Sari la conținut

Alina 0755920641 Companie intimă

Postări Recomandate

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Domnisoara , nu mai lucrezi putin la programul acela ? Ca ai program fix cand e lumea la servici ... Ori il prelungesti mai spre seara ori te chinui si te , trezesti mai dimineata... O seara faina si "fir intins"

• Oras:Galati
Postat

Am revenit cu noutati  :) ,am alte preturi noi :50 ron/30 min oral                                                                                                                                                                                                            80 ron/30 min oral+sex                                                                                                                                                                                                    130 ron /1 ora la masaj erotic cu fin orala/1 fin

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

rog pe cei care doresc detalii sa sune,pe forum nu voi mai posta nimic 

Am revenit cu noutati   :) ,am alte preturi noi :50 ron/30 min oral                                                                                                                                                                                                            80 ron/30 min oral+sex                                                                                                                                                                                                    130 ron /1 ora la masaj erotic cu fin orala/1 fin

pai ce facem mai nene ma?

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Ii e fomitza... :D

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Eu am fost la ea și cu prima ocazie o sa merg din nou ...fata arata bine prestează bine și la banii ăștia e rezonabil 😉

Postat

Sunat si eu la ea de vre-o doua saptamani si nu dau de ea.Mentionez ca o sun in timpul programului, chiar la 11 dimineata :)

Postat

eu am mai scris odata daca nu raspund la tel sunt ocupata.De obicei imi fac programarile cu 1 zi inainte ..........asa ca daca doriti va rog sa reveniti sau sa ami lasati un mesaj

• Oras:Braila
Postat

Si eu incerc de circa 2 saptamani la intervale orare diferite, dar nici un raspuns...

Postat

Iti respect atitudinea, dar daca esti inactiva, e normal sa anunti. nu sunt primul care se plange de faptul ca nu raspunzi la telefon, iar tu motivezi ca faci programari cu o zi inainte. Ca sa faci progamari, trebuie sa raspunzi la telefon, nu!?! Eu am incercat in zile diferite, ore diferite, si inclusiv de pe numere diferite...sorry

Postat

Iti respect atitudinea, dar daca esti inactiva, e normal sa anunti. nu sunt primul care se plange de faptul ca nu raspunzi la telefon, iar tu motivezi ca faci programari cu o zi inainte. Ca sa faci progamari, trebuie sa raspunzi la telefon, nu!?! Eu am incercat in zile diferite, ore diferite, si inclusiv de pe numere diferite...sorry

nu sunt inactiva deloc, daca am client eu nu stau sa raspund la tel

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

daca am client eu nu stau sa raspund la tel

Angajează și tu o secretară.

Sau, măcar, instalează un robot telefonic pentru ca să îți preia și să îți înregistreze apelurile ratate.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...