Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

miercuri, in jur de ora 12.30 am plecat din Ploiesti catre Campina, iar  inapoi spre Ploiesti la ora 14.30. La Lido Garbea era coada la futut.cand am trecut catre Campina, erau 2 masini bagate pe aleea aceea pe langa gardul de beton si una astepta la DN. la intoarcere am oprit si erau 2 masini la dn care asteptau la rand :laugh2 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator randomguy92
Reputație: 0

Unde vine zona lido garbea

Cum mergi la Ploiesti dinspre Campina inainte de bariera e un gard de ciment. E o reclama cu un dinozaur chiar la intrarea pe gang. E si un graffiti cu “basarabia e romania”. N am mai prins de mult pe cineva acolo. Si cand prind nu pot opri din diverse motive.

Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Stie cineva ce e pe la Lido Gârbea? Se merita o vizită pe acolo? Ce fete sunt acolo?

Secretara e chiar buna dar nu stiu cât merge scurtu’

Nici patroana nu e de lepădat 

Link spre comentariu
  • Oras:Prahova

Salutare .

New

Acum la intrarea spre Negoiești ( Brazi ) pe centura era o grăsuță ( nu grasa ) in rochie roz , blonda , nu am apucat sa opresc sa vad ce tarife are că am observat diva cam târzior ....

Poate trece cineva prin zona

Spor la ciocănit

Link spre comentariu

Salutare .

New

Acum la intrarea spre Negoiești ( Brazi ) pe centura era o grăsuță ( nu grasa ) in rochie roz , blonda , nu am apucat sa opresc sa vad ce tarife are că am observat diva cam târzior ....

Poate trece cineva prin zona

Spor la ciocănit

E ok am testat.o și când era gravida , acum a nascut

Link spre comentariu

Am trecut prin Ploiesti 4 zile la rand parc industrial - centura barcanesti-centura ghighiu-buzau, in afara de doua țigănci la dibas si blonda de la Albești la care era coada de 3 tiruri nu am văzut nimic pe traseu, au dispărut curvele din Ploiesti?

Link spre comentariu

Pai... nu au disparut, si eu datorita faptului ca fac XYZ km pe zi, vad peste tot fete la strada. Depinde insa de ora si de statusul lor, ocupata sau libera. Mereu vad fete la Lido G, nebuna aia de la padure de la Paulesti, fetele de la Leroy, blonda de la intersectia cu Negoiestiul, o bruneta pe la intrarea spre autostrada, inca o tigancusa pe centura pana in Ghighiu, alea de la Dibas, alea de la padure de la Bucov, mai sunt doua lesinate de se tavalesc pe bordurile alea din sensul giratoriu dintre Bucov si Chitorani, si blonda de la Albesti, ba chiar si o bruneta acolo. Hai ca am facut un itinerariu...Eu le vad mereu, aproape zilnic.

• Like 2
Link spre comentariu

Salut ... Am zărit astăzi o doamna care mai prestează la intrare spre Negoiești ( țigăncușa aia cu sânii mișto ) și la intrare spre Leroy 3 pizde brunete arătau bine dar nu m.am încumetat să merg sa vad tarifele că erau 2 mașini oprite prin zona la mic distanta .... Așa că spor la futut cine are chef de futut la strada ...

CIOCANE TARI

• Like 2
Link spre comentariu

Salutare Frați Futaci A apărut o bruneta țeapănă cum cobori podul de la Brazi spre autostrada din păcate eram pe sensul celălalt de mers și nu am putut întreba de trif .... Cine a trecut pe la ea ? ... Se pare că este noua pe zona noastră ... Sper sa nu mă înșel ...

O zi Frumoasă

Link spre comentariu

Salutare Frați Futaci A apărut o bruneta țeapănă cum cobori podul de la Brazi spre autostrada din păcate eram pe sensul celălalt de mers și nu am putut întreba de trif .... Cine a trecut pe la ea ? ... Se pare că este noua pe zona noastră ... Sper sa nu mă înșel ...

O zi Frumoasă

Abia azi ai observat tu ?

Este de ceva timp acolo 👌

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...