Sari la conținut

0724681892 - Alexandra

Postări Recomandate

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Salut!Va supun atentiei urmatorul anunt:ALEXANDRA, blonda fierbinte, cu forme ce te vor face sa gemi, te astept intr-o locatie de lux sa descoperim impreuna cele mai dulci placeri, nu te voi dezamagi, garantez a doua vizita, poze reale, 24 Aug 11:00 0724.681.892 Pret 200L/oraAm sunat fata, mi-a spus ca face masaj erotic la 100 ron/ora sau o finalizare (n-am inteles exact daca pretul e per finalizare numai prin tehnici de masaj erotic sau e o ora cu 1-2 finalizari) si daca mai pun 100 ron o sa am parte de o supriza din partea ei, insa n-a vrut in ruptul capului sa spuna despre ce surpriza e vorba.Pozele par reale si mi-a confirmat la telefon si ea ca sunt reale. Locatia e la Piata Domenii. Mai multe nu stiu, insa de aia postez aici , ca sa aflu de la colegi daca merita sau nu vizitata.Bafta si ciocane tari!post-3390-133409718858_thumb.jpgpost-3390-133409718859_thumb.jpgpost-3390-133409718861_thumb.jpg

Vizitator Obsedatu'
Reputație: 0
Postat

[align=justify]Confrate Ciocan, n-am fost la ea, da' am gasit un review al domnisoarei pe un blog. Iata textul:"Alexandra – 0724681892Posted on iulie 14, 2011Ma trezesc intr-o dimineata cu chef de mers la o bagaboanta. Ma si gandeam cum o sa pun mana pe o bucatica noua, pe un fundulet nou. Plec de acasa si ma apuc sa caut pe net un nr. de tel. Intru pe anuntul, ma duc la matrimoniale si incep sa rasfoiesc printre poze. Am fost la mai multe din astea de aici, dar multe au fost tepe. Nu aveau nici in clin nici in maneca cu pozele afisate, asa ca aveti grija baieti. Vad o poza frumoasa ma uit la pret “200 ron”, pun mana pe telefon si sun. Imi raspunde o voce draguta care imi spune ca daca ma intereseaza doar masaj e 150 iar 200 costa cu o mica surpriza din partea ei la sfarsit (cu alte cuvinte futaiul). O intreb: “Poza este reala?”, “sigur ca da” mi se raspunde “Vino si ai sa vezi! Sunt multe fete care imi folosesc poza pe net si ma cam deranjeaza asta da' nu am ce face!” zice vocea de la capatul firului. Gata! M-am hotarat ma duc! Ii cer detalii, imi explica , ajung si bat la usa, cand deschide ce sa vezi o PAPUSA. Nu imi venea sa imi cred ochilor in final gasesc si eu o fetita de consumatie pe care vreau sa o savurez in adevaratul sens al cuvantului.Intru! Ma duce in camera si ma intreaba de bani si ce doresc … ii zic: ”vreau tratamentul complet … full option”. Ia banii si ma intreaba daca fac un dus. Sigur ca fac, de fiecare data fac. Ma dezbrac, iau prosopul, fac dus si ma intorc in camera, ea era dezbracata complet, rasa la pasarica asa cum imi place mie. Ma intind in pat si ea se apuca sa ma maseza, ma da cu o solutie de masaj, incepe de la picioare, maseaza bine si urca in sus, continua cu pulpele, fesele si termina cu spatele. Imi atinge de vreo doua ori oualele si maciuca da semne ca vrea sa se scoale. A fost un masaj de nota 8 sa zic asa. (Am fost odata la o tipa care m-a masat 40 de minute … ala da masaj, tin minte ca incepusera colegele ei sa bata la usa, ca de ce nu mai iesim, bine, asta e alta poveste)Se intinde pe mine si incepe sa ma maseza cu sanii pe spate face miscari de sus in jos pe spatele meu, se apropie de urechea mea si imi sopteste sa ma intorc. O fac si continua tratamentul si pe fata. Dupa cateva minute se ridica si imi da cu ulei de masaj pe “jony”, era deja treaz pentru ca fata il atinsese in timpul masajului cu sanii. Imi pune un prezervativ si incepe sa il suga (fata lucreaza numai cu prezervativ mi-a povestit ca isi face controale periodice si imi demonstreaza ca este foarte curata). Cand maciuca este complet sculata, fata se suie pe mine, isi da cu ulei la pasarica, sa fie lubrifiata bine, se infige in pula si incepe sa ma calareasca. Pentu mine excitant este numai daca atunci cand ma calareste sta pe vine si imi da voie sa vad totul, nu a fost asa dar a fost ok. La un moment dat ma ridic si o iau in brate, o facem eu stand in fund si ea la mine in brate in tot acest timp fata gafaie de parca i-ar veni (va dati seama ca totul este un mic rol ca sa ne determine pe noi barbatii sa terminam mai repede). Schimbam pozitia din nou, o pun pe spate si eu deasupra, imi place cel mai mult pozitia asta pt ca pot sa intru tot, pot sa o manevrez cum vreau si sa fac ce miscari vreau. I-am sarutat sanii, lucru pe care nu il fac cand ma duc la bagaboante (de sarutat pe buze nici nu se pune problema), dar de data aceasta am facut o exceptie, are niste sani asa frumosi ca niste pere coapte, chiar si cand sta pe spate stau putin tuguiati si sunt sanii ei naturali.Fata incepe sa gafaie si mai tare ma apuca cu mainile de fese si ma trage spre ea ca si cand m-ar vrea cu totul in ea. Eu continui sa o penetrez din ce in ce mai rapid si simt cum imi vine. Se uita direct in ochii mei si gafaie cu dorinta, reduc viteza si ma misc mai incet si mai apasat, imi dau drumul si totul se termina. Regret ca s-a terminat, fata se ridica imi ia prezervativul si il baga intr-un servetel, ma sterg si o intreb daca mai putem sta, imi zice ca da si ma lasa sa o mangai pe tot corpul, are o silueta de zeita. O intreb daca vrea sa facem dus impreuna si ma refuza politicos. Restul este fara importanta, ce a fost mai important am povestit. Sigur ma mai intorc!!! Si va recomand si voua!"(Sursa - click pentru link)Sper ca iti este de ajutor si n-am incalcat vreo regula.Sange in "instalatie"![/align]

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Daca nu ma insel pozele sunt facute la Pleasure Masage unde am fost prin primavara si nu am fost f incantat . Fata cu pricina nu evolua atunci sau nu am vazut-o eu . Pe scurt din ce-mi aduc aminte un mic masaj de kkt un oral prost facut si protejat si un normal de jale. Total 200 lei aruncati .

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.