cristik2 Reputație: 1 Postat Ieri la 13:30 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Ieri la 13:30 Acum 3 minute, Thefucke a spus: Asta e milfa care activa la Toma, am fost de câteva ori acolo cu ea și după nu mai stiu nimic de ea Pare buna,macar face treabă bună?
sugarmen Reputație: 83 Postat Ieri la 13:31 Oras:Bucuresti- Ploiesti Oras:Bucuresti- Ploiesti Postat Ieri la 13:31 Acum 2 minute, Thefucke a spus: Asta e milfa care activa la Toma, am fost de câteva ori acolo cu ea și după nu mai stiu nimic de ea Ștefania este. A fost mai corpolenta.Intre timp, a mai slabit.Era dansatoare la bara pana in 2020, intr- un club din Germania.
Thefucke Reputație: 2 Postat Ieri la 21:50 Postat Ieri la 21:50 Nu este Stefania, Ștefania are tatuaje etc , pe asta o chema Aida sau cel puțin așa avea numele de scenă [url=https://postimg.cc/grn5djLd][img]https://i.postimg.cc/grn5djLd/IMG-8624.jpg[/img][/url] 1
zorro0000 Reputație: 0 Postat Ieri la 23:03 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ieri la 23:03 Pai cum putem sa dam de Aida ....pare buna femeia
zorro0000 Reputație: 0 Postat 7 ore în urmă Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat 7 ore în urmă Ziceai ca are topic deschis sau vreun nr de telefon nu mai ai? A trevut mult timp de cand ai fost la ea ultima oara?
eclesiastul Reputație: 236 Postat 55 minute în urmă Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat 55 minute în urmă Am capsat-o și eu pe femeia asta. Era foarte bună. Știu că a avut ceva schimbări prin viață. Nu știu să mai activeze.
Thefucke Reputație: 2 Postat 53 minute în urmă Postat 53 minute în urmă Chiar acum, eclesiastul a spus: Am capsat-o și eu pe femeia asta. Era foarte bună. Știu că a avut ceva schimbări prin viață. Nu știu să mai activeze. Deci pentru mine femeia asta era top, făcea total…păcat ca nu mai dam de ea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum