roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 2, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Mai 2, 2015 PRET 400 LEI/ORADOAR DEPLASARI SERVICII : masaj de relaxare , body massaje , sex oral si normal Ma puteti contacta la nr de telefon 0730413544 4
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 2, 2015 draguta....cam disperata cu volumul anunturilor tale vad~!!!
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 3, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Autor Postat Mai 3, 2015 Iar tu cam obsedat de mine , nu te deranja sa-ti sparti pusculita ))) 1
elucsme Reputație: 1 Postat Mai 3, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 3, 2015 Esti foarte buna Asteptam imagini mai *oobscene*
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 Iar tu cam obsedat de mine , nu te deranja sa-ti sparti pusculita ))) ma citesti gresit. eu sunt doar incapatanat de fel~!!! 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 4, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Autor Postat Mai 4, 2015 ma citesti gresit. eu sunt doar incapatanat de fel~!!! Pai veziti de treaba ta , niciodata nu vei fi clientul meu 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2015 Nu poate sa-si vada de treaba lui...il omoara ca habar nu are care este treaba cu tine si nu intelege de ce nu-l vrei drept contabil...
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2015 Pai veziti de treaba ta , niciodata nu vei fi clientul meu ca si cum tu ai discernamant, ai putere de selectare si ai optiuni de alegere, atunci cand raspunzi la telefon~!!! stai linisitita...ca tu nu esti nici pe departe ce incerci sa arati aici si ce doresti sa pari a fi. acu' putin timp cereai 250 pe ora....ti s-a urcat valoarea intre timp? sau echipa a decis ca e vara si merge mai mult??? 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2015 Mie imi creste valoare cand vreau EU si nu cand vor labarii si contabilii forumului. Te obsedeaza grav aceasta femeie, este?!? Mori de nervi ca nu pica in plasa ta, nu?!?! Se vede... Canta la alta masa si lasa femeia in pace...vorbesti mult si NU spui nimic.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2015 Nu poate sa-si vada de treaba lui...il omoara ca habar nu are care este treaba cu tine si nu intelege de ce nu-l vrei drept contabil... sorina, am incercat sa-ti mai spun printre randuri si cu alta ocazie...ca nu ai invatat nimic in atata timp. habar nu ai despre ce este vorba aici, dar macani nestingherita si nesolicitata. ai devenit tu avocatul pestilor din constanta cumva...si nu stiu eu??? documenteaza-te un pic inainte sa-ti arunci cu parerile in stanga si-n dreapta!!! https://nimfomane.com/forum/topic/37291-roxana-%E3%83%84-0736677703-0727196630-%E2%9A%93-400-leiora/page-2 3
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2015 Te obsedeaza grav aceasta femeie, este?!? ma obsedeaza cum persoane care nu au nici cea mai mica treaba, nici cea mai mica informatie...doresc neaparat sa etaleze cat de importante si inteligente sunt~!!! 1
motanelul79 Reputație: 462 Postat Mai 4, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 4, 2015 400 lei/h 😂😂😂 la munca nu la întins mâna 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 7, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Autor Postat Mai 7, 2015 ma obsedeaza cum persoane care nu au nici cea mai mica treaba, nici cea mai mica informatie...doresc neaparat sa etaleze cat de importante si inteligente sunt~!!!Uite ce e dragul meu , stai in banca ta . Nu am fost niciodata la 250 lei/h , 250/fin poate vrei sa zici dar trecem peste. Te rog frumos sa nu ma mai deranjezi prin comentarile tale inutile la adresa mea . M-am intalnit cu 2 barbati de pe acest forum pana acum si aman2 au fost incantati de mine ! Asa ca nu m-ai deranja inutil . Sa ai o seara frumoasa si bafta la laba in continuare )) te-am pupat .
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 7, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Autor Postat Mai 7, 2015 Mie imi creste valoare cand vreau EU si nu cand vor labarii si contabilii forumului. Te obsedeaza grav aceasta femeie, este?!? Mori de nervi ca nu pica in plasa ta, nu?!?! Se vede... Canta la alta masa si lasa femeia in pace...vorbesti mult si NU spui nimic.Multumesc pentru sustinere Sorina , te pup !
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Mai 7, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 7, 2015 Pai veziti de treaba ta , niciodata nu vei fi clientul meu ba da ce plina de tine mai esti, oricum daca te suna si vine te fute nu ai de unde sa stii ca e el, asta daca nu cumva il cunosti deja si ai vreo problema cu el 3
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 8, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Autor Postat Mai 8, 2015 ba da ce plina de tine mai esti, oricum daca te suna si vine te fute nu ai de unde sa stii ca e el, asta daca nu cumva il cunosti deja si ai vreo problema cu elCe zici daca te-ai lua de mana cu el si v-ati plimba putin ? Nu v-a veni sa ma futa ca i se rupe sufletu sa sparga pusculita , iar eu nu primesc marunt !
motanelul79 Reputație: 462 Postat Mai 8, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 8, 2015 Stop.. una peste alta draga domnisoara nu avem nici o recenzie din partea unuia sau uneia la care dvs draga ati fost in deplasaredeci si prin urmare no comment PS: am vb frumos sa nu o dam in altele smechereste sau cine stie ce 1
motanelul79 Reputație: 462 Postat Mai 11, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 11, 2015 Ce zici daca te-ai lua de mana cu el si v-ati plimba putin ? Nu v-a veni sa ma futa ca i se rupe sufletu sa sparga pusculita , iar eu nu primesc marunt !nu imi vine sa cred pai mami tu nu ai o recenzie si zici ca ai avut 2 clientii cine erau aia Iron Man si cu Capitanul America :laugh2 daca aveai clientii cum spui mai sus nu mai postai aici 3 postari pe zi :laugh2 e pisicut prea indulgent genul asta de fete ai al doilea cont platesti sa postezi si verificare prin web sa vedem atunci realitatea
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 11, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Autor Postat Mai 11, 2015 Uite-te mai bine si poate vezi
panchiosu Reputație: 161 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2015 Cu atitudinea asta o sa ajungi sa oferi sex la webcam pe 5 Euro 20 de minute 3
negrutu Reputație: 30 Postat Mai 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 12, 2015 ale dracu curve se mai cred si doamne 3
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 12, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Autor Postat Mai 12, 2015 Vorbeste frumos
Postări Recomandate