Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Telefon: valericavalerika
  • Oras:ploiesti
  • Telefon: valericavalerika

Pe Valea Prahovei intre Poiana Tapului si Sinaia la vreo 400 metri mai jos de benzinaria Petrom pe partea dreapta de aprox 2 saptamani in statia de maxi-taxi sta o fatuca draguta cat de cat,este de etnie dar e ok...Asta comparativ cu naspetele care stau pe varianta dupa ora 21 in fata garii din Sinaia.

Pe alea nu le-as f--e nici daca m-ar plati ele pe mine.

Oricum in cazul acestei fete noi aparute nu prea stiu unde poate avea loc actiunea....cel mai probabil trebuie sa intorci ,iar pe partea stanga exista un drum laturalnic prin boscheti care duce pana la raul Prahova sun apropiere

Prima data cand am vazut-o am zis ca asteapta maxi-taxi,dar dupa aceea mi-am dat seama ca asteapta altceva datorita faptului ca se plimba de colo-colo.

PS:sincer locatia e aleasa foarte prost in acea statie si nu numai...circulatia in zona fiind foarte mare...

Iar daca esti localnic si ai si tu chef de o scurta "descarcare" ,cand o abordezi,ma rog sa ai ceri detalii risti sa fii vazut de cunoscuti,prieteni vecini care in acel moment circula p'acolo.

Sa numai zic daca ai ghinionul sa te vada vreo vecina din maxi-taxi si sa spuna la nevasta,ai pus-o.

Link spre comentariu

In urma cu 2 zile si-a facut aparitia o superba blonda la 1.70 55 kg la peco Mol langa Ploiesti Shopping City, pe langa cele doua brunete mereu prezente. Serv onep 50 , combinata 60ron fata vb frumos eu spun ca este de incercat.

Stima flavius36

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

La 60 combinat, prefer sa mai adaug 20-40 lei si sa stau linistit intr-un pat.

Nu ca nu mi-ar placea sa stau in masina, doar ca la ultima intamplare pe strada s-a intamplat sa mi se pateze scaunul si pe piele era vizibl plus ca aveam insotitor in urmatoarele ore :slap2  si asa a trebuit sa scot din buzunar 100 lei sa scot pata.

Link spre comentariu
Reputație: -452

La 60 combinat, prefer sa mai adaug 20-40 lei si sa stau linistit intr-un pat.

Nu ca nu mi-ar placea sa stau in masina, doar ca la ultima intamplare pe strada s-a intamplat sa mi se pateze scaunul si pe piele era vizibl plus ca aveam insotitor in urmatoarele ore :slap2 si asa a trebuit sa scot din buzunar 100 lei sa scot pata.

Foloseste lapte demachiant, de preferat "Dalia". Scoate toate petele de pe piele. Plus ca o inmoaie si previne imbatrainirea tapiteriei.

Ai si scuza la "politai". Iti iubesti masina.

Legat de tariful de 60 in masina, sunt de acord. Mai dai 20-40 in plus si faci dus inainte si dupa, stai mai relaxat.

Singura care isi merita tariful in masina e Mariana. Si numai pt oral.

Nici un fel de activitate in vehicul nu merita mai mult de 30 lei.

E parerea mea deci nu dati cu pietre.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Trimis astazi in jurul orei 14 dupa cirese si capsuni, ca de cand poftele trebuie satisfacute, plec in cautare spre Paulesti.Toate bune si frumoase trec de sky si incep sa apara oamenii cu produsele.Zic sa merg pana la capat sa vad ce e mai frumos.Am gasit la primarie, mi-am incheiat misiunea si zic sa merg prin padure sa nu ma mai intorc sa iau toate hopurile sa le simt undeva.A inceput si sa ploua destul de tare, primisem si un telefon, iar in fata stadionului o domnislara se intoarce brusc si imi face cu mana.Opresc, cand am deschis geamu "Dexter" mi-a soptit sa-l inchid si sa o tulesc de acolo,nu stuu ce patise la fata sau daca asa era ea.Dar am ascultat o pe domnisoara voia sa mearga in padure la meseria ei.Cum sunt cu suflet bun, zic hai sa o ajut sa nu o las in ploaie.Se urca in masina, o duc la iesirea din padure, aproape de DN, opresc si imi spune:te grabesti sau vrei sa mai ramai? Am zis pas si mi-am continuat linistit drumul spre casa unde am savurat ciresele🤗.

O cunoaste cineva?Stiti ceva despre ea.Era bruneta, slaba, la fata nu mai are rost sa spun,avea o fusta scurta alb cu negru si o bluza neagra

Link spre comentariu

Am testat-o eu acum 1 saptamana, e placuta, ca preturi cere 60 oral sau normal 100 combinat, cam multicel pt strada. Are corp frumos, sani frumosi, epilata, stramta, face ce ii ceri in limita bunului simt! Eu am luat-o doar la un normal, ca pt mine oralul cu prezervativ... e aproape degeaba! 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...