Sari la conținut

0729258202

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Cineva apropiat mi-a recomandat domnisoara :BRUNETA HOT!!!!!!!!! Bruneta apetisanta si senzuala te asteapta alaturi de ea, in paradisul ei, sa ai parte de clipe de reala placere... Masaj erotic si companie intima de calitate. Suna,vino si convinge-te! 31 Mar 15:33 0729258202 http://www.anuntul.ro/anunt/BRUNETA_HOT_Bruneta_apetisanta_si_senzuala_te_asteapta_alaturi_de_ea_in_parad..._2686495Daca cineva a vizitat-o il astetam cu pareri :):D

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

am vizitat,locatie normala,curat,amabila,putin cam distrata,dar mai bine decat sa fie botoasa,este super sexi,oral 10,m-a terminat in 5 min,pacat ca n-am mai putut sta si pt al 2-lea nr.de revenit,recomand.

Postat

este reala este o tipa ok nu se grabeste se implica in tot ce face deci... am sa mai ma duc oral nota 10 .

Postat

jegoasa,pute carnea pe ea,mai sta cu o cioara ,cred ca aia e pestoaica ei,sunt pline de boli jegoasele dracu,asta care are nr asta stiu sigur ca e bolnava.

Postat

fff frumoasa glumeata stie sa fac sex fffff bine te simti bine cu ea te puuuup si astept msj tau

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...