assdad Reputație: 10 Postat Martie 24 Postat Martie 24 La 20.03.2025 la 14:57, vreaupizde a spus: De roșcata de la Crâng sunt și eu curios Extinde Chiar nimeni nu știe nimic ? Le păstrați doar pentru voi 😁
djalex21 Reputație: 265 Postat Martie 25 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Martie 25 La 24.03.2025 la 13:28, assdad a spus: Chiar nimeni nu știe nimic ? Le păstrați doar pentru voi 😁 Extinde Nici eu nu am mai văzut-o de mult timp am întrebat pe aici despre ea dar nimeni nimic. Ai fost la ea cum era ca și servicii?
seniorsenior Reputație: 55 Postat Martie 28 Postat Martie 28 La blejoi la bariera, este o fata in geaca lunga neagra slabutza, am trecut pe la 17.00 nu am putut oprii, stie cineva ce si cum presteaza?
vreaupizde Reputație: 1 Postat Aprilie 1 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Aprilie 1 La 25.03.2025 la 5:53, djalex21 a spus: Nici eu nu am mai văzut-o de mult timp am întrebat pe aici despre ea dar nimeni nimic. Ai fost la ea cum era ca și servicii? Extinde Nu era top la fizic.......sânii erau marfă......foarte comunicativă........nu te grăbea........un OP cu luat tot în gură.......și la normal cu contre gemete.......am fost de mai multe ori......d-aia sunt supărat că nu o mai găsesc... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum