Sari la conținut

piercing genital

Va plact femeile cu piercing?  

6 membri au votat

1. 1. Va plact femeile cu piercing?

• Da,mi se pare cool
      13
    • Nu imi plac
      5

Postări Recomandate

Postat

Unii oameni ar crede ca piercing-ul corporal este o moda noua, dar exista de secole.Piercing in Sfarc, Mamelon,Piercing Genital;Ce parere aveti?

Postat

am cunoscut tipa cu pierce genital, eu am 2 in limba si cand faceam ''ceva'' tacaneau interesant si se simtea interesant.http://img33.imageshack.us/img33/9674/lolsay.jpg

Postat

Eu cunosc pe cineva care are cercel nu in clitoris ci in interiorul vaginului.Am auzit ca este destul de periculos,in clitoris nu stiu cat este de periculos.Asa ceva se face de exemplu studiourile in care se fac tot felul de pircinguri,etc.

Postat

pt ce faci chestia asta?doar pt placere..adica vrei sa ai placere in timp ce mergi sau cand stai picior peste picior....mi se pare o mare aberatie....o tampenie...nu as face asa pt nimic in lumenumai vorbesc de cercel in vagin..trebuie sa fii nebun la cap ca sa faci asta

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
pt ce faci chestia asta?doar pt placere..adica vrei sa ai placere in timp ce mergi sau cand stai picior peste picior....mi se pare o mare aberatie....o tampenie...nu as face asa pt nimic in lumenumai vorbesc de cercel in vagin..trebuie sa fii nebun la cap ca sa faci asta
Acuma serios vb ...nu cred ca merita ca in scurt timp sigur te vei plictisi de el si cred ca e o zona in care nu poti sa-l scoti si sa-l pui la loc de ficare data cand ai chef ka sunt destule terminatii nervoase akolo si nu se shtie niciodata ce complicatii pot aparea...bineinteles astea in timp...Eu am vrut sa-mi pun unul in limba insa m-am razgandit pentru ca dupa ce m-am consultat si cu majoritatea prietenilor mi-am dat seama ca nu se merita pentru ca pur si simplu e de fantezie... si in + in limba mai e cum mai e da` in clitoris nu cred ca te poti lauda oricui(ma refer sa-i si dovedeshti):)

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

chestia se face pentru a-ti innebuni partenerul la sex.Baietii care fac sex cu o fata care are cercel in vagin,simt mai multa placere la introducerea penisului in vagin

Postat

Cercel... unde???? In clitoris??? Fereasca Dumnezeu! Asa ceva chiar nu mi-as face niciodata! Doar nu am inebunit... Mi se pare total aiurea...

Postat

acum si punctul de vedere al unui baiat: NU AVETI C FACE??????POTI SA FACI ACEST LUCRU DAR GANDITIVA CA ACEL CERCELUS NU IVEDE DECAT ANUMITE PERSOANE CARORA LE PERMITI ACES LUCRU...SI MAI E TREABA DE IGIENE.. CE FACI DACA SE INFECTEAZA? POATE AVETI NOROC... :? :? DE FRUMOS E FRUMOS NU AM CE ZICE DAR MAI E SI PUTIN AIUREA.

Postat

Eu stau inca si ma tot gandesc..si regamdesc..si tot asa daca`mi sa`mi fac in buric...nici aici nu`s prea sigura..dar in vagin..sau clitoris..nuu

Postat

treaba e ca e foarte normal ca in romania, o societate puritana sa nu stiti prea multe de chestia asta.in alte tari lucrurile se discuta si se stiu si se incearca.ca orice percing, gaura se inchide la un moment dat daca nu e folosita. mai ales nas, clitoris, penis, limba, spranceana, sfarc

Postat

eu cred ca este foarte interesant un percing in clitoris pentru ca cel putin imi ofera un sentiment de excitare mult mai mare si apoi este chiar frumos ca aspect vizual.Tot ce este nou este bine venit

Postat

tin sa iti spun lomp k in nas gaura nu se mai inchide.Eu am gaura in nas si cel ce mi-a facut-o m-a atentionat.In ceea ce priveste piercingul in clitoris consider k fiind o lipsa de maturitate si in plus o chestie asa "de teribilism".In fine.....fiekre isi expune pct de vdr

Postat

Nu mi-as pune. Intotdeauna ma gandesc la durere cand e vorba de vreo injectie sau ceva. Doamne ce dureros cred ca e, as lesina acolo. Si in plus ... fac si eu ca Dreamer ... cui ma mandresc eu ?

Postat

Cunosc o tipa care poseda un cercel in clitoris...Sincera sa fiu,nu l-am vazut :P) si nici nu am fost curioasa ;)Eu personal nu as face asa ceva nici daca m-ar bate cineva...Dar e problema fiecaruia...

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

.Eu am vrut sa-mi pun unul in limba insa m-am razgandit pentru ca dupa ce m-am consultat si cu majoritatea prietenilor mi-am dat seama ca nu se merita pentru ca pur si simplu e de fantezie... si in + in limba mai e cum mai e da` in clitoris nu cred ca te poti lauda oricui(ma refer sa-i si dovedeshti)

bo$$ultane, ti-ai pus pana la urma?

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...