alex013212 Reputație: 0 Postat Octombrie 2 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Octombrie 2 De fata aia blonda mai grasuta de langa calea ferata de la blejoi mai stie cineva ceva? Nu am mai văzut-o de mult timp. Statea de obicei seara. Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 La 30.09.2024 la 17:10, BgdXXX a spus: La stația de betoane din Blejoi este mai mereu o blondă până pe la 19:00. Testat-o careva?😅 Am văzut-o și eu ieri. Slaba moarta săraca, cu niste tatuaje pe gata parca. Daca mai aruncă și vreun preț din ăla astronomic, nu cred că se merita... Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Acum 22 ore, traseistul a spus: Gasesc ceva sub 100 tragerea la Ploiesti, sau prin judet? Vad ca si ultima stramba cere 100 cu 150 acum... preturi de apartament.. Am scris eu mai sus. Sub 100 lei, sunt pisicuțele. Caută anunțul pe Publi. Link spre comentariu
BgdXXX Reputație: 1 Postat Octombrie 5 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 5 La 03.10.2024 la 10:18, thewrathfate a spus: Am văzut-o și eu ieri. Slaba moarta săraca, cu niste tatuaje pe gata parca. Daca mai aruncă și vreun preț din ăla astronomic, nu cred că se merita... Da! Exact ea este:) 100 una din oferte 150 combinatul:), dar nu-i artista 😅😅 Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Octombrie 6 Partajează Postat Octombrie 6 Pai cu 150, sunt nspe mii de oferte pe camera. Dar mă rog... Cine nu poate ajunge la camera... Se poate risca pe drum...oricum ea nu mi s-a părut ce trebuie... Link spre comentariu
Belmondo3 Reputație: 0 Postat Miercuri la 11:15 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Miercuri la 11:15 Salutare !! Cine a mai vazut pasarici la strada de cand a vazut frigul si unde !? 😁 Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 241 Postat Miercuri la 11:29 Partajează Postat Miercuri la 11:29 Sunt peste tot dar de cat să futi în frig mai bine futi pe cameră ca tot acolo sunt prețurile la pod la brazi tatoasa la tatarani centura de este față blondă cu fund mare mai înfață o ciorica la Metro fetele care stau mereu seara și lista continua Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Miercuri la 12:49 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Miercuri la 12:49 1 oră în urmă, cristi8999 a spus: Sunt peste tot dar de cat să futi în frig mai bine futi pe cameră ca tot acolo sunt prețurile la pod la brazi tatoasa la tatarani centura de este față blondă cu fund mare mai înfață o ciorica la Metro fetele care stau mereu seara și lista continua Care la tătaranii centura ? Link spre comentariu
Proford Reputație: 135 Postat Miercuri la 13:39 Partajează Postat Miercuri la 13:39 Acum 2 ore, cristi8999 a spus: Sunt peste tot dar de cat să futi în frig mai bine futi pe cameră ca tot acolo sunt prețurile la pod la brazi tatoasa la tatarani centura de este față blondă cu fund mare mai înfață o ciorica la Metro fetele care stau mereu seara și lista continua Dacă ai norocul să mai vină jandarmii, mai dai șpagă 100 de lei ca să ,,uite" evenimentul. 1 Link spre comentariu
Jeryk29 Reputație: 0 Postat Miercuri la 16:37 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Miercuri la 16:37 A apărut o fata mai slim la Brico, chiar unde incepe breteaua ce duce spre Lukoil, arata binișor de la distanță, a încercat-o cineva? Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat 17 ore în urmă Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat 17 ore în urmă La 06.11.2024 la 14:49, djalex21 a spus: Care la tătaranii centura ? Se refera la centura de est spre ghighiu 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum