george_us30 Reputație: 1626 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Septembrie 19, 2015 Pai asta căuta ele, șosea cât mai circulată=clienti. Riști dacă vrei să futi.nu vreau sa risc
brutus_ianis Reputație: 46 Postat Septembrie 30, 2015 Postat Septembrie 30, 2015 Confirm si eu prezenta unei blonde bune (chiar dubios de draguta pentru stat la sosea), pe la 1.60m cu 48-50kg (apreciere grosiera din cauza hainelor de pe ea), aranjata si zambitoare, ieri in jurul orei 13:00 la iesirea din Ploiesti spre Targoviste, in dreptul podului cu DN1. Din pacate, eram insotit si nu am putut cere mai multe detalii
xrxx77 Reputație: -452 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 2, 2015 Si iata blonda: https://youtu.be/IDKtYD0rqG4Ai uitat, cand ai vazut-o, cA in intersectia aceea daca nu fortezi un pic, nu mai treci niciodata.Ce face p...a din om
sculermen Reputație: 51 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 3, 2015 Ai uitat, cand ai vazut-o, cA in intersectia aceea daca nu fortezi un pic, nu mai treci niciodata.Ce face p...a din om A avut toate motivele sa-si doreasca aglomeratia... Ce ti-e si cu tehnica asta domle'... E de inteles colegu george ca nu vrea sa riste in locurile aglomerate... Uite asa primeste doamna acasa dovada, cu tot cu film... 1
brutus_ianis Reputație: 46 Postat Octombrie 3, 2015 Postat Octombrie 3, 2015 Eh, am zabovit putin mai mult ca sa obtin ceva "material" pe filmare, chiar daca nu e cine stie ce calitate.Din pacate, nu cred ca voi putea opri vreodata in acea zona pentru a cere mai multe detalii. Riscurile de a fi observat de ochi cunoscuti sunt pur si simplu prea mari acolo
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 3, 2015 Aia e Larisa si e acolo de foarte mult timp. Inainte te ducea undeva pe camp, acum merge pe langa pod spre calea ferata.
sculermen Reputație: 51 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 3, 2015 Aia e Larisa si e acolo de foarte mult timp. Inainte te ducea undeva pe camp, acum merge pe langa pod spre calea ferata.Larisa adica superba2012...?!? 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 3, 2015 Nu. Altă Larisa. Superba a prestat pe DN1.
sculermen Reputație: 51 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 3, 2015 Nu. Altă Larisa. Superba a prestat pe DN1.Da, auzisem (citisem) asta... cum dracu de n-am vazut-o in 2 ani de naveta Sinaia-Ploiesti... :350x Eu vedeam numai ciori... 1
calameteo Reputație: 98 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 3, 2015 Azi a fost plin de ciori pe DN1A, segmentul Ploiesti - Buftea. Sau poate asa e zilnic, n-am mai folosit acest drum de multa vreme.
cioculets Reputație: 44 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Uranus Oras:Uranus Postat Octombrie 4, 2015 Eu am tot vazut pe centura,aproape de Brazi,spre Bv o tipa bruneta,slaba cu sani mari si superbi.Aveti idee despre ea?
cosmi_ale85 Reputație: 398 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 4, 2015 Eu am tot vazut pe centura,aproape de Brazi,spre Bv o tipa bruneta,slaba cu sani mari si superbi.Aveti idee despre ea?Genul uscata si cu tate mari...oral 40 si normal 50... E cu tipeu fata o suge fără prezervativ...mecanic fara atenție la zonele adiacente... Da din cap grupa mare...per total e ok,acțiune la tine in masina...
cioculets Reputație: 44 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Uranus Oras:Uranus Postat Octombrie 5, 2015 Mie mi-a zis 50 oral dar protejat si 60 normal,uscata uscata dar cu tate mari si frumoase.Cam palie asa,vorbeste mult
Vizitator voltraxxx Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 O blonda buna rau cu ochelari de soare,sani mari,colanti negri, pe DN1 ,sens de mers spre Ploiesti, dupa OMV-ul de la Nistoresti..undeva in dreptul garii Breaza. Ceva informatii ?
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 5, 2015 Ce standarde ridicate ai daca aia e buna rau.
Vizitator voltraxxx Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Ce standarde ridicate ai daca aia e buna rau. ai vazut-o ? sa nu cumva sa vorbim despre harfe diferite
flavius36 Reputație: 419 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 10, 2015 In aceasta seara in jurul orelor 17.00 doua pasarici foarte frumoase aranjate deosebit , brunete aprx. 50 kg , servicii oferite 50 ron op sau combinat 70 ron , zona dn1 vis a vis de lido garbea in parcare, dar atentie pestii erau in zona la cafea. Mentionez inca o data fete stilate pentru sosea fara locatie. Stima flavius36
adrian24 Reputație: 346 Postat Octombrie 11, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 11, 2015 Sunt de aproape o saptamana, le vad in drum spre munca.
crawden Reputație: 117 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Postat Octombrie 13, 2015 Pentru doamna Mariana ar trebui deschis un topic separat. Doamna raspunde la telefon destul de repede (doua apeluri), te cheama la Kaufland, iti serveste un oral bunicel, dar la 30 de lei nu mai comentezi, are un corp de invidiat la varsta pe care o arata pe fata, ar trebui indrumata sa isi caute locatie, in rest nota 9 per total.
man@work Reputație: -2094 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 13, 2015 colega! colega ! ....ceva nou (ca Marfa nu ca locatie) la intrarea spre gradina zoo bucov - 2 sau 3 bronete frumusele! atentie pestele in logan argintiu in parcarea de langa mica roma !30 la scurt, 50 combinat ! 100 orauna ....chiar 2 din ele sunt frumusele focam incercat ....una ....nu stiu care din elee ok'
machiavellis Reputație: 4 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Campina Oras:Campina Postat Octombrie 19, 2015 In aceasta seara in jurul orelor 17.00 doua pasarici foarte frumoase aranjate deosebit , brunete aprx. 50 kg , servicii oferite 50 ron op sau combinat 70 ron , zona dn1 vis a vis de lido garbea in parcare, dar atentie pestii erau in zona la cafea. Mentionez inca o data fete stilate pentru sosea fara locatie. Stima flavius36Subscriu...as dorii sa aflu daca este cineva pe forum care le-a vizitat. La cum arata era practic imposibil sa nu fie sub supravegherea pestilor.
alin985 Reputație: 1065 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 Subscriu...as dorii sa aflu daca este cineva pe forum care le-a vizitat. La cum arata era practic imposibil sa nu fie sub supravegherea pestilor.Salutare, Am fost eu acum aproximativ 2 saptamani...am gasit o brunetica, de etnie clar,dar frumusica foc ,par lung,micuta,aproximez undeva la 1.60 si pana in 50 de kg,sani nr 2 destul de fermi! Tarifele erau de 40 oralul si 60 normalul,am ales un normal negociat la 50 de ron! Actiunea s-a desfasurat undeva in spate ( sunt niste cladiri parasite ) ,pe capota masinii in pozitia doggy fara sa fiu deranjat de cineva desi intr-adevar se vedeau guvizii pe partea cealalta a drumului! Atitudine destul de ok,nu comenteaza foarte mult dar una peste alta este un fast fuck clar ! Recomand la banii astia o fata ok ca si fizic.... 2
lovetofuck Reputație: 61 Postat Octombrie 22, 2015 Postat Octombrie 22, 2015 mda...la bucov am fost si eu (desi am zis ca nu mai trec pe acolo dupa ultimul incident - aici ma refer la pestele ascuns in padure si la aruncatul cu pietre dupa masina, si culmea e ca panarama aia activa si ea acolo...) erau 3 gagici 1 curva descrisa anterior, inca o bruneta si o semi-gipsana tinerica pe la 20 buna la corp, arata ok la fata si parea curata...am luat-o cu 40 (nu am negociat dar cred ca se putea cu 30) la un oral bunicel, putin cam mecanic dupa un timp si luat la laba...normal nu facea ca era in perioada aia...o sa revin pentru normal ca oralul nu prea mi-a placut...
fyshy Reputație: 3 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:alba Oras:alba Postat Octombrie 23, 2015 Salutare!Aseara la intrarea in Sinaia, 3 fete dintre care una mai miniona la vreo 19-20 ani (celelalte 2: una mai inalta si plinuta, alta de aceeasi inaltime cu cea testata dar nu se vede noaptea). Fata a spus ca e din Campina, in fiecare seara dupa ora 8 in parcarea de camioane. Oprit sa iau un suc de la magazin, m-a intrebat daca vreau ceva, oferta 40 oral, 50 normal. Luat un oral, fata e putin cam stangace dar asculta ce ii spui, are niste sani mari si rotunzi fara sa fie lasati...e subtirica si stie sa il ascunda pe ala micu'. Oral: 8Aspect: 8 (are nasul cam mare...dar nu se incurca in el la oral, insa sanii sunt superbi)Locatie: masina ....fiecare isi da nota dupa masina care o areCadou: 40 ronTimp: 25-30 min (inclus nadragii jos si dezbracat fata pana la jumatate ~5 min)GFE: 8 (este deschisa si poti vb cu ea...nu este o stralucire in inteligenta dar orice o intrebi iti raspunde si pare sa fie sincera), este politicoasa si nu te grabesteAlte info: are telefon insa am uitat sa cer nr...Sper ca am cuprins tot ce era necesar...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum