Sari la conținut

Alina 0755920641 Companie intimă

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

Oferta de sarbatori incepand de azi 28.11.-31.12.-50 ron/oral sau sex,80 ron/30 min/sex+oral,130 ron/1 ora 2 fin si masaj :150 ron/1 ora cu 2 fin

• Oras:Braila
Postat

Dupa cateva tentative esuate, am reusit  sa iau legatura cu Alina                                                                                                                        Contact:Telefonic , zona Liceului Sportiv,                                                                                                                                                               Servicii :Masaj erotic, masaj de relaxare, ON                                                                                                                                                          Locatie:nota:8+Apartament curat, muzica si lumina ambientala in camera, gel de dus la baie, prosop curat.                                                     Aspect: 9+: corp frumos ca in poze,sani mari silicoane,                                                                                                                                          Atitudine: 10: zambitoare, calma si foarte atenta, punctuala                                                                                                                                  Oral: 9 pasional, lent, umed, cu limbi,fara graba                                                                                                                                                    Igiena: 10.                                                                                                                                                                                                              Pret:130 ron                                                                                                                                                                                                           Concluzia de revenit                   

• Like 3
Postat

hello Buli(de la Bulina), asa cum am promis dupa terminarea vizitei, o sa fac si o recenzie.

desi se poate vedea si in posturile anterioare ca i-am reprosat ptr faptul ca este inactiva si nu anunta, a fost a doua vizita la alina tot pe la orele pranzului, cu note in crestere.

fata de data trecuta, atat locatia a imbunatatit-o, facand-o propice ptr relaxare(lumini difuze, draperii rosii, etc.) cat si atitudinea.

fiind un dedicat al masajului si relaxarii (exclus fast-fuck), totul a decurs mai mult decat bine, doar cu telefonul meu sunand.

Note :

- masaj 9/10 (tehnica in crestere, documenteaza-te si asupra punctelor reflexogene din talpa si palma)

- oral 8/10

- normal 8/10 se pliaza pe dorintele tale

- igiena 10/10

- locatie 8/10

Cadou conform catalogului de preturi 150 lei / 1h masaj cu doua finalizari, lasat 200 lei la final ptr calitatea vizitei.

de revenit, da!

• Like 4
  • Oras:Antarctica
  • Oras:Antarctica
Postat

Rog un moderator sa inchida topicul ! Fata nu mai e activa !

Confirm ce a zis realmadrid. Fata nu mai e activa. Am intrebat-o azi si mi-a confirmat faptul ca nu mai activeaza. Pacat. Poate o sa mai revina. 

Postat

Daca doresti sa petreci clipe de neuitat alaturi de o doamna discreta,serioasa,curata,si cu bun simt nu ezita sa ma contactezi.Doar pentru domnii cu o buna igiena,seriosi si discreti.Servicii:****,normal,dus impreuna,saruturi,etc.Preturi:250Ron/ora,100Ron/30 min(cine doreste toata noaptea detalii la telefon )Am dreptul de a-mi selecta clientii.Detin locatie.Programarea se face cu 15-20 min inainte.Program :L-S:10-20.Tel:0743.432.720.Alina

Postat

Am sunat pt o programare luni,are telefonul inchis...

nu am telefonul inchis ,daca am treaba insista daca nu lasa mesaj

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...