cristik2 Reputație: 1 Postat Miercuri la 13:30 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Miercuri la 13:30 Acum 3 minute, Thefucke a spus: Asta e milfa care activa la Toma, am fost de câteva ori acolo cu ea și după nu mai stiu nimic de ea Pare buna,macar face treabă bună?
sugarmen Reputație: 84 Postat Miercuri la 13:31 Oras:Bucuresti- Ploiesti Oras:Bucuresti- Ploiesti Postat Miercuri la 13:31 Acum 2 minute, Thefucke a spus: Asta e milfa care activa la Toma, am fost de câteva ori acolo cu ea și după nu mai stiu nimic de ea Ștefania este. A fost mai corpolenta.Intre timp, a mai slabit.Era dansatoare la bara pana in 2020, intr- un club din Germania.
Thefucke Reputație: 2 Postat Miercuri la 21:50 Postat Miercuri la 21:50 Nu este Stefania, Ștefania are tatuaje etc , pe asta o chema Aida sau cel puțin așa avea numele de scenă [url=https://postimg.cc/grn5djLd][img]https://i.postimg.cc/grn5djLd/IMG-8624.jpg[/img][/url] 1
zorro0000 Reputație: 0 Postat Miercuri la 23:03 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Miercuri la 23:03 Pai cum putem sa dam de Aida ....pare buna femeia
zorro0000 Reputație: 0 Postat Joi la 15:45 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Joi la 15:45 Ziceai ca are topic deschis sau vreun nr de telefon nu mai ai? A trevut mult timp de cand ai fost la ea ultima oara?
eclesiastul Reputație: 236 Postat Joi la 22:22 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Joi la 22:22 Am capsat-o și eu pe femeia asta. Era foarte bună. Știu că a avut ceva schimbări prin viață. Nu știu să mai activeze.
Thefucke Reputație: 2 Postat Joi la 22:24 Postat Joi la 22:24 Chiar acum, eclesiastul a spus: Am capsat-o și eu pe femeia asta. Era foarte bună. Știu că a avut ceva schimbări prin viață. Nu știu să mai activeze. Deci pentru mine femeia asta era top, făcea total…păcat ca nu mai dam de ea
Thefucke Reputație: 2 Postat Vineri la 23:16 Postat Vineri la 23:16 Totuși, poate ne ajută vreun membru de pe aici să dam de ea… sunt încrezător 🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum