Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

Postat
Acum 9 ore, smoke1 a spus:

Astazi era una buna sensul spre Ghighiu dinspre Ploiesti.

Probabil tipa blonda pe care am zarit-o si eu acum cateva saptamani. Din masina parea destul de simpatica. Pacat ca nu stim exact cand si cat sta, un contact ceva…

• Oras:ploiesti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
On 4/9/2023 at 9:03 AM, nanau99 said:

Probabil tipa blonda pe care am zarit-o si eu acum cateva saptamani. Din masina parea destul de simpatica. Pacat ca nu stim exact cand si cat sta, un contact ceva…

Nu are contact, trec zilnic pe acolo la diverse ore dar cand observi la acel santier intre ghighiu si Bărcănești masini parcate langa strada pe ea o așteaptă dar ea se duce la acel drum puetruit in apropierea de sensul giratoriu la intrare in Bărcănești. 

Ca tarife stiu ca avea 50, cu 60 cu 100.

Din nu stiu ce motiv nu doreste sa mai petrecem timp împreună dar una peste alta merita incercata.

Sa aveti spor si astept informații despre tipa de la Ciolpani 

• Minus 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

La 11.04.2023 la 22:22, alexandru_2705 a spus:

Nu are contact, trec zilnic pe acolo la diverse ore dar cand observi la acel santier intre ghighiu si Bărcănești masini parcate langa strada pe ea o așteaptă dar ea se duce la acel drum puetruit in apropierea de sensul giratoriu la intrare in Bărcănești. 

Din nu stiu ce motiv nu doreste sa mai petrecem timp împreună dar una peste alta merita incercata.

Acum am trecut si e la treaba

• Oras:PRAHOVA
  • Oras:PRAHOVA
Postat

Testat roscata de la pos Ciolpani, tipa este ok curata fara mirosuri ciudate, am optat pt un oral 70 lei fin, am fost intrebat daca doresc neprotejat,dar am refuzat politicos, iar pe drum spre locatie ma tot oferta cu combinat 150 130 120😃😃😃 , cred ca sa te termine mai repede si sa iti ia banii. Ajuns la locul indicat a scos sanii afara montat preze si inceput cu un oral bunicel dar ce a fost deranjant e ca lua pauze si se ajuta de mana adica oral combinat cu lamba, mi-a dat asa impresia ca e grabita sa nu piardă alt client. Pacat rea nu e dar pt jumate laba jumate oral la 70 lei ..... nu prea merge

Postat
Chiar acum, djalex21 a spus:

Testat roscata de la pos Ciolpani, tipa este ok curata fara mirosuri ciudate, am optat pt un oral 70 lei fin, am fost intrebat daca doresc neprotejat,dar am refuzat politicos, iar pe drum spre locatie ma tot oferta cu combinat 150 130 120😃😃😃 , cred ca sa te termine mai repede si sa iti ia banii. Ajuns la locul indicat a scos sanii afara montat preze si inceput cu un oral bunicel dar ce a fost deranjant e ca lua pauze si se ajuta de mana adica oral combinat cu lamba, mi-a dat asa impresia ca e grabita sa nu piardă alt client. Pacat rea nu e dar pt jumate laba jumate oral la 70 lei ..... nu prea merge

Si eu care credeam ca mie imi face ofertele de 130 120 si pana la urma 100 la combinat ca se simțea atrasă de mine 🤣 nu am sesizat sa se ajute mana...

• Haha 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Azi la ieșire din dedeman sensul către Brașov  era o tipa inaltutza cu ochelari, încercat-o cineva?

Postat
La 11.04.2023 la 22:22, alexandru_2705 a spus:

Ceva urme de domnisoara blonda de la Barcanesti?

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

Salut , sa știți ca a apărut Domnisoara Blonda/ roscovana , care își face veacul in prima parcare după liceul Barcanesti. Am zărit.o acum 5 minute pe strada aia din parcare 

Postat

Ieri pe la 13 in spate la decathlon la intersecția aia cu strada de iesi spre kaufland era o blondă drăguță foc la fata cu Un pierce in nas părea foarte ingrijita. Nu am putut să opresc

• Like 1
Postat
Acum 11 ore, emachines a spus:

Ieri pe la 13 in spate la decathlon la intersecția aia cu strada de iesi spre kaufland era o blondă drăguță foc la fata cu Un pierce in nas părea foarte ingrijita. Nu am putut să opresc

Si eu am vazut o... Place ochiului

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ceva nou prin zonă? Zona dibas, bucov, aceleasi petarde. Sper sa vina ceva nou in zona asta. Incercat la dibas, aveam una subtirica, care incepuse sa faca si ea ce trebuie dupa multe vizite, una noua care sta pe la Bucov seara, care facea un oral corect, una cu ochelari care e pentru cei care le plac mai strong asa, mereu vrea tinuta de cap si impinsa. Ofera mereu anal, si tot pachetul. 

vreau ceva recomandari pentru oral, nu sunt interesat de nimic altceva. 

Postat
Acum 25 minute, badlover9999 a spus:

Ceva nou prin zonă? Zona dibas, bucov, aceleasi petarde. Sper sa vina ceva nou in zona asta. Incercat la dibas, aveam una subtirica, care incepuse sa faca si ea ce trebuie dupa multe vizite, una noua care sta pe la Bucov seara, care facea un oral corect, una cu ochelari care e pentru cei care le plac mai strong asa, mereu vrea tinuta de cap si impinsa. Ofera mereu anal, si tot pachetul. 

Suna interesant cea de la Bucov. Ai un telefon de al ei? Sau locatia mai exact?

Postat
14 hours ago, badlover9999 said:

Salut, cea care vrea tinuta de cap 😂 ceva detalii mai specifice, cum arata locul mai exact unde o gasim?

Postat
1 oră în urmă, seniorsenior a spus:

Salut, cea care vrea tinuta de cap 😂 ceva detalii mai specifice, cum arata locul mai exact unde o gasim?

Urmaresc 🤭

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Salutt ! Dacă își mai aduce cineva aminte de Anne de la vest , am o informație ca e acolo in seara asta pentru cine vrea de la 21:30 ! 

• Haha 1
  • Telefon: 898989898999
Postat

VAND BMW X3 ALB

CUTIE AUTOMATĂ

EURO6 

REVIZIE COMPLETA ULEI SI FILTRE 

153.000 KM REALI GARANTEZ

INTERIOR PIELE 

HIGH BEAM ASIST

SISTEM AUDIO LOGIC 7

FARA ACCIDENT CONDUSA MAJORITAR DE JOSE 

22.000 EURO 

• Haha 3
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 8 minute, Evolution85 a spus:

VAND BMW X3 ALB

CUTIE AUTOMATĂ

EURO6 

INTERIOR PIELE 

HIGH BEAM ASIST

SISTEM AUDIO LOGIC 7

22.000 EURO 

Ce an? 

Postat
Acum 17 minute, anefsex a spus:

Ce an? 

2016

Postat
Acum 1 oră, Evolution85 a spus:

VAND BMW X3 ALB

CUTIE AUTOMATĂ

EURO6 

INTERIOR PIELE 

HIGH BEAM ASIST

SISTEM AUDIO LOGIC 7

22.000 EURO 

E cumva BMV-ul ăla furat,  cu acte false, care s-a răsturnat în gârlă după ce a luat foc ?

Postat
La 27.03.2023 la 20:59, Georgeus a spus:

Rinocerul ala roscat?

🤣🤣🤣🤣

• Telefon: 0000000
  • Telefon: 0000000
Postat
Acum 12 ore, Emilut123 a spus:

Salutt ! Dacă își mai aduce cineva aminte de Anne de la vest , am o informație ca e acolo in seara asta pentru cine vrea de la 21:30 ! 

La vest unde  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...