marculescu Reputație: 132 Postat Mai 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2015 Manat de pozele atasate anuntului m-am deplasat pana la Mall Vitan v-a-v de Petrom. Pozele nu au legatura cu realitatea. In fapt in locatie se afla o blonda planturoasa, care presteaza total la 150 lei / h.
the_gigel Reputație: 1 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 Manat de pozele atasate anuntului m-am deplasat pana la Mall Vitan v-a-v de Petrom. Pozele nu au legatura cu realitatea. In fapt in locatie se afla o blonda planturoasa, care presteaza total la 150 lei / h. Ai fost si ai stat sau ai plecat?O recenzie, ceva?
only-me Reputație: 17116 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iunie 15, 2015 Ai fost si ai stat sau ai plecat?O recenzie, ceva? Asaaa gigele,fii rau,da cu el de pamant!! :laugh2 4
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 15, 2015 Ai fost si ai stat sau ai plecat?O recenzie, ceva? The Gigi...o recenzie ceva din partea ta?
apollo13 Reputație: 59 Postat Iulie 1, 2015 Telefon: +33012345678 Oras:Bucuresti Telefon: +33012345678 Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 I had a very bad meeting with a girl in this location few months agos (Mall Vitan v-a-v de Petrom), care. She went to look into my wallet when I was in the shower and the service was horrible. Maybe it's the same girl, or same pimp... or maybe not.
marculescu Reputație: 132 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 5, 2015 Ai fost si ai stat sau ai plecat?O recenzie, ceva? Am intrat pe usa pt. ca statea ascunsa in spatele ei. Am facut 2 pasi in hol, m-am intors si mi-a fost clar ca nu este cea din poze ci era o femeie planturoasa. Trasaturile femeii de la fata locului nu erau nici urate nici frumoase, dar am iesit imediat pt. ca: 1. pozele nu corespuneau cu realitatea 2. pretul pentru ceea ce am gasit la fata locului il consider 50 lei / fin 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 5, 2015 Am intrat pe usa pt. ca statea ascunsa in spatele ei. Am facut 2 pasi in hol, m-am intors si mi-a fost clar ca nu este cea din poze ci era o femeie planturoasa. Trasaturile femeii de la fata locului nu erau nici urate nici frumoase, dar am iesit imediat pt. ca: 1. pozele nu corespuneau cu realitatea 2. pretul pentru ceea ce am gasit la fata locului il consider 50 lei / finmarculescule cei 2 pasi tiau salvat viata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum