi, între Blejoi și sensul suspendat, la intrarea dinspre fabrica de betoane stă des o fată slabă. A fost cineva la ea ? Aș dori și eu detalii. E ok fata ca atitudine dar nu prea știe meserie. Oralul prost, mecanic, în scârbă, n-am simțit nimic în afară de dinți. A obosit repede oricum. Când s-a dezbrăcat sa trecem la normal m-a lovit un miros ACRU și mi-a trecut de tot. Nu am mai întâlnit păsărica să miroase așa până acum, ff suspect, a ceva stricat, fermentat nu știu cum să zic. Nu se simțea foarte puternic dar destul cat sa strice cheful. 150 tragerea la prima strigare, combinat. Negociat la 70 da sa termin 5 minute, cam atât a și durat acțiunea până la urma. Slab rău Ploieștiul în ultima vreme. 1
ragnarock Reputație: 15 Postat Iunie 18 Postat Iunie 18 Pe la ce ora o gasesti pe fata de la statia de betoane?
emachines Reputație: 897 Postat Iunie 19 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 19 La 15.06.2025 la 19:51, Proford a spus: Salut colegi, între Blejoi și sensul suspendat, la intrarea dinspre fabrica de betoane stă des o fată slabă. A fost cineva la ea ? Aș dori și eu detalii. Cea bruneta face treaba buna bună...eu am fost la ea pentru OP 70 si chiar își da silinta
Proford Reputație: 187 Postat Iunie 19 Postat Iunie 19 Acum 42 minute, emachines a spus: Cea bruneta face treaba buna bună...eu am fost la ea pentru OP 70 si chiar își da silinta Nu alea grase care stau la peco Euroil. Cea slabă.
Micke Reputație: -2 Postat Iunie 20 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 20 Salut! A fost cineva la domnișoara de stă după Stoenesti, la sensul giratoriu spre E60? E slăbuță și blonda
teka28 Reputație: 0 Postat Iunie 20 Postat Iunie 20 A incercat-o cineva pe roșcată de la sensul giratoriu depozit Profi,drumul către Târgoviște?
alberto222 Reputație: 0 Postat Iunie 20 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Iunie 20 Ceva de noapte cunoaste cineva?
Adita6781 Reputație: 1 Postat Iulie 18 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Iulie 18 A apărut una pe câmpul de la Măgurele spre Lipanesti, a încercat-o cineva? E ceva de ea?
Lordboss99 Reputație: 0 Postat Iulie 18 Postat Iulie 18 Salut, a mai oprit cineva la aceea tipa mai colorata de la euroil blejoi? E ceva de ea? La prima vedere arata ok.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum