Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

Reputație: 10
Postat
La 20.03.2025 la 16:57, vreaupizde a spus:

De roșcata de la Crâng sunt și eu curios

Chiar nimeni nu știe nimic ? Le păstrați doar pentru voi 😁

• Oras:PRAHOVA
Postat
Acum 16 ore, assdad a spus:

Chiar nimeni nu știe nimic ? Le păstrați doar pentru voi 😁

Nici eu nu am mai văzut-o de mult timp am întrebat pe aici despre ea dar nimeni nimic. 

Ai fost la ea cum era ca și servicii?

Postat

La blejoi la bariera, este o fata in geaca lunga neagra slabutza, am trecut pe la 17.00 nu am putut oprii, stie cineva ce si cum presteaza?

• Oras:Ploiești
Postat
La 25.03.2025 la 7:53, djalex21 a spus:

Nici eu nu am mai văzut-o de mult timp am întrebat pe aici despre ea dar nimeni nimic. 

Ai fost la ea cum era ca și servicii?

Nu era top la fizic.......sânii erau marfă......foarte comunicativă........nu te grăbea........un OP cu luat tot în gură.......și la normal cu contre gemete.......am fost de mai multe ori......d-aia sunt supărat că nu o mai găsesc...

• Like 1
Reputație: 10
Postat
La 21.02.2025 la 15:52, assdad a spus:

Mai știe cineva ceva de tipa după românești pe stânga la pădure ? Sau de tipa roșcată după rar pe stânga ? Știu că erau și pe camera ... Aveți careva un Nr sau ceva detalii? Mulțumesc 

Tot nimic despre ele ?

Reputație: 10029
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, assdad a spus:

Tot nimic despre ele ?

Nu

• Like 1
Reputație: 2
  • Oras:Ialomita
  • Oras:Ialomita
Postat

A m.ai trecut careva pe la intersecția cu istrita de jos și dak poate sa ne zică dak a M.ai văzut pe fata acea bruneta de acolo ?

• Haha 2
Reputație: 897
  • Oras:Ploiesti
Postat
La 09.05.2025 la 9:01, Sory88 a spus:

A m.ai trecut careva pe la intersecția cu istrita de jos și dak poate sa ne zică dak a M.ai văzut pe fata acea bruneta de acolo ?

E acolo🤣

Reputație: 268
Postat
La 01.04.2025 la 15:32, vreaupizde a spus:

Nu era top la fizic.......sânii erau marfă......foarte comunicativă........nu te grăbea........un OP cu luat tot în gură.......și la normal cu contre gemete.......am fost de mai multe ori......d-aia sunt supărat că nu o mai găsesc...

Zicea cineva pe aici ca a avut anunt si pt camera mai are cineva un contact ceva??

Postat
On 5/25/2025 at 5:23 PM, Belmondo3 said:

Salutare!! Ati vazut ceva pe traseu astazi? 

Acum o săptămână , după pod la Câmpina la aproximativ 100 de metri 2 fete
Eram în trecere nu am apucat să văd pra bine dar eu destul de OK mai multe detalii nici nu prea am , poate pe viitor să revin un update 

Postat

Mai stie cineva de fata aceea frumoasa de la tancabesti? Statea pe partea dreapta cum vi de la Bucuresti spre ploiesti pana in intrarea in padure … facea un oral demential si era si foarte frumoasa… de cand au inchis astia zona aia cu balize nu am mai vazut-o…

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat
Acum 5 ore, muccelmare a spus:

Mai stie cineva de fata aceea frumoasa de la tancabesti? Statea pe partea dreapta cum vi de la Bucuresti spre ploiesti pana in intrarea in padure … facea un oral demential si era si foarte frumoasa… de cand au inchis astia zona aia cu balize nu am mai vazut-o…

Așa e,s-a inchis acolo,cred că vorbim de aceeași persoană,avea locul ei acolo în pădure.

Mereu trec în zona și sper sa o mai găsesc...dar nimic în zona în ultimul timp.

Ai mai văzut ceva????

Postat

Salut, era o fata pe dreapta pana in carrefour la blejoi pe partea dreapta la benzinaria aceea, stie cineva mai e seara acolo? A fost cineva la ea? Recomandari?

Reputație: 187
Postat

Salut colegi, între Blejoi și sensul suspendat, la intrarea dinspre fabrica de betoane stă des o fată slabă. A fost cineva la ea ? Aș dori și eu detalii.

• Oras:Brasov
Postat
Acum 6 ore, Lordboss99 a spus:

Salut, era o fata pe dreapta pana in carrefour la blejoi pe partea dreapta la benzinaria aceea, stie cineva mai e seara acolo? A fost cineva la ea? Recomandari?

Dacă te referi la cele care stau seara, nu merită. Prețuri de locație, 150 tragerea. Pe lângă ca arată rău sunt și nespălate. Am oprit recent într-o seară lângă aia mai tinerică s-o întreb de sănătate, doar cat am lăsat geamul jos mi-a mutat nasul, transpirație cu parfum ieftin. Ceva de vis.

Postat
Acum 39 minute, Proford a spus:

Salut colegi, între Blejoi și sensul suspendat, la intrarea dinspre fabrica de betoane stă des o fată slabă. A fost cineva la ea ? Aș dori și eu detalii.

E ok fata ca atitudine dar nu prea știe meserie. Oralul prost, mecanic, în scârbă, n-am simțit nimic în afară de dinți. A obosit repede oricum. Când s-a dezbrăcat sa trecem la normal m-a lovit un miros ACRU și mi-a trecut de tot. Nu am mai întâlnit păsărica să miroase așa până acum, ff suspect, a ceva stricat, fermentat nu știu cum să zic. Nu se simțea foarte puternic dar destul cat sa strice cheful.

150 tragerea la prima strigare, combinat. Negociat la 70 da sa termin 5 minute, cam atât a și durat acțiunea până la urma.

Slab rău Ploieștiul în ultima vreme.

• Mersi 1
Postat
La 15.06.2025 la 19:51, Proford a spus:

Cea bruneta face treaba buna bună...eu am fost la ea pentru OP 70 si chiar își da silinta

Reputație: 187
Postat
Acum 42 minute, emachines a spus:

Cea bruneta face treaba buna bună...eu am fost la ea pentru OP 70 si chiar își da silinta

Nu alea grase care stau la peco Euroil. Cea slabă.

Reputație: -2
Postat

Salut! A fost cineva la domnișoara de stă după Stoenesti, la sensul giratoriu spre E60? E slăbuță și blonda

Postat

A incercat-o cineva pe roșcată de la sensul giratoriu depozit Profi,drumul către Târgoviște?

Postat

A apărut una pe câmpul de la Măgurele spre Lipanesti, a încercat-o cineva? E ceva de ea?

Postat

Salut, a mai oprit cineva la aceea tipa mai colorata de la euroil blejoi? E ceva de ea? La prima vedere arata ok.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...