Administrator pisicuts Reputație: 114483 Postat Februarie 28, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 28, 2016 Andreea, in fine, dupa multe "zbuciumarI", dupa ce au trecut patru zile de la ultima recenzie (cea a Motanului Suprem), a venit o noua recenzie.Bravo! 3
andreea91 Reputație: 34465 Postat Februarie 28, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Februarie 28, 2016 ... nu sunt așa violentă eu aș prefera să folosesc acid de baterie în locul ciocanului 9
Vizitator i.like.milfs Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Frumoasa melodie si poze 10+ 2
t0rn4d0 Reputație: 893 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Februarie 29, 2016 TAstept -1. Va rog, stimati oradeni, da' si altii, nu ma dezamagiti.Apasati vartos, acolo, pe -1.Pe ziua de azi nu a fost nimic, am asa un sentiment de ... frustare.Vreti a ma face sa cred ca jocu' vostru' s-a incheiat?Cred ca ati cedat mult prea repede.Se poate continua.-1 P.S. : Andreea, spor la treaba cu desenu'! Andreea, in fine, dupa multe "zbuciumarI", dupa ce au trecut patru zile de la ultima recenzie (cea a Motanului Suprem), a venit o noua recenzie.Bravo!Te rog nu mai cerși atenție! 4
camarro Reputație: 2978 Postat Februarie 29, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 29, 2016 Pentru ca voi ma plictisiti + mai am umpic si o combin pe Diva Salut,Pustiu84 te rog frumos sa stai acolo la Oradea sa nu te combini tu cu nici o Diva.Ea este tot ce mi-a mai ramas in Cluj si hop si tu sa o combini.Daca tot o vrei spune-mi cat costa si platesc eu sa o iei de tot sa o duci unde vrei tu ) Toate cele bune si respect. P S Scuza-mi te rog Andreea interventia. 6
andreea91 Reputație: 34465 Postat Februarie 29, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Februarie 29, 2016 ....P S Scuza-mi te rog Andreea interventia. Nu e nici o problemă .Aș fi curioasă de părerea ta într-o privință: ce crezi că are altu2 cu mine? Oare i-am căzut cu tronc și nu știe cum să mă facă să îl observ? 5
camarro Reputație: 2978 Postat Februarie 29, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 29, 2016 Andreea, tu esti o fata faina, eu chiar nu am inteles de unde a plecat aceste discutii.Am tot cautat ceva recenzie sa-mi dau seama dar eu nu am gasit nimic.Eu personal il respect pe altul2, pt contributia avuta pe forum eu m-am ghidat dupa recenziile lui.Eu am crezut ca va cunoasteti de va *intepati*. Daca te-ar place ? Eu cred ca da.Nu doresc sa intru cu nimeni in polemici, mi-am permis sa ii raspund Pustiului pt ca sunt convins ca el nu se supara foarte tare,cunoscand sentimentele Divei care le are in ceea ce ma priveste.Te pup Andreea. 6
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Salut,Pustiu84 te rog frumos sa stai acolo la Oradea sa nu te combini tu cu nici o Diva.Ea este tot ce mi-a mai ramas in Cluj si hop si tu sa o combini.Daca tot o vrei spune-mi cat costa si platesc eu sa o iei de tot sa o duci unde vrei tu ) Toate cele bune si respect. P S Scuza-mi te rog Andreea interventia.Adevarul e ca mie-mi place cu voi la Cluj Cred ca ai pune pe masa o suma frumusica sa fug cu Diva, asa-i?! Las' ca daca o iau de nevasta te chem de nas!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 29, 2016 Adevarul e ca mie-mi place cu voi la Cluj Cred ca ai pune pe masa o suma frumusica sa fug cu Diva, asa-i?! Las' ca daca o iau de nevasta te chem de nas! La Anita e concurenta mare baiete Ai tu aptitudini sa rezulti castigator? 4
camarro Reputație: 2978 Postat Februarie 29, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 29, 2016 Adevarul e ca mie-mi place cu voi la Cluj Cred ca ai pune pe masa o suma frumusica sa fug cu Diva, asa-i?! Las' ca daca o iau de nevasta te chem de nas! Cum as putea rata o asemenea onoare.Abia astept.) 3
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 29, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 29, 2016 Cum as putea rata o asemenea onoare.Abia astept. )si nașă io nu diva 6
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 La Anita e concurenta mare baiete Ai tu aptitudini sa rezulti castigator? Se vede ca nu ma cunosti
Administrator pisicuts Reputație: 114483 Postat Februarie 29, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 29, 2016 si amanta o faci pe geta 5
camarro Reputație: 2978 Postat Februarie 29, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 29, 2016 si nașă io nu diva Corect )) 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 29, 2016 Se vede ca nu ma cunosti eu voi prinde buchetul. nu de alta, dar am nevoie de arbusti sa dau la dusman in cap ) 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 29, 2016 PS mi-e ca altu a pus-o. si-a tras luky cont cu mare valoare. sa vezi cum imparte minusuri de zici ca-s covrigei pe sfoara 2
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Februarie 29, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Februarie 29, 2016 PS mi-e ca altu a pus-o. si-a tras luky cont cu mare valoare. sa vezi cum imparte minusuri de zici ca-s covrigei pe sfoara Nu am cont cu mare valoare , am cont de :Asta Inseamna Sa Fii Mafiot. 6
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 29, 2016 Nu am cont cu mare valoare , am cont de :Asta Inseamna Sa Fii Mafiot. aolo eu acu am vazut ))) am observat doar steluta. sa dai de baut atunciasteptam cu entuziasm tipul de cont "sa moara dujmanii" 3
man@work Reputație: -2091 Postat Martie 1, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 1, 2016 o primavara frumoasa sa ai ! 3
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 1, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 1, 2016 Mulțumesc, o primăvară cât mai frumoasă și ție! 2
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 1, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 1, 2016 Mulțumesc la fel și ție 3
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 1, 2016 O primăvară frumoasa! 3
stalingrad Reputație: 44 Postat Martie 1, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 1, 2016 Sunt uluit de cearta anterioară, cât trăiești îți e dat să le vezi pe toate (de ex., nu îmi puteam vreodată imagina ca Apuci să-l apostrofeze în așa hal pe Mocu). Parcă mi-aș dori să împac și capra, și varza:- Mocu (altu2) este un zeu pe Nimfomane. Acest site nu se găsea aici în lipsa unor oameni ca el. A-l vorbi ironic, cu cuvinte mărunte, e o crimă de lezmajestate, și astfel de cuvinte îl descalifică mai mult pe vorbitor decât îl umilesc pe destinatar;- ca orice zeu, care nu este totuși un Dumnezeu, Mocu are erorile și prostiile lui;- Andreea este o dulcică și posedă o pizdă delicioasă. Ca orice dulcică cu o pizdă delicioasă are și ea erorile și prostiile ei, inclusiv vanitate peste măsură.Cea mai bună cale de împăcare este ca cei doi să și-o tragă. N-ar fi întâia oară când un zeu i-o trage unei frumoase pământence.Până atunci, Andreea, nu mai fă din țânțar armăsar și nu mai reacționa ferm la orice mică sugestie răuvoitoare. Și tu, Mocule, dă-o dracului, n-are niciun sens să pierzi atâta energie pentru nimic. Ca fapt divers, în loc de asta, scrie recenzii, mi-e dor de informațiile tale elaborate și limpezi în același timp. 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum