Sari la conținut

bruneta draguta 19 ani astept sa fiu contactata i

Postări Recomandate

• Oras:bacau
Postat
ma numesc Ioana am 19 ani sunt din bacau  bruneta ochi caprui sani potriviti fundulet obraznic  ofer cele mai ascunse placeri tuturor barbatilor generosi si satisfacatori ma deplasez si la hoteluri pensiuni sau in ori-ce domiciliu in bacau  transportul nu al platesc eu :* ofer si cer discretie maxima  mai multe detali ma puteti contacta la nr de tel :0747367262

poza reala cu fundul meu mai multe nu pot arata

post-164941-0-24109200-1430439124_thumb.jpg

post-164941-0-57459200-1430439131_thumb.jpg

Reputație: 24
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fake clar, poze de pe net !

Reputație: 903
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat
  La 01.05.2015 la 0:12, ioanabruneta a spus:

ma numesc Ioana am 19 ani sunt din bacau  bruneta ochi caprui sani potriviti fundulet obraznic  ofer cele mai ascunse placeri tuturor barbatilor generosi si satisfacatori ma deplasez si la hoteluri pensiuni sau in ori-ce domiciliu in bacau  transportul nu al platesc eu :* ofer si cer discretie maxima  mai multe detali ma puteti contacta la nr de tel :0747367262

poza furata de aici  http://cooltrends.ro/celulitabat-o-vina/

• Like 2
Postat

nu pot pune poze reale ca  ma cunoaste multa lme ok cine e interesat  ma poate avea langa el

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

:slap2 Ai pus doua poze identice, singura diferenta intre ele este minciuna ta ca e fundul tau ! Tu ai impresia ca toata lumea de pe forumul asta are 19 ani ca tine ?! .....sa nu zic mintea ta, ca tu esti desteapta si ai crezut ca prostesti lumea cu un fundulet, care, culmea...nu e al tau !....pe al tau il ''cunoaste multa lme ok'' !.... 

Dar, cand faci deplasari '' in ori-ce domiciliu in bacau '' , nu te-ai gandit ca te cunoaste multa lume ???  :pepsi ..adica, pardon, iti cunoaste multa lume funduletul tau obraznic.... :slap2 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...