secret.squirrel Reputație: 289 Postat Mai 5, 2015 Postat Mai 5, 2015 Numarul de telefon nu e chiar nou, dar anuntul e proaspat, la fel si fata: "ANA ofer masaj de relaxare si intretinere corporala nu oricui si nu oriunde, Obor-Calea Mosilor". Ma gandesc ca locul e un cuib bine-cunoscut (am mai vazut patul ala in poze), doar ca eu nu il stiam. Este pe Calea Mosilor, pe partea dreapta cum vii dinspre Obor si treci de valutisti si farmacie, e o straduta. Fata arata fresh, relativ draguta, carnea tare si sanii de tip saculet, dar nu dizgratiosi sau moi. A mai lucrat inainte intr-un salon. Cere 100 pentru 20 de minute sau 160 ora. Am stat un numar, dar nu m-am simtit fugarit. Igiena e impecabila (facut dus, asternut proaspat). In preludiu, se ajuta copios de mana (deh, reflexe de salon), dar altfel se implica si lasa impresia ca ii place. Se umezeste natural, e foarte stramta si geme excedentar (dar tot aparent natural). Bref, o experienta fresh. De revenit, daca preferi noutati. Note: igiena 10, curatenie 10, aspect 8.5, gfe 8, normal 8. 5
cubacigar Reputație: 1161 Postat Mai 5, 2015 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Mai 5, 2015 Domnisoara este cea din pozele de mai jos? http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/5/5/114394361.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/5/5/114394371.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/5/5/114394381.jpg
laury Reputație: 24079 Postat Mai 5, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 5, 2015 Numarul de telefon nu e chiar nou, dar anuntul e proaspat, la fel si fata: "ANA ofer masaj de relaxare si intretinere corporala nu oricui si nu oriunde, Obor-Calea Mosilor". Ma gandesc ca locul e un cuib bine-cunoscut (am mai vazut patul ala in poze), doar ca eu nu il stiam. Este pe Calea Mosilor, pe partea dreapta cum vii dinspre Obor si treci de valutisti si farmacie, e o straduta. Fata arata fresh, relativ draguta, carnea tare si sanii de tip saculet, dar nu dizgratiosi sau moi. A mai lucrat inainte intr-un salon. Cere 100 pentru 20 de minute sau 160 ora. Am stat un numar, dar nu m-am simtit fugarit. Igiena e impecabila (facut dus, asternut proaspat). In preludiu, se ajuta copios de mana (deh, reflexe de salon), dar altfel se implica si lasa impresia ca ii place. Se umezeste natural, e foarte stramta si geme excedentar (dar tot aparent natural). Bref, o experienta fresh. De revenit, daca preferi noutati. Note: igiena 10, curatenie 10, aspect 8.5, gfe 8, normal 8.Ar fi fost bine sa pui si pozele din anunt...
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Mai 5, 2015 Autor Postat Mai 5, 2015 Imi pare rau de poze, mai greu de pe mobil. Da, astea sunt pozele din anunt, si se potrivesc cu persoana.
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Mai 5, 2015 Autor Postat Mai 5, 2015 Recitind ce am scris, pretul pe ora e typo. 150 era, nu 160.
laury Reputație: 24079 Postat August 12, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 12, 2015 Are tel inchis...ai dat prea tare in ea
gagiu2 Reputație: 16 Postat August 13, 2015 Oras:Buc Oras:Buc Postat August 13, 2015 Are tel inchis...ai dat prea tare in ea Da, si eu mai sun de o vreme si tot inchis este. Daca stie cineva de alt numar, rog sa posteze.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum