Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

Salutare !astazi in jurul orei 18:00 pe sensul catre bucuresti ,la iesire din potigrafu ,pe bancuta aia de la padure o bruneta ,tatuata ,arata bine rau !!!nu am putut opri pt ca eram cu cineva in masina !!stie cineva ceva ???multumesc 

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
12 hours ago, emachines said:

În zona shopping City sunt la întrare în dedeman, în sens giratoriu Metro, în fața la Elvila, 

de aia de statea la cablu romanesc stii ceva? 

Link spre comentariu
Acum 6 ore, cristi8999 a spus:

Da aceea baba cu țațe mari

Da , aia care stătea la cablul romanesc își mai face veacul pe acolo ? Știe cineva ? 

Link spre comentariu
8 hours ago, slnthhhq said:

Da , aia care stătea la cablul romanesc își mai face veacul pe acolo ? Știe cineva ? 

este la dechatlon acolo, dar nu stiu cat cere 

Link spre comentariu
Acum 25 minute, vladVld23 a spus:

este la dechatlon acolo, dar nu stiu cat cere 

Mersi 🙏 

ca interval orar ai idee cam pe la ce oră poate fi găsită ? O să revin cu detalii dacă o găsesc 

Link spre comentariu
1 minute ago, slnthhhq said:

Mersi 🙏 

ca interval orar ai idee cam pe la ce oră poate fi găsită ? O să revin cu detalii dacă o găsesc 

dupa ora 19 cam pana la ora 23 

Link spre comentariu
7 minutes ago, slnthhhq said:

Mersi 🙏 

mai sta cateodata la dedeman( blejoi) in fata, gen in spate la shopping city

Link spre comentariu
On 6/25/2024 at 7:28 PM, licapulica said:

mai este o fată cum ieși de la pod înalt spre DN spre București, (drumul spre parcul industrial al dreapta înainte de ieșirea în DN) , văzute în jur de ora 13, știe cineva ceva de ele?

Mai știe cineva ce va de fata asta?

Link spre comentariu
Reputație: 0
  • Oras:Ialomita
  • Oras:Ialomita
La 11.11.2023 la 9:18, emachines a spus:

Da... Când am drum prin zona o bifez la oral o suge cu pasiune... Fata de ce găsești pe zona. De asemenea la următoarea intersecție spre Buzău la întrare în istrita sta o cioara care la fel te suge de te rogi tu sa se mai opreasca

Am și eu drum zilele astea spre Buzău mai este mai este fata bruneta la intersecția cu istrita? Sau vreo fata care face un oral ca la carte ?

Link spre comentariu
Reputație: 862
Acum 20 ore, Sory88 a spus:

Am și eu drum zilele astea spre Buzău mai este mai este fata bruneta la intersecția cu istrita? Sau vreo fata care face un oral ca la carte ?

Este este la intersecție chiar sâmbătă am văzut o

Link spre comentariu

Știe cineva ceva de fata blonda plinuțe cu fundul mare care stătea la bariera la blejoi? Își mai făcea veacul și pe la benzinăria aia euroil. Îmbrăcată mai mereu în colanți negri foarte mulați 

Link spre comentariu
Reputație: 255
  • Oras:PRAHOVA
  • Oras:PRAHOVA
La 09.06.2024 la 8:53, thewrathfate a spus:

Pe cea de la Mija nu am văzut-o nici eu săptămâna asta, marți când am trecut spre Tgv. Nici la dus, nici la întors. Vineri pe la 12, am trecut însă pe la Brazi, și era fătuca aia înaltă cu sânii mari de la capul podului. Nu am oprit însă, că mă deprima acea ființă. Speram sa o prind pe cealaltă, care a fost blonda, și acum e bruneta, de la sensul giratoriu Tătărani spre Ghighiu, dar nu era nici ea acolo. 

Ati mai văzut-o pe tipa de la Mija? Ce program o avea? Bafta

Link spre comentariu
La 04.07.2024 la 19:50, Futerix33 a spus:

Știe cineva ceva de fata blonda plinuțe cu fundul mare care stătea la bariera la blejoi? Își mai făcea veacul și pe la benzinăria aia euroil. Îmbrăcată mai mereu în colanți negri foarte mulați 

Nu am mai văzut o.

Majoritatea fetelor pe timpul verii își fac veacul pe litoral. 

Apar din septembrie pe teren

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...