menleemen Reputație: 14 Postat Mai 5, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 5, 2015 De luiza de la issis nu stie nimeni nimic?
unu-altu25 Reputație: 367 Postat Mai 8, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 8, 2015 Ba da... In urma cu vreo 2 luni mi-au atras atentia pozele ei si am vrut sa o vad si sa o simt aievea. Intr-adevar, exista... era cea mai dezghetata din cele aprox 10-15 domnisoare care mi-au fost prezentate la "interviu". Cu toate ca le-am cazut pe toate , eu tot ceream... "Luiza, Luiza", frumoasa care nu s-a lasat asteptata si a iesit pe interval, celelalte colege "evaporandu-se" aproape instant. Are un corp de "latina" micuta la inaltime, fund bombat(dar nu deranjant) , picioare putrnice, sani destul de mititei fata de estul formelor dar per total (eu fiind si sub influenta) ar fi de un 8,5-9. Dragutica, vorbareata, comunicativa dar in acelasi timp receptiva la dorintele clientului. Initial mi se cerusera 200 de lei , fiind destul de tarzie vremea, dar secretara s-a cam inselat in privinta starii mele de ebrietate. In consecinta am fost anuntat ca instant am primit o reducere la 150 de leuti pentru a petrece o ora de masaj in compania Luizei...Masaj de relaxare ok, putin prelungit si cu mult ulei, cel erotic s-a consumat destul de rapid dar am ramas cu o amintire placuta per general. Da, o recomand, merita o vizita, macar de incrcare. Scuze daca nu am postat unde trebuia, dar mi-am adus aminte de protagonista. Se poate muta la loc daca nu e unde trebuie. Cele bune. 3
menleemen Reputație: 14 Postat Mai 12, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Postat Mai 12, 2015 Merci mult..e incurajator ce ai relatat, planific si eu o escapada la suscrisa si o sa revin cu o comparatie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum