goodstranger Reputație: 0 Postat August 31, 2011 Postat August 31, 2011 Clujul are o fauna bogata dar nu as vrea sa conduc pana acolo. De fapt as plati pana la 100 ron drumul pana in Zalau daca ar veni vreuna plictisita sau dornica de drum. Stiti ceva ? Multam
mariandumitrumd Reputație: 17 Postat Ianuarie 11, 2012 Postat Ianuarie 11, 2012 la iesirea din Zalau (spre Hereclean) este un bordel numit Night Club Cleopatra (cel in forma de castel)nu am fost niciodata acolo si nu stiu daca mai este deschis, deci apelez la cei care au trecut pe acolo pentru mai multe informatiithx
gymy_sj Reputație: 5 Postat Mai 30, 2012 Postat Mai 30, 2012 0749634753- miha- a tot lucrat pe la striptisuri ...ii una mica de statura dar se fute ...la inceput face figuri dar daca esti ferm .....o si suge si face cam ce ii zici ! sper ca am spart gheata ....si sa mai vina si alti colegi confutaciosi ......sa avem ceva nr de tel si din zalau! ....apropo....cam 100 ron pe ora daca se negociaza bine cu ea ...undeva in stadion locuieste! sper sa va fie de folos si sa mai comunicati nr de tel si voi! 1
dan daianu Reputație: 91 Postat Iunie 15, 2012 Oras:BM Oras:BM Postat Iunie 15, 2012 <p>0749634753- miha- a tot lucrat pe la striptisuri ...ii una mica de statura dar se fute ...la inceput face figuri dar daca esti ferm .....o si suge si face cam ce ii zici ! sper ca am spart gheata ....si sa mai vina si alti colegi confutaciosi ......sa avem ceva nr de tel si din zalau! ....apropo....cam 100 ron pe ora daca se negociaza bine cu ea ...undeva in stadion locuieste! sper sa va fie de folos si sa mai comunicati nr de tel si voi!
erotyke Reputație: 139 Postat Iulie 13, 2012 Telefon: erotyke Oras:Cluj Telefon: erotyke Oras:Cluj Postat Iulie 13, 2012 0749634753- miha- a tot lucrat pe la striptisuri ...ii una mica de statura dar se fute ...la inceput face figuri dar daca esti ferm .....o si suge si face cam ce ii zici ! sper ca am spart gheata ....si sa mai vina si alti colegi confutaciosi ......sa avem ceva nr de tel si din zalau! ....apropo....cam 100 ron pe ora daca se negociaza bine cu ea ...undeva in stadion locuieste! sper sa va fie de folos si sa mai comunicati nr de tel si voi! Zilele trecute avand ceva treaba in Zalau am contactat fetita. Inca de la telefon mi s-a parut ca este de etnie, s-a confirmat cand ne-am intalnit pe o terasa din centru. In plus la intalnire a mai venit cu o fatuca tigancusa plina de bube pe picioare. Am refuzat politicos serviciile lor, nici macar nu am discutat, am platit consumatia si am plecat.Din masina dupa ce eu am parasit terasa am vazut un tip la ele la masa. Am mai facut sex cu tigancuse, unele chiar bune rau, dar pe aceasta ca sa o .... trebuie sa fiu baut bine si poate si atunci ma mai gandesc.Din punctul meu de vedere nu o recomand, igiena precara, neingrijita, haine total aiurea. Blaaah ! Am ramas dezgustat de fatuca!
tenlife77 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2013 Oras:jibou Oras:jibou Postat Decembrie 19, 2013 Tocmai ce am sunat o pe aceasta fetita....voce plictisita....mi a spus ca lucreaza doar ca nu e in zalau momentan....are locatie si restul le discuta personal....deci e activa...altceva n ati mai gasit in zalau sau imprejurimi?
gigi eu Reputație: -6 Postat Decembrie 19, 2013 Oras:zalau Oras:zalau Postat Decembrie 19, 2013 ai grija cu ea nu da bani inainte e vicleana
mifu2006 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:zalau Oras:zalau Postat Ianuarie 5, 2014 a mai vb cineva cu domnisoara in cauza?
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat August 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat August 8, 2014 da , s-a intors , dar te cam respinge... insa daca sti sa o iei poate ca ai noroc, .. Ma mir ca nu ii scrie nimeni o recenzie. sigur ati fost la ea macar unul odata hai sa vedem recenzie chiar daca e mai veche. haide ca ii deschid eu topic si apoi sa vedem ce iese.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2014 Postat August 9, 2014 mergeti cu incredere ...eu nu am avut probleme ...a fost chiar ok ....si ea bunaaaaaaaaa )))
bogdanpop50 Reputație: 13 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 12, 2016 Incarc eu sa o sun pe dameza de 2 zile, dar nu raspunde. Poate nu e in Zalau sau este ocupata
jutka123 Reputație: 28 Postat Noiembrie 13, 2016 Postat Noiembrie 13, 2016 Saptamana viitoare vin la zalau acuma sunt pe satu mare ajung la voi ma numesc bianca va puup 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum