ioanabruneta Reputație: 0 Postat Mai 1, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Mai 1, 2015 ma numesc Ioana am 19 ani sunt din bacau bruneta ochi caprui sani potriviti fundulet obraznic ofer cele mai ascunse placeri tuturor barbatilor generosi si satisfacatori ma deplasez si la hoteluri pensiuni sau in ori-ce domiciliu in bacau transportul nu al platesc eu ofer si cer discretie maxima mai multe detali ma puteti contacta la nr de tel :0747367262 poza reala cu fundul meu mai multe nu pot arata
dony Reputație: 24 Postat Mai 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2015 Fake clar, poze de pe net !
men66 Reputație: 903 Postat Mai 1, 2015 Oras:Europe Oras:Europe Postat Mai 1, 2015 La 01.05.2015 la 0:12, ioanabruneta a spus: ma numesc Ioana am 19 ani sunt din bacau bruneta ochi caprui sani potriviti fundulet obraznic ofer cele mai ascunse placeri tuturor barbatilor generosi si satisfacatori ma deplasez si la hoteluri pensiuni sau in ori-ce domiciliu in bacau transportul nu al platesc eu ofer si cer discretie maxima mai multe detali ma puteti contacta la nr de tel :0747367262poza reala cu fundul meu mai multe nu pot arata poza furata de aici http://cooltrends.ro/celulitabat-o-vina/ 2
ioanabruneta Reputație: 0 Postat Mai 2, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Autor Postat Mai 2, 2015 La 01.05.2015 la 0:12, ioanabruneta a spus: ma numesc Ioana am 19 ani sunt din bacau bruneta ochi caprui sani potriviti fundulet obraznic ofer cele mai ascunse placeri tuturor barbatilor generosi si satisfacatori ma deplasez si la hoteluri pensiuni sau in ori-ce domiciliu in bacau transportul nu al platesc eu ofer si cer discretie maxima mai multe detali ma puteti contacta la nr de tel :0747367262poza reala cu fundul meu mai multe nu pot aratanu pot pune poze reale ca ma cunoaste multa lme ok cine e interesat ma poate avea langa el
playgirl Reputație: 5738 Postat Mai 2, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Mai 2, 2015 La 01.05.2015 la 0:12, ioanabruneta a spus: poza reala cu fundul meu mai multe nu pot arata Ai pus doua poze identice, singura diferenta intre ele este minciuna ta ca e fundul tau ! Tu ai impresia ca toata lumea de pe forumul asta are 19 ani ca tine ?! .....sa nu zic mintea ta, ca tu esti desteapta si ai crezut ca prostesti lumea cu un fundulet, care, culmea...nu e al tau !....pe al tau il ''cunoaste multa lme ok'' !.... Dar, cand faci deplasari '' in ori-ce domiciliu in bacau '' , nu te-ai gandit ca te cunoaste multa lume ??? ..adica, pardon, iti cunoaste multa lume funduletul tau obraznic.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum