Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:PRAHOVA
  • Oras:PRAHOVA

Salut ... Am zărit astăzi o doamna care mai prestează la intrare spre Negoiești ( țigăncușa aia cu sânii mișto ) și la intrare spre Leroy 3 pizde brunete arătau bine dar nu m.am încumetat să merg sa vad tarifele că erau 2 mașini oprite prin zona la mic distanta .... Așa că spor la futut cine are chef de futut la strada ...

CIOCANE TARI

Salut unde anume spre negoiesti? La sensul giratoriu Rompetrol? Am trecut pe acolo.ieri in jurul orei 12 si nu era nimic! Thx

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salut ... Am zărit astăzi o doamna care mai prestează la intrare spre Negoiești ( țigăncușa aia cu sânii mișto ) și la intrare spre Leroy 3 pizde brunete arătau bine dar nu m.am încumetat să merg sa vad tarifele că erau 2 mașini oprite prin zona la mic distanta .... Așa că spor la futut cine are chef de futut la strada ...

CIOCANE TARI

A fost un prieten cu ea, o cioara cu tate, atat si nimic mai mult. Din ce mi-a povestit, nimic spectaculos, prestatie de strada, calitate redusa...

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Prahova

Când trec de la munca ora 18.pe partea dreapta.. Cum te duci spre București...

Salut

Am oprit și am întrebat : 50 60 70 80 ( așa a prezentat meniul ) și întreb "combinat "cat ? Zice 100 .... Mai lasă ii spun eu .... Dar ea hai bine 70

Nu prea sunt cine știe ce pisicuțele

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Salut

Am oprit și am întrebat : 50 60 70 80 ( așa a prezentat meniul ) și întreb "combinat "cat ? Zice 100 .... Mai lasă ii spun eu .... Dar ea hai bine 70

Nu prea sunt cine știe ce pisicuțele

Nu prea mai sunt deloc în Ploiesti, ori au trecut toate pe camere ori nu știi ce să zic

• Like 1
Link spre comentariu

Am trecut prin spate pe la Leroy ... Nimic .... Blonda de la pod spre Târgoviște nimic ( masina ei era acolo ) mai era ieri țigăncușa aia de la intrare spre Negoiești ( Brazi ) și cele 2 pizde de la ieșire din Potigrafu .... Un aștepta clienții și una pleca acasă :))

Link spre comentariu

Ieri era o brunetica slabuta buna la corp dupa podul de la Brazi spre autostrada

50 oralul

60 normalul

100 combinat

Azi la Merlin Monroe o blonda urata slaba si o pustoaica

50 oralul si normal

60 combinat

Pustoaica n avea 18 ani sau cel putin asa parea

In drum spre Buzau, dupa Mizil una bunicica pe dreapta, n-am putut opri

• Like 1
Link spre comentariu

Ieri era o brunetica slabuta buna la corp dupa podul de la Brazi spre autostrada

50 oralul

60 normalul

100 combinat

Azi la Merlin Monroe o blonda urata slaba si o pustoaica

50 oralul si normal

60 combinat

Pustoaica n avea 18 ani sau cel putin asa parea

In drum spre Buzau, dupa Mizil una bunicica pe dreapta, n-am putut opri

Und după mizil mai exact ??

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

In seara aceasta pe la 21:00, sens giratoriu la Metro o caprioara blonduta, slabuta, cu ochelari, foarte aratoasa. Nu am putut opri, dar am zis ca maine dau o tura sa o incerc.

Vreun coleg care are mai multe informatii?

Link spre comentariu

Salutare, între intersecție fuga si parepa chiar la o mica pădure tot vad o blondă care activează pentru cunoscători e drumul spre Urziceni, ma intereseaza sa stiu daca cineva a oprit si cum sunt serviciile

Link spre comentariu

La ieșire din Potigrafu pe partea dreapta spre Ciolpani ( in parcare sunt 2 fete (cred că doar un prestează ) ) am întrebat ce tarife și de data asta s.a exprimat mai bine .... 60 oral , 70 normal ( cam mari preturile ) .. nu arata rău ..

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

La ieșire din Potigrafu pe partea dreapta spre Ciolpani ( in parcare sunt 2 fete (cred că doar un prestează ) ) am întrebat ce tarife și de data asta s.a exprimat mai bine .... 60 oral , 70 normal ( cam mari preturile ) .. nu arata rău ..

Hmmm pe zona mea si nu stiam nimic
  • Like 3
Link spre comentariu

Salutare.

Astăzi la românești în parcarea de cum intri în pădure cum vi de la Ploiesti o țigăncușa frumușică cu forme slăbuță oprit și întrebat tarife :

Normal 50

Oral 60

Anal 70

Combinat 100

Prestează și în pădure in parcare și pe prim strada de duce spre balastiera :) merita incercat ( poate tura viitoare)

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...