Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 19 ore, cristi8999 a spus:

E de ceva ani acolo e buna are și sâni mari și fund mare 150 combinat vezi ca intră și pe cameră mi se pare e ok fata te lasă să te joci cu sânii ei e de trb

Între care păduri se refera? La românești la bariera aia din pădure? 

Postat
Chiar acum, emachines a spus:

Între care păduri se refera? La românești la bariera aia din pădure? 

Da este un scuar și este o barieră în pădure dar te bagă în pădure pe jos și lângă un copac se face acțiunea dar te lasă ți am zs să faci ce vrei cel puțin pe mn mă lăsat să mă joc cu sânii acum depinde oricum este ok fata și cred ca merge și pe cameră 

• Mersi 1
Postat

Ceva interesant pt cei ce au drum către Târgoviște. Dupa Mija - DB, către Uzina mecanica, undeva pe partea stângă, este o intrare cu un scuar pe mijloc, urmat de un pod. La acea intrare, o țigăncușă, cu un corp aproape perfect, fund foarte bombat, și sâni mari naturali, rotunzi. Minusul e că la fata e dezastru, dar... Cere 70 lei combinat, dar se negociază și merge și la 50. Foarte comunicativa, curata, și colaboranta. Își ridică tricoul sa pui mana pe sâni, ceea ce mi s.a părut foarte ok. Tura viitoare voi incerca sa o iau la o cazare...

Postat

Salut, de cateva zile dupa ora 17-18.00 vad o bruneta cam la 35 ani arata foarte bine cu parul lung langa petromul de langa metro, se muta usor spre elvila, stie cineva ceva de ea ce servicii are?

Postat

Eu am zărit seara, in jurul orei 19, o bruneta interesanta, in parcarea de lângă Dedeman Blejoi, cea cum vii dinspre giratoriul suspendat. Posibil sa fie aceeași... Cunoaște cineva alte detalii?

Reputație: 865
Postat
La 24.05.2024 la 19:00, thewrathfate a spus:

Eu am zărit seara, in jurul orei 19, o bruneta interesanta, in parcarea de lângă Dedeman Blejoi, cea cum vii dinspre giratoriul suspendat. Posibil sa fie aceeași... Cunoaște cineva alte detalii?

Da e 100 op sau np cu 150 combinat... E bruneta frumoasa la corp si cu ochelari. Eu am fost cu ea pe câmpul din spate de la dedeman și pe cât arata de bine pe atât de plictisitor a fost op.. În timp ce o sugea mai făcea ceva mutări la un joc pe telefon ca altfel a zis ca pierde nu știu ce puncte... La normal nu am încercat... Ce e de remarcat e faptul ca pe cât arata de bine are mâinile destul de muncite bătătorite... Spor

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vă salut , aveți careva o recenzie despre fata blonda care își face veacul între spitalul județean și Paulesti ? Mulțumesc 

Reputație: 255
  • Oras:PRAHOVA
Postat
La 20.05.2024 la 8:09, thewrathfate a spus:

Ceva interesant pt cei ce au drum către Târgoviște. Dupa Mija - DB, către Uzina mecanica, undeva pe partea stângă, este o intrare cu un scuar pe mijloc, urmat de un pod. La acea intrare, o țigăncușă, cu un corp aproape perfect, fund foarte bombat, și sâni mari naturali, rotunzi. Minusul e că la fata e dezastru, dar... Cere 70 lei combinat, dar se negociază și merge și la 50. Foarte comunicativa, curata, și colaboranta. Își ridică tricoul sa pui mana pe sâni, ceea ce mi s.a părut foarte ok. Tura viitoare voi incerca sa o iau la o cazare...

Salutare, am avut drum prin zona zilele trecute chiar si ieri si nici o urma de tipa detaliata , ați mai văzut-o careva? Bafta

Reputație: 141
Postat
Acum 6 ore, djalex21 a spus:

Salutare, am avut drum prin zona zilele trecute chiar si ieri si nici o urma de tipa detaliata , ați mai văzut-o careva? Bafta

Stă pe acolo de  câțiva ani. Depinde unde era când ai trecut tu.

Reputație: 865
Postat
Acum 9 ore, cristi8999 a spus:

Față de la brazi de la pod mai este?? Tatoasa?

N am mai văzut o în ultima perioada

Postat

Pe cea de la Mija nu am văzut-o nici eu săptămâna asta, marți când am trecut spre Tgv. Nici la dus, nici la întors. Vineri pe la 12, am trecut însă pe la Brazi, și era fătuca aia înaltă cu sânii mari de la capul podului. Nu am oprit însă, că mă deprima acea ființă. Speram sa o prind pe cealaltă, care a fost blonda, și acum e bruneta, de la sensul giratoriu Tătărani spre Ghighiu, dar nu era nici ea acolo. 

Postat
Acum 19 minute, thewrathfate a spus:

Pe cea de la Mija nu am văzut-o nici eu săptămâna asta, marți când am trecut spre Tgv. Nici la dus, nici la întors. Vineri pe la 12, am trecut însă pe la Brazi, și era fătuca aia înaltă cu sânii mari de la capul podului. Nu am oprit însă, că mă deprima acea ființă. Speram sa o prind pe cealaltă, care a fost blonda, și acum e bruneta, de la sensul giratoriu Tătărani spre Ghighiu, dar nu era nici ea acolo. 

E bună aia de la pod la brazi da nu prea acceptă orice atingeri 

Postat

de fata aia slim de la ploiesti shopping city stie cineva ceva? 

Postat
10 minutes ago, thewrathfate said:

Matinala e țigăncusa aia de sta între sensul giratoriu de la Liceu Bărcănești și Ghighiu.... Dar nu e în fiecare zi.

si ai idee de la ce ora o gasesc?

Reputație: 255
Postat
Acum 11 minute, thewrathfate a spus:

Azi a apărut pe la 9. 

Si cum e tipa ai testat-o?

Postat

de tigancusa aia mica de statura de la dechatlon de la piatra aia mai stiti ceva? nu am mai vazut o de ceva timp

Postat

salut, de aia de la bolovanul ala de la dechatlon stiti cum e? si cat cere? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...