Sari la conținut

vine vara~!!!

Postări Recomandate

• Oras:p-aci
Postat

Ai du-va-n pula mea de nepriceputi. Prostu' ala insira injuraturi crezand ca ce? :laugh2  idiot. ...si clona asta obosita ma ia cu psychiatry mabo jambo invatate atunci cand isi cauta afectiunile psihice pe net. :slap2 Strangeti randurile si regruparea. Luati si clona aia reciclata, dupa voi, recent aparuta si "intariti-va". Prostilor. =))

• Oras:bangkok
Postat

bai milogea, ai uitat cind clona aia obosita ti-a oferit generos 500 de ron ca se te inmormintezi?

inca mai faci spume ca ai ratat ocazia de a avea in buzunar cea mai mare suma din viata te vreodata?

iti vom da la muie pina te inneci , daca e nevoie aruncam si ghiata peste botul tau scirbos, in mortii ma-tii de avortat .

cool ,trimite-i frate la lesinatul asta de foame doi lei sa-si cumpere un cocean de porumb , sa manince si el hrana calda , saracul e palid dupa cit cacat de ciine a digerat pe litoral .

• Like 1
Postat

Poate iti baga pula in muie un administrator intr-o zi si o sa iti explice cum e cu al tau @fut_bine. Dobitocule  =))

Postat

de abia astept sa se intimple asa  cum doresti tu . pina atunci imi bag mii de puli  si in tine si in gura ma-tii  futute-n gaoz de limbric spurcat si contagios .

ai ajuns tu , un milog amarit si infometat sa te futa grija de mersul forumului si in cine isi baga pula administratorii. marrsh in pizda ma-tii nespalatule imputit.

• Like 1
Postat

=)) ce idiot e asta prieeteneee =)) ce treaba avea grija mea... :slap2 citeste in mortii ma-tii si intelege ce se scrie apoi sari sa-mi sugi calcaiele.

fi al 'recu de idiot. :slap2 deci, vine un administrator cu pula in mana. pana aici esti atent, da? apoi ti-o baga-n bot si iti spune asa: pozare, ddpof nu e fut_bine! ai inteles? gatu' ma-tii de betiv batran prost si sarac... :no2

Postat

=)) ce idiot e asta prieeteneee =)) ce treaba avea grija mea... :slap2 citeste in mortii ma-tii si intelege ce se scrie apoi sari sa-mi sugi calcaiele.

fi al 'recu de idiot. :slap2 deci, vine un administrator cu pula in mana. pana aici esti atent, da? apoi ti-o baga-n bot si iti spune asa: pozare, ddpof nu e fut_bine! ai inteles? gatu' ma-tii de betiv batran prost si sarac... :no2

ma doare n pula de idioti ca tine indiferent ce  nickuri au , va dau la muie cu pula indoita pina invatati sa faceti deep ca lumea si sa va boriti matele de limbrici jegosi 

atent sint doar la hoasca de ma-ta care astazi sugea pula ... la negrii ... ca deobicei.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai dă capu mieu... Strici pofta de mancare cu ...poza... aia acolo, nu puteai si tu sa o postezi dupa ora mesei ? Cine o vede, ii parcurge mancarea drumul invers, de la stomac la gura...=)) =)) :slap2

• Like 1
Postat

stai sa vezi poze cu ddpof ,  este atit de dezgustator incit nu te poti abtine sa nu vomiti

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...