Sari la conținut

Andreea - 0763031162 (Nufaru)

Vizitator vladutz

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Sex-appeal,stil , gratie , rafinament, voluptate ,erotism ,toate intr-un singur cuvant : 

andreea91                                                                                                     

Norocos Fotograf ...si bun  :clapp 

post-185435-0-60938500-1458832338_thumb.jpg

post-185435-0-15478800-1458833132_thumb.jpg

• Like 12
  • Telefon: -
Postat

Vă doresc o seară cât mai plăcută în continuare!  :blushing2  :innocent  :2qm40hg

msg-15015-0-21118700-1458762758.jpg

• Like 25
Postat

Buna. Am fost si eu un client fidel de al tau cu vreo 3 ani in urma. O perioada a trebuit sa fiu cuminte. "Mi am revenit", tare as vrea sa trec pe la tine sa iti fac si eu cateva poze si o huta-huta. Te pup.

• Like 2
Postat

Buna. Am fost si eu un client fidel de al tau cu vreo 3 ani in urma. O perioada a trebuit sa fiu cuminte. "Mi am revenit", tare as vrea sa trec pe la tine sa iti fac si eu cateva poze si o huta-huta. Te pup.

Mi-ar face plăcere :) , te aștept, te pup  :2qm40hg

:69  :2qm40hg

:2qm40hg  :innocent

• Like 4
  • Oras:Romania
Postat

Sex-appeal,stil , gratie , rafinament, voluptate ,erotism ,toate intr-un singur cuvant : 

andreea91                                                                                                     

Norocos Fotograf ...si bun  :clapp 

frumoasa :kiss3  :kiss3

• Like 2
Postat

Vă doresc o seară cât mai plăcută în continuare!  :blushing2  :innocent  :2qm40hg

:crazylove  :crazylove  :kiss3

• Like 1
Postat

Life is like a Penis..... Simple, relaxed and hanging freely. Its women that make it HARD. Weekend minunat , tuturor! al meu a inceput perfect :)

post-185435-0-48417600-1458904924_thumb.jpg

• Like 11
Postat

Life is like a Penis..... Simple, relaxed and hanging freely. Its women that make it HARD. Weekend minunat , tuturor! al meu a inceput perfect :)

Thank you honey, i really enjoyed our time together   :kiss3  :girly  :2qm40hg

• Like 5
Postat

Faine poze! Fug si eu sa beau o bere rece! :*

Mulțumesc  :2qm40hg

...

:crazylove

:blush:  :2qm40hg  :kiss3

:innocent  :2qm40hg

• Like 4
Postat

E une chanson pour votre voluptés

Merci beaucoup  :blushing2  :kiss3

:kiss3 :kiss3pup

:2qm40hg :* 

msg-15015-0-17802300-1459182377.jpg

• Like 17
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Dupa cum am zis , azi m-am prezentat la Andreea , spre rusinea mea , am uitat sa-i duc un buchet de 8 martie , asta e nu sunt un tip foarte atent , dar sper sa-i fi placut bomboanele :). M-a asteptat in lenjerie intima si sus pe toc , desi am mai vizitat-o, m-a surprins cat de bunoaca si atragatoare era imaginea din fata mea . Ne-am intapinat cu scuttle saruturi pe gat , cat sa aprinda pofta si sa relaxeze situatia . Am stat apoi la o tigara , am povestit,intre timp ma analiza cu privirea ei seducatoare reusind sa-mi fure toate gandurile si sa ma aduca intr-o atmosfera de poveste orientala cu gheise , plina de realax si foarte excitanta . Am mers pana la baie sa-mi improspatez respitatia , dus facusem inainte , apare si ea goala cu miscari ca de felina , nu m-am abtinut s-o mangai asa pe la spate in fata oglinzii pentru cateva momente . Apoi am trecut in dormitor , nu mai conteneam din saruturi patimase , mi-au zburat hainele , nu mai stiu cand , cum . Si ea nu se oprea din saruturi pe buze , pe gat , umeri, corp curgand frumos spre juniorul meu . A inceput cu un oral cu miscari senzuale , eu in picioare ea pe marginea patului . Era parca un vis erotic ,cu saruturi cu gemete , in care doresti si esti dorit pana la epuizare . Apoi s-a ridicat in picioare in pat si iar saruturi mangaieri , nici nu mai stiam pe unde imi sunt mainile si ce fac , apoi am trecut si eu la oral , pasarica primitoare si incitanta , curata si atragatoare , o bucurie pentru simturi . Am mai stat asa intinsi la povesti si la o tigara , intre saruturi si mangaieri pana am pierut notiunea timpului , iar cand am realizat asta , m-am imbracat incaltat , inca un sarut pe pasarica si am plecat Ne-am mutat apoi in 69 , oral cu atentie peste tot , cu gemete pline de erotism si de dorinta . Apoi s-a ridicat si iar saruturi peste tot , si iar oral si atentie la 00 si iar saruturi peste tot pana am simtit ca sunt in pragul exploziei . Dupa a trecut la Lot , miscari lascive de un erotism demn de carti si gamete si atingeri si saruturi pe buze si pe corp . Intre timp mainile imi erau peste tot , pe sanii, pe solduri , pe fund, voind parca sa atinga fiecare celula si fiecare milimetru . Spre rusinea mea , n-am mai rezistat (e spre imposibil te pots controla in astfel de momente si cu asemenea femeie ) si am terminat in prezervativ , intr-un pur si simplu "wow" de placere .Pret 250 o ora , o finalizare , pentru ca asa am vrut eu , ea incercand din toate fortele sa continuam inca cu unul .Note: aspect : 9 , atitudine 10 , gfe 10 , fk 10 , On 10 ,Np 10 locatie 8 , garsoniera curata dar nu-mi place strada aia :) . Andreea

la cum arata merita o florarie nu un buchet

• Like 2
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...