Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

Am trecut si eu pe la ea din curiozitate, am intrebat de preturi si a zis ca face decât oral protejat la 50 fin , normal nu face ca e pe stop, eu nu am ramas . Este buna la corp și nici la fata nu e nasoală in schimb m.i se pare proasta tare.... nu prea i.a placut sa învețe lb romana la sc :))

Spor

Link spre comentariu
  • Oras:Prahova

Am trecut si eu pe la ea din curiozitate, am intrebat de preturi si a zis ca face decât oral protejat la 50 fin , normal nu face ca e pe stop, eu nu am ramas . Este buna la corp și nici la fata nu e nasoală in schimb m.i se pare proasta tare.... nu prea i.a placut sa învețe lb romana la sc :))

Spor

Pare a fi aceeași de pana acum ?

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Salutare Frați Futaci A apărut o bruneta țeapănă cum cobori podul de la Brazi spre autostrada din păcate eram pe sensul celălalt de mers și nu am putut întreba de trif .... Cine a trecut pe la ea ? ... Se pare că este noua pe zona noastră ... Sper sa nu mă înșel ...

O zi Frumoasă

E aceeași de statea acum ceva timp in fata la triaj partea opusă de intersecția cu Negoiești, când nu are chef spune că e pe stop, are țâțele frumușele și poartă permanent ochelari. 50 oral protejat am incercat.o săptămâna trecută recenzia mai sus

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Salutare Frați Futaci A apărut o bruneta țeapănă cum cobori podul de la Brazi spre autostrada din păcate eram pe sensul celălalt de mers și nu am putut întreba de trif .... Cine a trecut pe la ea ? ... Se pare că este noua pe zona noastră ... Sper sa nu mă înșel ...

O zi Frumoasă

Știe cineva între ce ore activeaza?

Link spre comentariu

Salut. In drum sa iau niste vopsea, am Incercat miniona de la Leroy din rond, in jurul orei 17. Tarif OP 50 Ron / 100 NP

Auzind tarifele am zis ca ma bag la un op. Incepe fata un mecanic, batul bat, dar dupa 2 min se opreste si intreaba daca mai am. Mi-a trecut tot cheful mai ales ca eu imi imaginam pe altcineva facand treaba. Am zis plm, decata sa continui in ritmul asta hai sa iti mai, dau 30 lei pt un NP si scapam amandoi mai devreme. Mare gresala, cand am scos pula a venit un miros de mi se face rau cand scriu.

Scor final 80ron op+np

De evitat NP clar, OP daca iti ramane rest de la vopsea, doar pentru fetish-ul asta de a fute in aer liber ca e frumos afara

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Este o blonda sub pod cum mergi spre Targoviste,stie cineva detalii?

Este veche, frumușică la fata dar pe repede înainte plus că vizite dese de la poliție și jandarmi în zona. Daca vrei amenda e ok. Trec des pe acolo și mereu exista cate 1 "câștigător".

Sper că te-am lămurit.

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare ... Am zărit ieri o fătuca ( nu am văzut prea multe dar pare tinerica ) trecând și astăzi spre Ploiesti la Ieșire din padure , intrarea în românești (DN1) ... Cine a trecut ieri sau străzi și a oprit pe la transa sa ne spună și nouă mai multe (PS: ieri când am trecut era pe sensul opus și astăzi a trecut un fața mea și a urcat probabil la un client )

Link spre comentariu

Salutare ... Am zărit ieri o fătuca ( nu am văzut prea multe dar pare tinerica ) trecând și astăzi spre Ploiesti la Ieșire din padure , intrarea în românești (DN1) ... Cine a trecut ieri sau străzi și a oprit pe la transa sa ne spună și nouă mai multe (PS: ieri când am trecut era pe sensul opus și astăzi a trecut un fața mea și a urcat probabil la un client )

Am văzut.o și eu astăzi dar eram pe sens opus, nu am mai văzut ceva în pădure la românești de peste 5 ani cred

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...