cristik2 Reputație: 2 Postat August 20 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat August 20 Acum 3 minute, Thefucke a spus: Asta e milfa care activa la Toma, am fost de câteva ori acolo cu ea și după nu mai stiu nimic de ea Pare buna,macar face treabă bună?
sugarmen Reputație: 87 Postat August 20 Oras:Bucuresti- Ploiesti Oras:Bucuresti- Ploiesti Postat August 20 Acum 2 minute, Thefucke a spus: Asta e milfa care activa la Toma, am fost de câteva ori acolo cu ea și după nu mai stiu nimic de ea Ștefania este. A fost mai corpolenta.Intre timp, a mai slabit.Era dansatoare la bara pana in 2020, intr- un club din Germania.
Thefucke Reputație: 3 Postat August 20 Postat August 20 Nu este Stefania, Ștefania are tatuaje etc , pe asta o chema Aida sau cel puțin așa avea numele de scenă [url=https://postimg.cc/grn5djLd][img]https://i.postimg.cc/grn5djLd/IMG-8624.jpg[/img][/url] 1
zorro0000 Reputație: 0 Postat August 20 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 20 Pai cum putem sa dam de Aida ....pare buna femeia
zorro0000 Reputație: 0 Postat August 21 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 21 Ziceai ca are topic deschis sau vreun nr de telefon nu mai ai? A trevut mult timp de cand ai fost la ea ultima oara?
eclesiastul Reputație: 236 Postat August 21 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 21 Am capsat-o și eu pe femeia asta. Era foarte bună. Știu că a avut ceva schimbări prin viață. Nu știu să mai activeze.
Thefucke Reputație: 3 Postat August 21 Postat August 21 Chiar acum, eclesiastul a spus: Am capsat-o și eu pe femeia asta. Era foarte bună. Știu că a avut ceva schimbări prin viață. Nu știu să mai activeze. Deci pentru mine femeia asta era top, făcea total…păcat ca nu mai dam de ea
Thefucke Reputație: 3 Postat August 22 Postat August 22 Totuși, poate ne ajută vreun membru de pe aici să dam de ea… sunt încrezător 🤣🤣🤣
nanau99 Reputație: 172 Postat August 24 Postat August 24 Salut. Acum ca este mai racoare afara, pentru cei dornici de experiente in public, masina, etc mai gasim ceva calumea prin Ploiesti?!?! Cum era odata Ana de la Tacrom de exemplu…
cristik2 Reputație: 2 Postat August 25 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat August 25 La 24.08.2025 la 11:15, nanau99 a spus: Salut. Acum ca este mai racoare afara, pentru cei dornici de experiente in public, masina, etc mai gasim ceva calumea prin Ploiesti?!?! Cum era odata Ana de la Tacrom de exemplu… Exact,sau alta Mariana care activa pe la Brazi.
zorro0000 Reputație: 0 Postat August 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 25 Ce sa mai ... este ce trebuie doamna....trebuie sa dam neaparat de ea
Thefucke Reputație: 3 Postat August 25 Postat August 25 Acum 13 minute, zorro0000 a spus: Ce sa mai ... este ce trebuie doamna....trebuie sa dam neaparat de ea Sper sa dam
zorro0000 Reputație: 0 Postat August 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 25 Cand ai fost ultima data la ea?
gabriel2025 Reputație: 3 Postat August 26 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 26 Am trecut azi pe Centura de Nord si era o tipa cu sani mari. Știe cineva ceva de ea?
djalex21 Reputație: 268 Postat August 27 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat August 27 Acum 5 ore, gabriel2025 a spus: Am trecut azi pe Centura de Nord si era o tipa cu sani mari. Știe cineva ceva de ea? Unde mai exact?
gabriel2025 Reputație: 3 Postat August 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 27 Acum 2 ore, djalex21 a spus: Unde mai exact? Pe maps îmi arata ceva o benzinărie Euroil. Parca acolo era
djalex21 Reputație: 268 Postat August 27 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat August 27 Acum 34 minute, gabriel2025 a spus: Pe maps îmi arata ceva o benzinărie Euroil. Parca acolo era Ziua sau seara? E benzinăria cum vi de la blejoi spre Dedeman nu?
gabriel2025 Reputație: 3 Postat August 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 27 Acum 1 oră, djalex21 a spus: Ziua sau seara? E benzinăria cum vi de la blejoi spre Dedeman nu? Da, ieri pe la 19:30 cred ca era ceasul
nanau99 Reputație: 172 Postat Sâmbătă la 09:46 Postat Sâmbătă la 09:46 Vazut recent in zona Ghighiu, pe langa mult cunoscuta blonda (care acum este bruneta), o fata slabuta, putin creata, pare micuta de ani. A fost careva?!?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum