Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:alba
  • Oras:alba

Ieri intre 11:30 si 15:00 doua dameze la iesirea din Cartier Vest spre Buftea...chiar la intersectia cu centrala electrica. Una mai plinuta si una slim, nu pareau sa fie de etnie. Nu am putut opri. In general mai sta alta dameza...de etnie care cere 30 ron op/on si/sau 30 ron np. Are un zambet ca filmele de groaza... dar cine vrea sa se incumete..."succesuri".

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Salut. Azi find pe DN1 dinspre Baicoi spre Ploiesti , pe la ora 17.00 am zarit pana in Lido Garbea unde incepe gardul de ciment o dameza blonda , micuta de statura , slabuta undeva pe la 50 kg , placuta la fata ,cu ochii verzi, am oprit si am intrebat de tarif. Scorul este 60 op si 70 np.Totul sa desfasurat in masina..Am intrebat data are si locatie Dar a spus ca nu are , Dar vine la hotel. Ca si nr de telefon 0733350210. Salutare.

Link spre comentariu

Salut. Azi find pe DN1 dinspre Baicoi spre Ploiesti , pe la ora 17.00 am zarit pana in Lido Garbea unde incepe gardul de ciment o dameza blonda , micuta de statura , slabuta undeva pe la 50 kg , placuta la fata ,cu ochii verzi, am oprit si am intrebat de tarif. Scorul este 60 op si 70 np.Totul sa desfasurat in masina..Am intrebat data are si locatie Dar a spus ca nu are , Dar vine la hotel. Ca si nr de telefon 0733350210. Salutare.

Vezi ca la o negociere simpla scoti un 40 ptr oral :)

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Salutare mai in toate serile prezente in petromul de la metro 3 fete brunete, una dintre ele cu un stras in spranceana super frumoasa , a prestat un oral nep la 50 ron foarte ok , o recomand cu încredere. Cu stima flavius36

Decat 50 in masina pt. un oral, mai bine 60 in locatie cu Superba!!! :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

Am gasit recenziile pe nimfomane, dar vad ca cere 100/finalizare. Sa inteleg ca face si doar oral cu 60 ?

Exact, ai inteles bine!

60 doar oral p sau n (cu CIM), 70 doar normal p si 100 ambele, 200 ora.

Daca sapi mai bine dai si de tarife...! ;)

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:NEVERMIND
  • Oras:NEVERMIND

Salut

Saptamana trecuta pe drumul de intoarcere spre casa, la iesire din localitatea Pastarnacu, (soseaua buftea -ploiesti)  m-am intalnit cu Cristina!

O tigancusa cu sani mari, ce a prestat un oral protejat  bun la un pret Corect! (25 lei)

Daca esti interesat merge la motel si iti da si nr de telefon in cazul in care vrei sa o deranjezi seara!

Link spre comentariu

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Mers astazi din nou cu D-na Mariana! Actiunea desfasurat in masina, totul foarte ok .. este o adevarata artista la oral.. Nota a ramas aceeasi: 30 lei - oral neprotejat cu CIM. 

PS: pentru colegii care intreaba unde mai ies fetele pe traseu: in apropiere de Bucov, pana in PETROM (sensul inspre Ploiesti) sta o blondina tinerica care arata bine la prima vedere. Si in sensul de la Bucov stau zilnic cate 3-4 fetite. Nu ma intrebati de servicii ca nu le-am incercat. 

Bafta!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...