gabriel2025 Reputație: 8 Postat Septembrie 11 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 11 Luat legătura cu domnișoara pe care am vazut-o in Benzinăria dintre Blejoi si Dedeman. Se intitulează Rebeka, in jur de 21-24 de ani, sani medii spre mari ușor lăsați (eu căutam mai mari dar m-am înșelat la prima vedere). Oprit, luat nr de telefon, contacat ulterior pe WhatsApp unde mi-a comunicat tarifele: Oral normal masaj diferite poziții , 200 fin 400 oră la apartament pe Strada Luminii 100 oral sau normal și 150 ambele pe strada la locul indicat mai sus dupa ora 19:00 A raspuns rapid la mesaje, stabilit întâlnirea la apartament, respectat de ambele părți, apartamentul mediocru, avea si colega care era pe acolo cand am ajuns eu si care s-a retras in bucătărie, oralul l-am cerut eu protejat si a fost mediocru, la normal a zis ca nu ii place LOT si am schimbat doua poziții (misionar si pe la spate) unde a gemut decent si s-a implicat puțin însă nu ceva deosebit si finalizare in balonas. Ea curata, fara mirosuri, respectuoasa, cred ca e si de etnie însă pt mine nu e o problema asta. Nu știu dacă as reveni la ea...
gabriel2025 Reputație: 8 Postat Septembrie 11 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 11 Acum 5 minute, gabriel2025 a spus: Luat legătura cu domnișoara pe care am vazut-o in Benzinăria dintre Blejoi si Dedeman. Se intitulează Rebeka, in jur de 21-24 de ani, sani medii spre mari ușor lăsați (eu căutam mai mari dar m-am înșelat la prima vedere). Oprit, luat nr de telefon, contacat ulterior pe WhatsApp unde mi-a comunicat tarifele: Oral normal masaj diferite poziții , 200 fin 400 oră la apartament pe Strada Luminii 100 oral sau normal și 150 ambele pe strada la locul indicat mai sus dupa ora 19:00 A raspuns rapid la mesaje, stabilit întâlnirea la apartament, respectat de ambele părți, apartamentul mediocru, avea si colega care era pe acolo cand am ajuns eu si care s-a retras in bucătărie, oralul l-am cerut eu protejat si a fost mediocru, la normal a zis ca nu ii place LOT si am schimbat doua poziții (misionar si pe la spate) unde a gemut decent si s-a implicat puțin însă nu ceva deosebit si finalizare in balonas. Ea curata, fara mirosuri, respectuoasa, cred ca e si de etnie însă pt mine nu e o problema asta. Nu știu dacă as reveni la ea... Contactul ei: 0732436453 E cea din poza de pe WhatsApp
djalex21 Reputație: 279 Postat Septembrie 11 Postat Septembrie 11 Acum 18 minute, gabriel2025 a spus: Luat legătura cu domnișoara pe care am vazut-o in Benzinăria dintre Blejoi si Dedeman. Se intitulează Rebeka, in jur de 21-24 de ani, sani medii spre mari ușor lăsați (eu căutam mai mari dar m-am înșelat la prima vedere). Oprit, luat nr de telefon, contacat ulterior pe WhatsApp unde mi-a comunicat tarifele: Oral normal masaj diferite poziții , 200 fin 400 oră la apartament pe Strada Luminii 100 oral sau normal și 150 ambele pe strada la locul indicat mai sus dupa ora 19:00 A raspuns rapid la mesaje, stabilit întâlnirea la apartament, respectat de ambele părți, apartamentul mediocru, avea si colega care era pe acolo cand am ajuns eu si care s-a retras in bucătărie, oralul l-am cerut eu protejat si a fost mediocru, la normal a zis ca nu ii place LOT si am schimbat doua poziții (misionar si pe la spate) unde a gemut decent si s-a implicat puțin însă nu ceva deosebit si finalizare in balonas. Ea curata, fara mirosuri, respectuoasa, cred ca e si de etnie însă pt mine nu e o problema asta. Nu știu dacă as reveni la ea... Si eu caut ceva cu sanii marii atat pe traseu cat si pe camera dar cam slabut......
djalex21 Reputație: 279 Postat Septembrie 11 Postat Septembrie 11 Astazi dupa bauelement spre elis pavaje o buruneta bunicia cu pricinguri 100 combinat , vroaim doar un oral dar nu a vrut. Arata binisor sanii ,buze.. a dat cineva in ea?
djalex21 Reputație: 279 Postat Septembrie 16 Postat Septembrie 16 La 11.09.2025 la 16:43, djalex21 a spus: Astazi dupa bauelement spre elis pavaje o buruneta bunicia cu pricinguri 100 combinat , vroaim doar un oral dar nu a vrut. Arata binisor sanii ,buze.. a dat cineva in ea? Am ratat-o atunci azi de negasit....... a zarit-o careva?
Ahhh14448818 Reputație: 0 Postat Octombrie 7 Postat Octombrie 7 Traseiste seara intre 17:00 si 00:00?
muccelmare Reputație: 80 Postat Octombrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10 La 11.09.2025 la 13:31, gabriel2025 a spus: Contactul ei: 0732436453 E cea din poza de pe WhatsApp A zis ca am gresit persoana 🫢 sigur asta e numarul ei? 😒
emachines Reputație: 901 Postat Octombrie 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 12 La 11.10.2025 la 2:28, muccelmare a spus: A zis ca am gresit persoana 🫢 sigur asta e numarul ei? 😒 100% e cea din poza de whatssup eu am fost la ea de câteva ori dar seara la euroil pe centura
Proford Reputație: 196 Postat Octombrie 12 Postat Octombrie 12 La 11.10.2025 la 2:28, muccelmare a spus: A zis ca am gresit persoana 🫢 sigur asta e numarul ei? 😒 Probabil nu putea să vorbească atunci. Se recomandă Isa, dar poza o avantajează mult.
gabriel2025 Reputație: 8 Postat Octombrie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 27 La 11.10.2025 la 2:28, muccelmare a spus: A zis ca am gresit persoana 🫢 sigur asta e numarul ei? 😒 Am vazut pe Publi pe una care avea acelasi număr si vad ca nu mai are poza pe WhatsApp cu ea... probabil fac schimb de numere...
Belmondo3 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 3 Salut !! Ceva traseiste in zona ploiestiului imi recomandati si mie ? 😃
alexmal Reputație: 0 Postat Noiembrie 8 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 8 De blonda aia grasuta de la bariera din blejoi știe cineva? Ce tarif are si cum e?
ginxy91 Reputație: 1 Postat Noiembrie 14 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Noiembrie 14 La 09.11.2025 la 0:26, alexmal a spus: De blonda aia grasuta de la bariera din blejoi știe cineva? Ce tarif are si cum e? 100 normal/ 100 oral, 150 combinat, face totul protejat indiferent cat ai insista pentru ON. este corectă, nu face că altele "mai ai mult", bineînțeles nici tu să nu exagerezi cu timpul. Eu unul zic că este de 9 la ambele servicii, este destul de ok cu igiena având în vedere condițiile, nu este largă cum s-ar părea la prima vedere, eu personal am fost cam de 7 ori și niciodată nu am plecat neterminat, face treabă bună atât timp cât și tu ești om. Spor.
bilutabela Reputație: 12 Postat Noiembrie 22 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Noiembrie 22 Ceva noutati la strada ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum