Sari la conținut

Andreea - 0763031162 (Nufaru)

Vizitator vladutz

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Andreea, in fine, dupa multe "zbuciumarI", dupa ce au trecut patru zile de la ultima recenzie (cea a Motanului Suprem), a venit o noua recenzie.

Bravo!

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Telefon: -
  • Oras:Oradea
Postat

...

:laugh2  nu sunt așa violentă   :innocent  eu aș prefera să folosesc acid de baterie în locul ciocanului   :FIREdevil  :laugh2

• Like 9
Vizitator i.like.milfs
Reputație: 0
Postat

:girly

Frumoasa melodie si poze 10+ :flowers2

• Like 2
  • Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania
Postat

T

Astept -1.

Va rog, stimati oradeni, da' si altii, nu ma dezamagiti.

Apasati vartos, acolo, pe -1.

Pe ziua de azi nu a fost nimic, am asa un sentiment de ... frustare.

Vreti a ma face sa cred ca jocu' vostru' s-a incheiat?

Cred ca ati cedat mult prea repede.

Se poate continua.

-1

P.S. : Andreea, spor la treaba cu desenu'!

Andreea, in fine, dupa multe "zbuciumarI", dupa ce au trecut patru zile de la ultima recenzie (cea a Motanului Suprem), a venit o noua recenzie.

Bravo!

Te rog nu mai cerși atenție!

• Like 4
  • Oras:RO
Postat

Pentru ca voi ma plictisiti  :laugh2 + mai am umpic si o combin pe Diva  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Salut,Pustiu84 te rog frumos sa stai acolo la Oradea sa nu te combini tu cu nici o Diva.Ea este tot ce mi-a mai ramas in Cluj si hop si tu sa o combini.Daca tot o vrei spune-mi cat costa si platesc eu sa o iei de tot sa o duci unde vrei tu :)) Toate cele bune si respect.

P S Scuza-mi te rog Andreea interventia.

• Like 6
Postat

....

Nu e nici o problemă  :2qm40hg :girly  :).

Aș fi curioasă de părerea ta într-o privință: ce crezi că are altu2 cu mine? Oare i-am căzut cu tronc și nu știe cum să mă facă să îl observ? :laugh2

• Like 5
Postat

Andreea, tu esti o fata faina, eu chiar nu am inteles de unde a plecat aceste discutii.Am tot cautat ceva recenzie sa-mi dau seama dar eu nu am gasit nimic.Eu personal il respect pe altul2, pt contributia avuta pe forum eu m-am ghidat dupa recenziile lui.Eu am crezut ca va cunoasteti de va *intepati*. Daca te-ar place ? Eu cred ca da.Nu doresc sa intru cu nimeni in polemici, mi-am permis sa ii raspund Pustiului pt ca sunt convins ca el nu se  supara foarte tare,cunoscand sentimentele Divei care le are in ceea ce ma priveste.Te pup Andreea. :)

• Like 6
Vizitator pustiu84
Postat

Salut,Pustiu84 te rog frumos sa stai acolo la Oradea sa nu te combini tu cu nici o Diva.Ea este tot ce mi-a mai ramas in Cluj si hop si tu sa o combini.Daca tot o vrei spune-mi cat costa si platesc eu sa o iei de tot sa o duci unde vrei tu :)) Toate cele bune si respect.

Adevarul e ca mie-mi place cu voi la Cluj :) Cred ca ai pune pe masa o suma frumusica sa fug cu Diva, asa-i?! :laugh2  Las' ca daca o iau de nevasta te chem de nas!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

Adevarul e ca mie-mi place cu voi la Cluj :) Cred ca ai pune pe masa o suma frumusica sa fug cu Diva, asa-i?! :laugh2  Las' ca daca o iau de nevasta te chem de nas!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

La Anita e concurenta mare baiete :laugh2 Ai tu aptitudini sa rezulti castigator? :laugh2

• Like 4
Postat

Cum as putea rata o asemenea onoare.Abia astept.:))

• Like 3
Vizitator pustiu84
Postat

La Anita e concurenta mare baiete :laugh2 Ai tu aptitudini sa rezulti castigator? :laugh2

Se vede ca nu ma cunosti  :laugh2

Postat

Se vede ca nu ma cunosti  :laugh2

eu voi prinde buchetul. nu de alta, dar am nevoie de arbusti sa dau la dusman in cap :))

• Like 3
Postat

PS mi-e ca altu a pus-o. si-a tras luky cont cu mare valoare. sa vezi cum imparte minusuri de zici ca-s covrigei pe sfoara :laugh2

• Like 2
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

PS mi-e ca altu a pus-o. si-a tras luky cont cu mare valoare. sa vezi cum imparte minusuri de zici ca-s covrigei pe sfoara :laugh2

Nu am cont cu mare valoare ;)  , am cont de :Asta Inseamna Sa Fii Mafiot.   :D

• Like 6
Postat

Nu am cont cu mare valoare ;)  , am cont de :Asta Inseamna Sa Fii Mafiot.   :D

aolo eu acu am vazut :)))) 

am observat doar steluta. sa dai de baut atunci

asteptam cu entuziasm tipul de cont "sa moara dujmanii"

• Like 3
Postat

Mulțumesc, o primăvară cât mai frumoasă și ție! :* 

• Like 2

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Sunt uluit de cearta anterioară, cât trăiești îți e dat să le vezi pe toate (de ex., nu îmi puteam vreodată imagina ca Apuci să-l apostrofeze în așa hal pe Mocu). Parcă mi-aș dori să împac și capra, și varza:

- Mocu (altu2) este un zeu pe Nimfomane. Acest site nu se găsea aici în lipsa unor oameni ca el. A-l vorbi ironic, cu cuvinte mărunte, e o crimă de lezmajestate, și astfel de cuvinte îl descalifică mai mult pe vorbitor decât îl umilesc pe destinatar;

- ca orice zeu, care nu este totuși un Dumnezeu, Mocu are erorile și prostiile lui;

- Andreea este o dulcică și posedă o pizdă delicioasă. Ca orice dulcică cu o pizdă delicioasă are și ea erorile și prostiile ei, inclusiv vanitate peste măsură.

Cea mai bună cale de împăcare este ca cei doi să și-o tragă. N-ar fi întâia oară când un zeu i-o trage unei frumoase pământence.

Până atunci, Andreea, nu mai fă din țânțar armăsar și nu mai reacționa ferm la orice mică sugestie răuvoitoare. Și tu, Mocule, dă-o dracului, n-are niciun sens să pierzi atâta energie pentru nimic. Ca fapt divers, în loc de asta, scrie recenzii, mi-e dor de informațiile tale elaborate și limpezi în același timp.

• Like 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...