Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Luat legătura cu domnișoara pe care am vazut-o in Benzinăria dintre Blejoi si Dedeman. 

Se intitulează Rebeka, in jur de 21-24 de ani, sani medii spre mari ușor lăsați (eu căutam mai mari dar m-am înșelat la prima vedere). 

Oprit, luat nr de telefon, contacat ulterior pe WhatsApp unde mi-a comunicat tarifele: 

Oral normal masaj diferite poziții , 200 fin 400 oră la apartament pe Strada Luminii

100 oral sau normal și 150 ambele pe strada la locul indicat mai sus dupa ora 19:00

A raspuns rapid la mesaje, stabilit întâlnirea la apartament, respectat de ambele părți, apartamentul mediocru, avea si colega care era pe acolo cand am ajuns eu si care s-a retras in bucătărie, oralul l-am cerut eu protejat si a fost mediocru, la normal a zis ca nu ii place LOT si am schimbat doua poziții (misionar si pe la spate) unde a gemut decent si s-a implicat puțin însă nu ceva deosebit si finalizare in balonas. 

Ea curata, fara mirosuri, respectuoasa, cred ca e si de etnie însă pt mine nu e o problema asta. 

Nu știu dacă as reveni la ea...

Postat
Acum 5 minute, gabriel2025 a spus:

Luat legătura cu domnișoara pe care am vazut-o in Benzinăria dintre Blejoi si Dedeman. 

Se intitulează Rebeka, in jur de 21-24 de ani, sani medii spre mari ușor lăsați (eu căutam mai mari dar m-am înșelat la prima vedere). 

Oprit, luat nr de telefon, contacat ulterior pe WhatsApp unde mi-a comunicat tarifele: 

Oral normal masaj diferite poziții , 200 fin 400 oră la apartament pe Strada Luminii

100 oral sau normal și 150 ambele pe strada la locul indicat mai sus dupa ora 19:00

A raspuns rapid la mesaje, stabilit întâlnirea la apartament, respectat de ambele părți, apartamentul mediocru, avea si colega care era pe acolo cand am ajuns eu si care s-a retras in bucătărie, oralul l-am cerut eu protejat si a fost mediocru, la normal a zis ca nu ii place LOT si am schimbat doua poziții (misionar si pe la spate) unde a gemut decent si s-a implicat puțin însă nu ceva deosebit si finalizare in balonas. 

Ea curata, fara mirosuri, respectuoasa, cred ca e si de etnie însă pt mine nu e o problema asta. 

Contactul ei: 0732436453 

E cea din poza de pe WhatsApp 

• Oras:PRAHOVA
Postat
Acum 18 minute, gabriel2025 a spus:

Si eu caut ceva cu sanii marii atat pe traseu cat si pe camera dar cam slabut...... 

Postat

Astazi dupa bauelement spre elis pavaje o buruneta bunicia cu pricinguri 100 combinat , vroaim doar un oral dar nu a vrut. Arata binisor sanii ,buze.. a dat cineva in ea?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...