Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Și eu am căutat singurele la datorie erau la Albești 2 bucăți dar erau 2 tiruri și un turism la coada...

• Oras:Targoviste
Postat

Și eu am căutat singurele la datorie erau la Albești 2 bucăți dar erau 2 tiruri și un turism la coada...

Unde la albesti? Treci de sensul giratoriu cu Urlati?
Postat

Da spre mizil și la 400 -500 m e o parcare stânga dreapta acolo sta o blonda plinuță de am incercat.o de câteva ori și ieri am văzut că a mai apărut o bruneta frumușică cu ea

• Like 3
Postat

Da spre mizil și la 400 -500 m e o parcare stânga dreapta acolo sta o blonda plinuță de am incercat.o de câteva ori și ieri am văzut că a mai apărut o bruneta frumușică cu ea

Ok. Merci
Postat

Salutare

Vin de pe drum cu vesti bune, cred eu🤣

Cum azi a fost si inca este o zi calduroasa, ci ceva treaba pe la Bucuresti si cu o pofta de lup de a fute ceva mintea mi-a zburat catre prostii.Am inceput sa caut pe forum, pe publi, am gasit oferte cu caru, 100 lei fin majoritatea, 150 alea alea mai bomba, nu ca astea din urbia noastra

Trecând la detalii, ca asta va intereseaza

Blonda de la iesirea din padure la Tancabesti s-a mutat si a revenit cu forte proaspete.

Mai ecact dupa intersectia cu Snagov, dupa Snagov Plaza (ala de vii dinspre Ploiesti pe dreapta) la vreun km, 1 km si jumatate pe partea dreapta, apare blonda, piele bornzata, craci mari, slabuta ca pana acum, pantaloni provocatori.

50 oralul, 80 combinatul, ambele protejate.

I-am zis ca am fost la ea cand era in padure

Mi-a ladat la 70 combinat, mers pe drum betonat, inceput cu oral din masina, n-am mai rezistat pana sa ajungem la locul actiunii.

Ajunsi acolo am pus-o capra, dupa in picioare.

Stramta, da ceva contre, buna de dat in ea.

Decat sa dau 100 lei unei petarde din Ploiesti sa plec si nesatisfacut si cu banii luati, blonda e the best.

Oralul a fost de 7 protejat, putin deep, in rest doar la cap

Normalul in pielea goala il voi nota de 8.

Fata e buna, merita incercata

Cine a mai mers la ea imi va da dreptate.

Cu alta ocazie o sa merg si la Bucuresti pe camera

E pacat de fete si de tarifele lor excelente.

Spor in tot si in toate🤣😎

• Like 4
Postat

Am văzut.o și eu zilele trecute, eram pe sensul opus și nu am reușit să opresc, in rest la Ploiesti e pustiu la ora 6-7 seara nu vezi una pe traseu

Vizitator randomguy92
Reputație: 0
Postat

La Basarabia e Romania(inainte de calea ferata cu 1km cum vi dinspre Campina, cand incep constructiile, nu m am interesat sa vad ce e/a fost le acolo) era doua caprioare acum vreo ora. Aratau bine. Nu am putut sa opresc ca era radarul cu mine.

Postat

50 oralul

80 comb

Mi a lasat la 70

Recenzie mai sus

Recomand

• Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
Postat

Testat fata de langa giratoriu A3 revin

Inca nu ti ai revenit ?  :laugh2

• Like 4
Vizitator voltraxxx
Reputație: 0
Postat

Unde plm sta blonda asta mca mai incolo de Snagov e padurea Tancabesti unde isi facea veacul. Dar bruneta de la Tancabesti cum e? Ca buna de pula e rau. Aceleasi scoruri ca blonda dar fixe! Nu am putut sa o probez

Postat

Inca nu ti ai revenit ? :laugh2

Am uitat.

Este aceeași care stătea la triaj. Vrea 50 oral 70 combinat, cred că e puțin sărită vorbește în unele momente fara sens. Am mers doar pentru oral atent executat protejat , ce mi.a plăcut că după ce mi.am dat drumul a continuat să o sută încă 1-2 minute. Scor 50 lei, de revenit nu cred

• Like 2
Postat

Acum 2 ani ...probabil si anul trecut...la lido garbea ...cum vi dinspre Campina...pe partea dreapta unde incepe gardul de beton statea o blonda micuta...slim..sani micuti micuti...foarte frumusica la fatza...stiti mai activeaza...a mai vazut.o cineva pe undeva?...50 oral ...60 normal....80 combinat....totul protejat...a mai vazut.o cineva ?

• Like 3
Postat

Bajetii!!

Vedeti ca a revenit în peisaj Catalina de la blejoi... acum sta la leroy dar baga si pe camera la pitstop.. am testat.o eu si la strada si pe camera....pt mine e super tare tipa , la strada 50 on , 60 NP si 100 on+ NP iar pe camera 100 / 200 h, la ora bagi câte fin poti de aia 200 ron

bafta si ciocan tari

• Like 2
Postat

Bajetii!!

Vedeti ca a revenit în peisaj Catalina de la blejoi... acum sta la leroy dar baga si pe camera la pitstop.. am testat.o eu si la strada si pe camera....pt mine e super tare tipa , la strada 50 on , 60 NP si 100 on+ NP iar pe camera 100 / 200 h, la ora bagi câte fin poti de aia 200 ron

bafta si ciocan tari

un numar de telefon al Catalinei ai?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...