vladVld23 Reputație: 0 Postat Iulie 13 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 13 la aia care statea la cablul romanesc stie cineva cat cere? Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Iulie 15 Partajează Postat Iulie 15 Din ce observ, străzile devin din ce in ce mai scumpe. Am oprit la câteva, și numitorul comun este 70 oral, 100 normal, 150 combinat... Pai la bănuții ăștia, ai opțiuni foarte bune pe camera... Link spre comentariu
alexandru_2705 Reputație: -17 Postat Iulie 15 Oras:ploiesti Disponibila Oras:ploiesti Disponibila Partajează Postat Iulie 15 5 hours ago, thewrathfate said: Din ce observ, străzile devin din ce in ce mai scumpe. Am oprit la câteva, și numitorul comun este 70 oral, 100 normal, 150 combinat... Pai la bănuții ăștia, ai opțiuni foarte bune pe camera... Da , confirm spusele colegului nu am m-ai gasit nimic echilibrat si am ajuns la concluzia ca mai bn la apartament fara stres 1 Link spre comentariu
MstrLucky Reputație: 1 Postat Iulie 22 Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 22 La 24.06.2024 la 10:50, slnthhhq a spus: Țâțoasă de la Brazi a mai fost văzută de cineva pe traseu în ultima perioadă ? Salutare baietii.Sunt in trecere pe la voi sunt ceva dameze care merita vizitate?? Am tot vazut ca se scrie despre acea doamna "tatoasa" o gasim pe undeva ?? Multumesc Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 241 Postat Iulie 22 Partajează Postat Iulie 22 Acum 2 ore, MstrLucky a spus: Salutare baietii.Sunt in trecere pe la voi sunt ceva dameze care merita vizitate?? Am tot vazut ca se scrie despre acea doamna "tatoasa" o gasim pe undeva ?? Multumesc Este intre 11/13 acolo Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Iulie 23 Partajează Postat Iulie 23 Acum 15 ore, cristi8999 a spus: Este intre 11/13 acolo Unde mai exact o găsim? Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 241 Postat Iulie 23 Partajează Postat Iulie 23 Acum 1 oră, astra7 a spus: Unde mai exact o găsim? La baza podului la brazi sens Brașov București pe coborâre Link spre comentariu
Novicele17cm Reputație: 3 Postat Iulie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 24 Salut și cât mai cere ptr o muie? Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 241 Postat Iulie 24 Partajează Postat Iulie 24 Acum 5 ore, Novicele17cm a spus: Salut și cât mai cere ptr o muie? 60 Link spre comentariu
slnthhhq Reputație: 5 Postat Iulie 27 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 27 Salut băieți, astăzi la ora 17:00 am apostat o puștoaică brunetă pe dn spre Brașov , în apropriere de Breaza ( sensul de mers spre Brașov ) 100 oral / 200 combinat 20 de ani țațe destul de mari , drăguță la față , îngrijită , arată bine , am optat pentru un oral , 9/10 zic eu , îl suge cu pasiune nu da buleala. Spun 9/10 pentru ca acțiunea are loc în pădure nu în confortul din mașina. Merită încercată dar sunt convins ca probabil se mai găsește aceeiasi calitate și la bani mai puțini. 2 Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat Iulie 27 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 27 Acum 10 minute, slnthhhq a spus: Salut băieți, astăzi la ora 17:00 am apostat o puștoaică brunetă pe dn spre Brașov , în apropriere de Breaza ( sensul de mers spre Brașov ) 100 oral / 200 combinat 20 de ani țațe destul de mari , drăguță la față , îngrijită , arată bine , am optat pentru un oral , 9/10 zic eu , îl suge cu pasiune nu da buleala. Spun 9/10 pentru ca acțiunea are loc în pădure nu în confortul din mașina. Merită încercată dar sunt convins ca probabil se mai găsește aceeiasi calitate și la bani mai puțini. Mai stătea cu pestele în apel? Cât erai pe treaba? Avea căștile în urechi? 1 Link spre comentariu
slnthhhq Reputație: 5 Postat Iulie 27 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 27 Acum 4 ore, emachines a spus: Mai stătea cu pestele în apel? Cât erai pe treaba? Avea căștile în urechi? Da 1 1 Link spre comentariu
slnthhhq Reputație: 5 Postat Iulie 28 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 28 Am fost astăzi la fata de la baza podului brazi ( sensul spre București , ora 12 ) 70 oral , puțin mecanic dar fata e înțelegătoare nu comentează îl suge cum îi zici te lasă să o atingi își scoate țâțele ( destul de mari ), per total se poartă frumos a spus ca poate fi găsită zilnic între 12-15 , mai mult nu stă. pentru o descărcare corectă , merită 🫡 Link spre comentariu
slnthhhq Reputație: 5 Postat Iulie 29 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 29 Știe cineva unde poate fi găsită aia de la cablul romanesc ? Și în ce interval orar? Mulțumesc Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Iulie 31 Partajează Postat Iulie 31 Am prins iar azi tipa bruneta, țigăncusa de la Mija. Descărcare corecta, 50 lei, fund foarte mișto, bombat, și sani mari naturali, pe care te lasă să pui mâna fara probleme, ba chiar își ridică singura maieul. Comunicativa, și zâmbăreață, fără niciun miros dubios. Am înțeles că merge și la hotelul din apropiere, 200lei ora, fără număr de finalizări. Link spre comentariu
Proford Reputație: 135 Postat Iulie 31 Partajează Postat Iulie 31 La 29.07.2024 la 14:33, slnthhhq a spus: Știe cineva unde poate fi găsită aia de la cablul romanesc ? Și în ce interval orar? Mulțumesc Era aseară la Leroy Merlin la bolovan cu încă o fată. Opream la ea când nici nu era Mc Donalds nord construit. Link spre comentariu
assdad Reputație: 10 Postat Iulie 31 Partajează Postat Iulie 31 Salut tipa de la ieșire românești stanga în pădure mai știe cineva ceva de ea ? Avem Nr de telefon dar l.am pierdut știu că era și pe camera .și la pădure nu am mai văzut o... Sau tipa roșcată după sensul de la RAR spre Târgoviște unde se face stânga spre Strejnic era mai grăsuță mai știe cineva ? Mulțumesc Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Iulie 31 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Iulie 31 Acum 6 minute, assdad a spus: Salut tipa de la ieșire românești stanga în pădure mai știe cineva ceva de ea ? Avem Nr de telefon dar l.am pierdut știu că era și pe camera .și la pădure nu am mai văzut o... Sau tipa roșcată după sensul de la RAR spre Târgoviște unde se face stânga spre Strejnic era mai grăsuță mai știe cineva ? Mulțumesc Salut tipa din padure de la românești am văzut-o acum o săptămână acolo unde era bariera. Nu am oprit niciodată la ea . O singura data am întrebat tarifele si a raspuns asa ciudat , a parut nesuferita..... Iar tipa de la RAR roscata am tot dat ture pe acolo si nimic era buna la oral avea stilul ei soft umed.... top! Ma enerva ca nu scotea sanii aia mari afara sa te joci cu ei zicea mereu data viitoare si tot asa🙈😀😀😀. In schimb acolo la intersectie după rar am prins o bruneta creola bomba fata. La fel am fost săptămână asta de 2 ori in zona si nu am mai dat de ea! Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat August 1 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat August 1 Acum 21 ore, thewrathfate a spus: Am prins iar azi tipa bruneta, țigăncusa de la Mija. Descărcare corecta, 50 lei, fund foarte mișto, bombat, și sani mari naturali, pe care te lasă să pui mâna fara probleme, ba chiar își ridică singura maieul. Comunicativa, și zâmbăreață, fără niciun miros dubios. Am înțeles că merge și la hotelul din apropiere, 200lei ora, fără număr de finalizări. Salut pe la ce ora ai dat de ea? Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat August 1 Partajează Postat August 1 Pe la 10:30 am gasit-o... 1 Link spre comentariu
ionutyfg Reputație: 82 Postat August 1 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat August 1 Pe unde sta mai exact??? Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat August 4 Partajează Postat August 4 După blocurile de la IL Caragiale, cum mergi spre Mija, este un restaurant pe dreapta, Royal Events. Ea sta până în acel restaurant... Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat August 6 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat August 6 La 04.08.2024 la 23:04, thewrathfate a spus: După blocurile de la IL Caragiale, cum mergi spre Mija, este un restaurant pe dreapta, Royal Events. Ea sta până în acel restaurant... E tipa aia slaba care sta pe straduta aia pe stanga pana in restaurant? Sau sta chiar acolo la intersecție unde treci podul si ajungi la plantatia de afine ? Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat August 8 Partajează Postat August 8 Prima data da, am întâlnit-o pe stânga, la intersecția aia de duce spre o plantație, și linia de tren. Acum, am întâlnit-o pe dreapta, în pădurea aia de până în hotel. Nu e slabă deloc. Sincer are un corp foarte bine proporționat. Fund mișto, sâni mari. Are niste tatuaje pe ea. La fața nu e cea mai ok ... Dar nu ne însurăm pe acolo nu? Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat August 11 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 11 La 08.08.2024 la 21:25, thewrathfate a spus: Prima data da, am întâlnit-o pe stânga, la intersecția aia de duce spre o plantație, și linia de tren. Acum, am întâlnit-o pe dreapta, în pădurea aia de până în hotel. Nu e slabă deloc. Sincer are un corp foarte bine proporționat. Fund mișto, sâni mari. Are niste tatuaje pe ea. La fața nu e cea mai ok ... Dar nu ne însurăm pe acolo nu? Am încercat o și eu zilele trecute... Era pe stânga pe podul de duce la calea ferata apoi în capăt este o sera sau ceva asemănător. Tipa este cu forme are tatuaje pe mâini sânii mari ușor lăsați și fundul mare. Normal a zis ca nu poate face ca e perioada lunii și ca merge doar la oral... Acțiunea s a desfășurat pana în calea ferata pe dreapta... Nu recomand ca oricând poate trece o mașină la sau de la plantație. Oralul protejat 100 lei ușor mecanic și pe repede înainte.... Ce mi a plăcut ca i am ridicat fusta i am dat maieul în jos și am putut sa ma joc în liniște cu sânii și fundul ei. În rest ca și comparație cea de la podul spre autostrada face treaba mult mai buna la oral. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum