emachines Reputație: 865 Postat Aprilie 22 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 22 Acum 19 ore, cristi8999 a spus: E de ceva ani acolo e buna are și sâni mari și fund mare 150 combinat vezi ca intră și pe cameră mi se pare e ok fata te lasă să te joci cu sânii ei e de trb Între care păduri se refera? La românești la bariera aia din pădure?
cristi8999 Reputație: 250 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 Chiar acum, emachines a spus: Între care păduri se refera? La românești la bariera aia din pădure? Da este un scuar și este o barieră în pădure dar te bagă în pădure pe jos și lângă un copac se face acțiunea dar te lasă ți am zs să faci ce vrei cel puțin pe mn mă lăsat să mă joc cu sânii acum depinde oricum este ok fata și cred ca merge și pe cameră 1
catalin112 Reputație: 23 Postat Mai 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 10 Ceva interesant pe străzi ? 🙂
traseistul Reputație: 18 Postat Mai 12 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 12 Dimineata gasim ceva pe centura sau catre bucuresti?
thewrathfate Reputație: 63 Postat Mai 20 Postat Mai 20 Ceva interesant pt cei ce au drum către Târgoviște. Dupa Mija - DB, către Uzina mecanica, undeva pe partea stângă, este o intrare cu un scuar pe mijloc, urmat de un pod. La acea intrare, o țigăncușă, cu un corp aproape perfect, fund foarte bombat, și sâni mari naturali, rotunzi. Minusul e că la fata e dezastru, dar... Cere 70 lei combinat, dar se negociază și merge și la 50. Foarte comunicativa, curata, și colaboranta. Își ridică tricoul sa pui mana pe sâni, ceea ce mi s.a părut foarte ok. Tura viitoare voi incerca sa o iau la o cazare...
seniorsenior Reputație: 45 Postat Mai 21 Postat Mai 21 Salut, de cateva zile dupa ora 17-18.00 vad o bruneta cam la 35 ani arata foarte bine cu parul lung langa petromul de langa metro, se muta usor spre elvila, stie cineva ceva de ea ce servicii are?
thewrathfate Reputație: 63 Postat Mai 24 Postat Mai 24 Eu am zărit seara, in jurul orei 19, o bruneta interesanta, in parcarea de lângă Dedeman Blejoi, cea cum vii dinspre giratoriul suspendat. Posibil sa fie aceeași... Cunoaște cineva alte detalii?
emachines Reputație: 865 Postat Mai 27 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 27 La 24.05.2024 la 19:00, thewrathfate a spus: Eu am zărit seara, in jurul orei 19, o bruneta interesanta, in parcarea de lângă Dedeman Blejoi, cea cum vii dinspre giratoriul suspendat. Posibil sa fie aceeași... Cunoaște cineva alte detalii? Da e 100 op sau np cu 150 combinat... E bruneta frumoasa la corp si cu ochelari. Eu am fost cu ea pe câmpul din spate de la dedeman și pe cât arata de bine pe atât de plictisitor a fost op.. În timp ce o sugea mai făcea ceva mutări la un joc pe telefon ca altfel a zis ca pierde nu știu ce puncte... La normal nu am încercat... Ce e de remarcat e faptul ca pe cât arata de bine are mâinile destul de muncite bătătorite... Spor 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Vă salut , aveți careva o recenzie despre fata blonda care își face veacul între spitalul județean și Paulesti ? Mulțumesc
djalex21 Reputație: 255 Postat Iunie 7 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Iunie 7 La 20.05.2024 la 8:09, thewrathfate a spus: Ceva interesant pt cei ce au drum către Târgoviște. Dupa Mija - DB, către Uzina mecanica, undeva pe partea stângă, este o intrare cu un scuar pe mijloc, urmat de un pod. La acea intrare, o țigăncușă, cu un corp aproape perfect, fund foarte bombat, și sâni mari naturali, rotunzi. Minusul e că la fata e dezastru, dar... Cere 70 lei combinat, dar se negociază și merge și la 50. Foarte comunicativa, curata, și colaboranta. Își ridică tricoul sa pui mana pe sâni, ceea ce mi s.a părut foarte ok. Tura viitoare voi incerca sa o iau la o cazare... Salutare, am avut drum prin zona zilele trecute chiar si ieri si nici o urma de tipa detaliata , ați mai văzut-o careva? Bafta
Proford Reputație: 141 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Acum 6 ore, djalex21 a spus: Salutare, am avut drum prin zona zilele trecute chiar si ieri si nici o urma de tipa detaliata , ați mai văzut-o careva? Bafta Stă pe acolo de câțiva ani. Depinde unde era când ai trecut tu.
cristi8999 Reputație: 250 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Față de la brazi de la pod mai este?? Tatoasa?
emachines Reputație: 865 Postat Iunie 8 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 8 Acum 9 ore, cristi8999 a spus: Față de la brazi de la pod mai este?? Tatoasa? N am mai văzut o în ultima perioada
cristi8999 Reputație: 250 Postat Iunie 8 Postat Iunie 8 1 oră în urmă, emachines a spus: N am mai văzut o în ultima perioada Am înțeles
thewrathfate Reputație: 63 Postat Iunie 9 Postat Iunie 9 Pe cea de la Mija nu am văzut-o nici eu săptămâna asta, marți când am trecut spre Tgv. Nici la dus, nici la întors. Vineri pe la 12, am trecut însă pe la Brazi, și era fătuca aia înaltă cu sânii mari de la capul podului. Nu am oprit însă, că mă deprima acea ființă. Speram sa o prind pe cealaltă, care a fost blonda, și acum e bruneta, de la sensul giratoriu Tătărani spre Ghighiu, dar nu era nici ea acolo.
cristi8999 Reputație: 250 Postat Iunie 9 Postat Iunie 9 Acum 19 minute, thewrathfate a spus: Pe cea de la Mija nu am văzut-o nici eu săptămâna asta, marți când am trecut spre Tgv. Nici la dus, nici la întors. Vineri pe la 12, am trecut însă pe la Brazi, și era fătuca aia înaltă cu sânii mari de la capul podului. Nu am oprit însă, că mă deprima acea ființă. Speram sa o prind pe cealaltă, care a fost blonda, și acum e bruneta, de la sensul giratoriu Tătărani spre Ghighiu, dar nu era nici ea acolo. E bună aia de la pod la brazi da nu prea acceptă orice atingeri
vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 9 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 9 de fata aia slim de la ploiesti shopping city stie cineva ceva?
vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 10 ceva traseiste matinale?
thewrathfate Reputație: 63 Postat Iunie 10 Postat Iunie 10 Matinala e țigăncusa aia de sta între sensul giratoriu de la Liceu Bărcănești și Ghighiu.... Dar nu e în fiecare zi.
vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 10 10 minutes ago, thewrathfate said: Matinala e țigăncusa aia de sta între sensul giratoriu de la Liceu Bărcănești și Ghighiu.... Dar nu e în fiecare zi. si ai idee de la ce ora o gasesc?
djalex21 Reputație: 255 Postat Iunie 10 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Iunie 10 Acum 11 minute, thewrathfate a spus: Azi a apărut pe la 9. Si cum e tipa ai testat-o?
vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 10 de tigancusa aia mica de statura de la dechatlon de la piatra aia mai stiti ceva? nu am mai vazut o de ceva timp
vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 12 salut, de aia de la bolovanul ala de la dechatlon stiti cum e? si cat cere?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum