vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 13 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 13 23 hours ago, vladVld23 said: salut, de aia de la bolovanul ala de la dechatlon stiti cum e? si cat cere? aia de statea la cablu romanesc Link spre comentariu
puicanu88 Reputație: 8 Postat Iunie 18 Partajează Postat Iunie 18 Salutare !astazi in jurul orei 18:00 pe sensul catre bucuresti ,la iesire din potigrafu ,pe bancuta aia de la padure o bruneta ,tatuata ,arata bine rau !!!nu am putut opri pt ca eram cu cineva in masina !!stie cineva ceva ???multumesc Link spre comentariu
vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 23 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 23 ceva fete dupa ora 19? Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat Iunie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 24 Acum 13 ore, vladVld23 a spus: ceva fete dupa ora 19? În zona shopping City sunt la întrare în dedeman, în sens giratoriu Metro, în fața la Elvila, Link spre comentariu
slnthhhq Reputație: 5 Postat Iunie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 24 Țâțoasă de la Brazi a mai fost văzută de cineva pe traseu în ultima perioadă ? Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 241 Postat Iunie 24 Partajează Postat Iunie 24 Mai este doamna de la mol shoping city care face doar oral de f mulți ani??? Link spre comentariu
vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 24 11 hours ago, cristi8999 said: Mai este doamna de la mol shoping city care face doar oral de f mulți ani??? daca zici de aia roscata, da este acolo Link spre comentariu
vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 24 12 hours ago, emachines said: În zona shopping City sunt la întrare în dedeman, în sens giratoriu Metro, în fața la Elvila, de aia de statea la cablu romanesc stii ceva? Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 241 Postat Iunie 25 Partajează Postat Iunie 25 Acum 8 ore, vladVld23 a spus: daca zici de aia roscata, da este acolo Da aceea baba cu țațe mari Link spre comentariu
seniorsenior Reputație: 43 Postat Iunie 25 Partajează Postat Iunie 25 A aparut o pustoaica la metro sta de obicei dimineata de la ora 10.00 “creola” putin plinutza, are cineva vreo recenzie despre ea? Pare chiar spam editat 😅 Link spre comentariu
slnthhhq Reputație: 5 Postat Iunie 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 25 Acum 6 ore, cristi8999 a spus: Da aceea baba cu țațe mari Da , aia care stătea la cablul romanesc își mai face veacul pe acolo ? Știe cineva ? Link spre comentariu
matmar21 Reputație: 0 Postat Iunie 25 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Iunie 25 Ce părere aveți de domnișoara bruneta de sta sub pod la Poiana Câmpina? Link spre comentariu
licapulica Reputație: 0 Postat Iunie 25 Partajează Postat Iunie 25 mai este o fată cum ieși de la pod înalt spre DN spre București, (drumul spre parcul industrial al dreapta înainte de ieșirea în DN) , văzute în jur de ora 13, știe cineva ceva de ele? Link spre comentariu
vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 25 8 hours ago, slnthhhq said: Da , aia care stătea la cablul romanesc își mai face veacul pe acolo ? Știe cineva ? este la dechatlon acolo, dar nu stiu cat cere Link spre comentariu
slnthhhq Reputație: 5 Postat Iunie 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 25 Acum 25 minute, vladVld23 a spus: este la dechatlon acolo, dar nu stiu cat cere Mersi 🙏 ca interval orar ai idee cam pe la ce oră poate fi găsită ? O să revin cu detalii dacă o găsesc Link spre comentariu
vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 25 1 minute ago, slnthhhq said: Mersi 🙏 ca interval orar ai idee cam pe la ce oră poate fi găsită ? O să revin cu detalii dacă o găsesc dupa ora 19 cam pana la ora 23 Link spre comentariu
vladVld23 Reputație: 0 Postat Iunie 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 25 7 minutes ago, slnthhhq said: Mersi 🙏 ca interval orar ai idee cam pe la ce oră poate fi găsită ? O să revin cu detalii dacă o găsesc mai sta cateodata la dedeman( blejoi) in fata, gen in spate la shopping city Link spre comentariu
licapulica Reputație: 0 Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 On 6/25/2024 at 7:28 PM, licapulica said: mai este o fată cum ieși de la pod înalt spre DN spre București, (drumul spre parcul industrial al dreapta înainte de ieșirea în DN) , văzute în jur de ora 13, știe cineva ceva de ele? Mai știe cineva ce va de fata asta? Link spre comentariu
Sory88 Reputație: 0 Postat Iulie 1 Oras:Ialomita Oras:Ialomita Partajează Postat Iulie 1 La 11.11.2023 la 9:18, emachines a spus: Da... Când am drum prin zona o bifez la oral o suge cu pasiune... Fata de ce găsești pe zona. De asemenea la următoarea intersecție spre Buzău la întrare în istrita sta o cioara care la fel te suge de te rogi tu sa se mai opreasca Am și eu drum zilele astea spre Buzău mai este mai este fata bruneta la intersecția cu istrita? Sau vreo fata care face un oral ca la carte ? Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat Iulie 2 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 2 Acum 20 ore, Sory88 a spus: Am și eu drum zilele astea spre Buzău mai este mai este fata bruneta la intersecția cu istrita? Sau vreo fata care face un oral ca la carte ? Este este la intersecție chiar sâmbătă am văzut o Link spre comentariu
Sory88 Reputație: 0 Postat Iulie 2 Oras:Ialomita Oras:Ialomita Partajează Postat Iulie 2 Acum 3 ore, emachines a spus: Este este la intersecție chiar sâmbătă am văzut o Ok mersi frumos de informatie Link spre comentariu
Futerix33 Reputație: 0 Postat Iulie 4 Partajează Postat Iulie 4 Știe cineva ceva de fata blonda plinuțe cu fundul mare care stătea la bariera la blejoi? Își mai făcea veacul și pe la benzinăria aia euroil. Îmbrăcată mai mereu în colanți negri foarte mulați Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Iulie 11 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Iulie 11 La 09.06.2024 la 8:53, thewrathfate a spus: Pe cea de la Mija nu am văzut-o nici eu săptămâna asta, marți când am trecut spre Tgv. Nici la dus, nici la întors. Vineri pe la 12, am trecut însă pe la Brazi, și era fătuca aia înaltă cu sânii mari de la capul podului. Nu am oprit însă, că mă deprima acea ființă. Speram sa o prind pe cealaltă, care a fost blonda, și acum e bruneta, de la sensul giratoriu Tătărani spre Ghighiu, dar nu era nici ea acolo. Ati mai văzut-o pe tipa de la Mija? Ce program o avea? Bafta Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat Iulie 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 12 La 04.07.2024 la 19:50, Futerix33 a spus: Știe cineva ceva de fata blonda plinuțe cu fundul mare care stătea la bariera la blejoi? Își mai făcea veacul și pe la benzinăria aia euroil. Îmbrăcată mai mereu în colanți negri foarte mulați Nu am mai văzut o. Majoritatea fetelor pe timpul verii își fac veacul pe litoral. Apar din septembrie pe teren 1 Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 Acum 22 ore, djalex21 a spus: Ati mai văzut-o pe tipa de la Mija? Ce program o avea? Bafta Eu nu am mai văzut.o pe cea de la Mija, din nefericire. Chiar și ieri am fost la Tgv, dus întors, dar nici urmă de ea... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum