adriano_nr23 Reputație: 42 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Iulie 30, 2019 Nu este aceeași .... Sau poate s.a aranjat :))) Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Nu este aceeași .... Sau poate s.a aranjat :)))E posibil nu te contrazic dar eu de cate ori am trecut pe acolo mereu era aceeasi 😂😂 Link spre comentariu
ragnarock Reputație: 15 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Salut. O recomandare de una mai slim? Nu fatty? Pe la leroy si spre bucov nimic acum Link spre comentariu
ionutcristian92 Reputație: 105 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Am trecut si eu pe la ea din curiozitate, am intrebat de preturi si a zis ca face decât oral protejat la 50 fin , normal nu face ca e pe stop, eu nu am ramas . Este buna la corp și nici la fata nu e nasoală in schimb m.i se pare proasta tare.... nu prea i.a placut sa învețe lb romana la sc :)) Spor Link spre comentariu
adriano_nr23 Reputație: 42 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Iulie 30, 2019 Am trecut si eu pe la ea din curiozitate, am intrebat de preturi si a zis ca face decât oral protejat la 50 fin , normal nu face ca e pe stop, eu nu am ramas . Este buna la corp și nici la fata nu e nasoală in schimb m.i se pare proasta tare.... nu prea i.a placut sa învețe lb romana la sc :)) SporPare a fi aceeași de pana acum ? Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 30, 2019 Salutare Frați Futaci A apărut o bruneta țeapănă cum cobori podul de la Brazi spre autostrada din păcate eram pe sensul celălalt de mers și nu am putut întreba de trif .... Cine a trecut pe la ea ? ... Se pare că este noua pe zona noastră ... Sper sa nu mă înșel ... O zi FrumoasăE aceeași de statea acum ceva timp in fata la triaj partea opusă de intersecția cu Negoiești, când nu are chef spune că e pe stop, are țâțele frumușele și poartă permanent ochelari. 50 oral protejat am incercat.o săptămâna trecută recenzia mai sus 3 Link spre comentariu
4bogd4 Reputație: 158 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iulie 30, 2019 Salutare Frați Futaci A apărut o bruneta țeapănă cum cobori podul de la Brazi spre autostrada din păcate eram pe sensul celălalt de mers și nu am putut întreba de trif .... Cine a trecut pe la ea ? ... Se pare că este noua pe zona noastră ... Sper sa nu mă înșel ... O zi FrumoasăȘtie cineva între ce ore activeaza? Link spre comentariu
adriano_nr23 Reputație: 42 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Iulie 30, 2019 Știe cineva între ce ore activeaza? Nu știu un program de pe la 13 30 era la treabă Link spre comentariu
flaviooo89 Reputație: 36 Postat August 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2019 👀 Link spre comentariu
bandytu2014 Reputație: 3 Postat August 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2019 Găsim ceva în seara asta? Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 4, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 4, 2019 Nimic... Link spre comentariu
ragnarock Reputație: 15 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Salut. In drum sa iau niste vopsea, am Incercat miniona de la Leroy din rond, in jurul orei 17. Tarif OP 50 Ron / 100 NPAuzind tarifele am zis ca ma bag la un op. Incepe fata un mecanic, batul bat, dar dupa 2 min se opreste si intreaba daca mai am. Mi-a trecut tot cheful mai ales ca eu imi imaginam pe altcineva facand treaba. Am zis plm, decata sa continui in ritmul asta hai sa iti mai, dau 30 lei pt un NP si scapam amandoi mai devreme. Mare gresala, cand am scos pula a venit un miros de mi se face rau cand scriu.Scor final 80ron op+npDe evitat NP clar, OP daca iti ramane rest de la vopsea, doar pentru fetish-ul asta de a fute in aer liber ca e frumos afara 1 Link spre comentariu
aradxxx22 Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Este o blonda sub pod cum mergi spre Targoviste,stie cineva detalii? Link spre comentariu
sexsei Reputație: 201 Postat August 6, 2019 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 6, 2019 Este o blonda sub pod cum mergi spre Targoviste,stie cineva detalii?Este veche, frumușică la fata dar pe repede înainte plus că vizite dese de la poliție și jandarmi în zona. Daca vrei amenda e ok. Trec des pe acolo și mereu exista cate 1 "câștigător".Sper că te-am lămurit. 1 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 6, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 6, 2019 In spate la Leroy Merlin ceva recomandări? 1 Link spre comentariu
ragnarock Reputație: 15 Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Una mica si grasuta, dar ii cam pute mija. Pt o muie poate merge, dar nici priveliste nu ai. Nu recoamand. Mai bn te duci pe camera pt aceeaai bani 1 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 8, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 8, 2019 Unde este locul de drsfasurare a lucrării in spate la Leroy? Link spre comentariu
adriano_nr23 Reputație: 42 Postat August 9, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat August 9, 2019 Salutare ... Am zărit ieri o fătuca ( nu am văzut prea multe dar pare tinerica ) trecând și astăzi spre Ploiesti la Ieșire din padure , intrarea în românești (DN1) ... Cine a trecut ieri sau străzi și a oprit pe la transa sa ne spună și nouă mai multe (PS: ieri când am trecut era pe sensul opus și astăzi a trecut un fața mea și a urcat probabil la un client ) Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 9, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 9, 2019 Salutare ... Am zărit ieri o fătuca ( nu am văzut prea multe dar pare tinerica ) trecând și astăzi spre Ploiesti la Ieșire din padure , intrarea în românești (DN1) ... Cine a trecut ieri sau străzi și a oprit pe la transa sa ne spună și nouă mai multe (PS: ieri când am trecut era pe sensul opus și astăzi a trecut un fața mea și a urcat probabil la un client )Am văzut.o și eu astăzi dar eram pe sens opus, nu am mai văzut ceva în pădure la românești de peste 5 ani cred Link spre comentariu
adriano_nr23 Reputație: 42 Postat August 9, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat August 9, 2019 Am văzut.o și eu astăzi dar eram pe sens opus, nu am mai văzut ceva în pădure la românești de peste 5 ani credNu cred că stă mult Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat August 9, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat August 9, 2019 La ora 23 in lukoil erau 2 fete tinerele. Una chiar prea tanara...nu am opri, nu pot da detalii 1 Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Care lukoil tartane ca sunt 4 langa Ploiești Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 10, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 10, 2019 Cel de langa leroy 1 Link spre comentariu
andy0000 Reputație: 30 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 De Cătălina de la Blejoi mai știe cineva de ea ca nici la leroy nu am mai văzut-o Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 12, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 12, 2019 De Cătălina de la Blejoi mai știe cineva de ea ca nici la leroy nu am mai văzut-oE pe camera Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum