Sari la conținut

prima studenta din valul de vara

Postări Recomandate

Postat

studenta 19 ani,in vacanta la mare....ofer masaj de relaxare si sex total domnilor generosi...pozele imi apartin%....ma deplasez la hotel in mamaia in maxim 10 minunte.... Telefon : 0731780735
  • Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

ieri venind de 1 mai la cta am zis sa imi incept ziua cu bine...sunat la nr 0731780735 mi-a raspuns o dom`soara amabila...dar putin cam obosita dupa voce...sau plictisita.am stabilit intalnirea : hotel palm beach mamaia. fata este cea din poze, dar in realitate mi s-a parut putin +3-4 kg fata de poze, dar nu e de speriat. dupa cum am banuit inca de la tel...fata era obosita...drumul spre mare a terminat-o cred...nu este din cta mi-a zis...naibii stie daca e asa sau nu...in fine

servicii: 1 nr oral np binisor executat, putin cam lent(daca o lasam adormea cu ea in gura), fara artificii tehnice- un 7 as nota aici, iar la normal nu a comentat nimic, a prestat in orice pozitie i-am cerut...implicare destul de mica...dar ok per total- un 6-7 la normal. pret 100lei 1 nr oral +normal.

de revenit ?? nu stiu...dupa fiecare...mie mi s-a parut epuizata fizic...as mai inerca inca 1 data cand nu o mai avea starea asta...daca o mai prind eu prin zona.

toate bune !

• Like 3
Postat

depinde de fiecare ...eu fiind in treacat....a fost ok

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...