Sari la conținut

Andreea - 0763031162 (Nufaru)

Vizitator vladutz

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor
Postat

Dar la ardeleni sa te lasi ca bine o mai faci. ;)

Dacă vine o dată la mine n-o mai vedeți în Oradea,se muta la București.Citiți recenziile mele și întrebați fețele dacă mint toate au trei patru orgasme în zece minute de sex

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vwzi insa ca la ardelence nu e asa usor cum crezi tu. :D

• Like 5
Postat

dar cum este frate ? ia spune_mi tu mie

• Minus 5
Postat

Mie macar mi-a spus ca ma iubeste .Tie ti-a spus? :X :X :X

• Minus 5
Postat

Bună, da se poate și deplasări dar pentru acest lucru este nevoie să mă contactezi telefonic :D :*

Te pot contacta si eu pentru o deplasare la Bucuresti?

• Like 1
  • Minus 5
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea
Postat

Nu fac deplasări :), vi tu la Oradea dacă vrei :P 

Să revenim la recenzii  :girly

• Like 13
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu fac deplasări :), vi tu la Oradea dacă vrei :P

Never said: ”Never”!

Iti fac recenzie super-obiectiva daca vizitezi capitala ... :laugh2

Postat

ai refuzat "cadoul" unui partener doar pentru simplu fapt ca te-a facut sa te simti mult prea bine?

Postat

ai refuzat "cadoul" unui partener doar pentru simplu fapt ca te-a facut sa te simti mult prea bine?

Te simți bine?  te-ai înscris azi și prima postare e la mine ... hmmmm deci fish try in another place ;)

:)). O fata sa refuze "cadou". Hmmm. Nu exista.

Eu cu siguranță nu  :girly, îmi place să fiu răsfățată și să primesc și atenții nu doar "cadouri" :*  :2qm40hg

post-15015-0-50291800-1459361456_thumb.jpg

• Like 22
Postat

Te simți bine?  te-ai înscris azi și prima postare e la mine ... hmmmm deci fish try in another place ;)

Eu cu siguranță nu  :girly, îmi place să fiu răsfățată și să primesc și atenții nu doar "cadouri" :*  :2qm40hg

stii cat de mult te iubesc eu o sa te rasfat cum n-ai mai fost :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3

• Like 1
  • Minus 5
Postat

buna frumoas-o ma distreaza maxim dialogul cu astia,mai ales cand le spun ca te iubesc iti dai seama ca lesina fraierii :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Minus 5
Postat

Esti nebuna? mi-ai pus poza cu pasa al tau? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Minus 5
Postat

Nu am de ce acum am venit de la Maya,am stat doua ore la ea,o sa fac recenzia.De la prima recenzie pe care i-am facut-o nu mai face fata cu clientii, suna telefonul de zici ca este giseul de informatii de la gara

• Like 2
  • Minus 5
Postat

buna frumoas-o ma distreaza maxim dialogul cu astia,mai ales cand le spun ca te iubesc iti dai seama ca lesina fraierii :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Liviut , ia-o molcom , ca n-ai inventat tu nici gaura in macaroana nici spicul in grau . Daca vii p-aci anunta inainte sa poata oradencele sa se masturbeze pregatindu-se pentru prefericitul binecuvantator de orgasme . Si calul din piata unirii te va fi invidios , iti dai seama :) ? Iar cand vrei sa mai faci pe cineva fraier , uita-te intai in oglinda tati , sa te obisnuiesti cu ideea de fraier . Se vede ca esti pui de capitala , dar nu uita un lucru , pe vremea cand isi facea Bucur ciobanu buda in viitorul Bucuresti , noi , asa fraieri cum ne crezi , aveam deja cam 1000 de ani de civilizatie . Hai pa !
  • Like 10
Postat

Nu,nu am inventat (n u mai enumar ce ai spus tu) dar scuze te simti fraier? vad ca ai un vocabular elevat nu ar trebui sa te simti.Crezi ca la buc. nu sunt? Stii cum se zice ;daca nu ar fi fraierii desteptii ar muri de foame

• Minus 6
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Esti un nesimtit,lasa topicul fetei in pace....du-te la alea care cica le oferi 4 orgasme pe ora!  :laugh2  :slap2

Doamne de unde ies distrusi astia! 

• Like 4
Postat

liviu58 aș aprecia dacă ai înceta cu atât off-topic și cu "glumele" care te distrează pe tine, dacă dorești, nu ești obligat. Eu nu apreciez limbajul de genul, ca să nu mai spun că alții ar dori să citească ceva util ;). Mulțumesc.

msg-15015-0-40400000-1459368830.jpg

• Like 19
Postat

Nu,nu am inventat (n u mai enumar ce ai spus tu) dar scuze te simti fraier? vad ca ai un vocabular elevat nu ar trebui sa te simti.Crezi ca la buc. nu sunt? Stii cum se zice ;daca nu ar fi fraierii desteptii ar muri de foame

Daca tu asta ai inteles din viata , eu sincer ma mir cum ai reusit sa ajungi la varsta asta . Dar na, asta e . Cat priveste despre cum ma consider eu , la o simpla analiza de text cu subiect si predicat , te-ai referit la " fraierii" nu la unul anume si nu doar la cei care se considera asa . Mai am o curiozitate , cand iti vrajesti din vorbe metresele , folosesti termenul " frumoas-o" tot despartit ? Si de unde vine "o" , de la orgasm sau de la onanie ?
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...