_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 26, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 26, 2015 Ai du-va-n pula mea de nepriceputi. Prostu' ala insira injuraturi crezand ca ce? idiot. ...si clona asta obosita ma ia cu psychiatry mabo jambo invatate atunci cand isi cauta afectiunile psihice pe net. Strangeti randurile si regruparea. Luati si clona aia reciclata, dupa voi, recent aparuta si "intariti-va". Prostilor.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 26, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 26, 2015 bai milogea, ai uitat cind clona aia obosita ti-a oferit generos 500 de ron ca se te inmormintezi?inca mai faci spume ca ai ratat ocazia de a avea in buzunar cea mai mare suma din viata te vreodata?iti vom da la muie pina te inneci , daca e nevoie aruncam si ghiata peste botul tau scirbos, in mortii ma-tii de avortat . cool ,trimite-i frate la lesinatul asta de foame doi lei sa-si cumpere un cocean de porumb , sa manince si el hrana calda , saracul e palid dupa cit cacat de ciine a digerat pe litoral . 1
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 26, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 26, 2015 Poate iti baga pula in muie un administrator intr-o zi si o sa iti explice cum e cu al tau @fut_bine. Dobitocule
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 26, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 26, 2015 de abia astept sa se intimple asa cum doresti tu . pina atunci imi bag mii de puli si in tine si in gura ma-tii futute-n gaoz de limbric spurcat si contagios .ai ajuns tu , un milog amarit si infometat sa te futa grija de mersul forumului si in cine isi baga pula administratorii. marrsh in pizda ma-tii nespalatule imputit. 1
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 27, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 27, 2015 ce idiot e asta prieeteneee ce treaba avea grija mea... citeste in mortii ma-tii si intelege ce se scrie apoi sari sa-mi sugi calcaiele.fi al 'recu de idiot. deci, vine un administrator cu pula in mana. pana aici esti atent, da? apoi ti-o baga-n bot si iti spune asa: pozare, ddpof nu e fut_bine! ai inteles? gatu' ma-tii de betiv batran prost si sarac...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 27, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 27, 2015 ce idiot e asta prieeteneee ce treaba avea grija mea... citeste in mortii ma-tii si intelege ce se scrie apoi sari sa-mi sugi calcaiele.fi al 'recu de idiot. deci, vine un administrator cu pula in mana. pana aici esti atent, da? apoi ti-o baga-n bot si iti spune asa: pozare, ddpof nu e fut_bine! ai inteles? gatu' ma-tii de betiv batran prost si sarac... ma doare n pula de idioti ca tine indiferent ce nickuri au , va dau la muie cu pula indoita pina invatati sa faceti deep ca lumea si sa va boriti matele de limbrici jegosi atent sint doar la hoasca de ma-ta care astazi sugea pula ... la negrii ... ca deobicei. 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 27, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 27, 2015 uite anunturi cu ma-ta in telegraf, 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Postat Iulie 27, 2015 Ai dă capu mieu... Strici pofta de mancare cu ...poza... aia acolo, nu puteai si tu sa o postezi dupa ora mesei ? Cine o vede, ii parcurge mancarea drumul invers, de la stomac la gura... =)) 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 27, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 27, 2015 stai sa vezi poze cu ddpof , este atit de dezgustator incit nu te poti abtine sa nu vomiti 1
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 28, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 28, 2015 vai rama ta! mor gajicili dupa mine. ce sa stii tu?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 29, 2015 da da moartele din cimitir te iubesc necrofilule
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum