Sari la conținut

Andreea - 0763031162 (Nufaru)

Vizitator vladutz

Postări Recomandate

Am facut si eu, in aceasta seara, o vizită Andreei. Am sunat, am programat întâlnirea,Andreea m a dirijat pana la locatie. Am optat pentru varianta de o oră. A început cu un oral bun, interesant (nu sunt fanul oralului, dar mi a placut. Am continuat apoi cu un lady on top, unde Andreea se misca foarte bine, am trecut apoi la un doggy style, unde am si finalizat. Am povestit câteva minute, dupa care am trecut din nou la actiune cu un oral, pe urmă misionar si din nou lady on top, unde eroul necunoscut a cedat.

Note:

Loc 8 destul de greu de gasit

ON 9/10 (nu sunt fan)

NP 10 se mișcă bine, senzație plăcută

GFF 9 m am simtit dezinvolt in prezenta ei

Per total, o actiune reușită, pentru care îi mulțumesc Andreei.

• Like 8
Link spre comentariu
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea

:laugh2  ți-am dat minus pt că comentezi aiurea pe acest topic ca să nu spun altceva mai urât, dacă nu te potolești mai primești - . 

Cauza lipsei mele nu a avut nici o legătură cu ce a spus respectivul, e ușor să aduci acuzații cuiva, mai greu e să și demonstrezi ceea ce spui ;). Pa.

• Like 9
Link spre comentariu

Vad ca ai avut timp sa-mi -1 la toate postarile mele andreea91.in trecut a scris despre tine ca ai bts (boala de transmitere sexuala) si ai lipsit o perioada de timp sa te tratezi.nu iti plac numai laudele.critica nu accepti

nu are nici o BTS Andreeea. Eu am fost la ea de multe ori și recent am fost nevoit să îmi fac niște vizite medicale printre care și cv de sânge. Și ghici, e curată Andreea, peste tot!

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

alcapone16 nu e cumva inspiresex?

inspiresex nu are nici un semn de punctuatie,cratime,virgule plus ca nu leaga doua vorbe,pe cand alcapone16 mai scapa cate un punct,stie pune cratime,paranteze deci nu se pune problema,dar in schimb au putut suge la acelasi tată.
  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...