Sari la conținut

0761025915 Blonda noua in domeniu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare futaciosi, 

Hop si eu cu o recenzie pentru Denisa. S-a intamplat saptamana trecuta, locatie Dristor, in spate la MC, garsoniera mica dar curata, nota 8.

Denisa este blonda, creata, inalta, un pic plinuta in zilele noastre,dar frumoasa la fata si o atidutine foarte ok. 

Am avut parte de un oral NP excelent, umed, soft, de nota 10 dupa parerea mea. Apoi normal protejat, eram extrem de excitat dupa oralul mentionat, stiu ca am terminat foarte ok in prezervativ, am mai stat putin sa-mi revin si apoi fuga la dush. 

Aspect: Fata: 9, corp 7

GFE - 7 - comunicativa, dar fara FK si alte nebunii

Oral: 10 - primul 10 pe care-l dau fara CIM :)

Normal - 8

Decartat 100 de lei pentru o finalizare si multumit Denisei pentru servicii.

Sanatate si virtute!

• Like 5
Postat

Salutare, am fost de doua ori la aceasta fata si de fiecare data m-am simtit foarte bine. Programarile le-am facut la telefon si ultima data cu un mesaj la care a raspune atunci cand a avut timp. Locatia este in spate la Mcdonalds Dristor, etaj inferior, fara portar, sau priviri indiscrete.

Garsoniera este curata, asternuturile de fiecare data le-am gasit impecabile. Baia este curata, de fiecare data am primit prosop mare si curat, am gasit gel de dus.

Denisa este o fata inalta, blonda, frumoasa, cu niste ochi azurii, sani foarte frumosi, un fundulet tare sexi si niste picioare tonifiate la sala.

Este o fire calma, sigura pe ea si frumusetea ei, care intretine bine o conversatie si te face sa te simti bine in preajma ei. De fiecare data m-a primit intr-o tinuta eleganta de care scăpa imediat dupa ce inchidea usa. Am observat ca Denisa este extrem de eleganta cu hainele pe ea si reuseste sa scape de ele intr-un mod natural, dandu-ti impresia ca s-ar simti mai bine fara ele.

Si acum revenind la ultima dintre intalnirile noastre, aceasta a debutat cu noi in ffata patului, tinandu-ne in brate si sarutandu-ne pe corp. Denisa nu accepta FK. Qceasta fata se cere mangaiata, are o piele fina, inmiresmata, numai buna de pipait. Daca esti atent cu ea, ai parte de acelasi tratament. Fata asta stie sa daruiasca multa atentie, daca si ea la randul ei este alintata si rasfatata.

A trecut apoi la un oral protejat, la cererea mea, foarte bun, cu o tehnica noua, pe care nu ma intalnit-o pana acum. Fratilor, nu e nevoie neaparat de deep la oral ca te urci pe pereti. Mergeti la Denisa sa simtiti pe pielea voastra, pentru ca eu nu stiu sa va explic. Este vorba despre o presiune dublata de o miscare circulara a limbii ce creeaza niste senzatii, wow si tineti cont ca eu am ales protejat.

Am trecut mai apoi in pozitia lingurita, am pipait-o, am mangaiat-o, m-am bucurat de mirosurile ei bune, in timp ce pompam cat puteam.

Dupacun tim a venit ea deasupra. Privelistea este frumoasa. Sa te uiti in ochii fetei in timp ce eaisi face treaba este de senzatia. Parul de asemenea ii veneq foarte frumos.

Dupacun timp fata a continuat cu un oral la fel de bun si din nou pozitia lady on top unde am finalizat.

Note

Locatie 8,5

Fata 9,5 frumoasa, voluptoasa, eleganta.

Oral 9,5

Normal 9

Gfe 8,5

Cadoul 100 o finalizare

Eu revin

Te pup Denisa

• Like 6
  • Oras:Bvd. Corneliu Coposu
Postat

Hai, hai, gata cu leneveala de paste, sa trecem la treaba :)) ;) :* . va pup si va doresc o zi minunata!

Postat

Hey, baieti, tin sa va anunt ca maine voi fii in locatie de la ora 8:00. O seara fantastica 💖✌ðŸ‘

Reputație: 6681
  • Oras:outside
Postat

Hey, baieti, tin sa va anunt ca maine voi fii in locatie de la ora 8:00. O seara fantastica ✌

Vei fi în pula mea.

Postat

Vei fi în pula mea.

Ai vrut sa scoti greseala mea in evidenta, dar ai gresit tu... Practic, nu am cum sa fiu in pula ta :)) . o seara buna !

Postat

Programul de astazi. 12-21. O zi frumoasa :) 🌈🌞

• Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

Denisa baga si tu niste material de laba (poze) pt baietii veseli :)

• Oras:bucuresti
Postat

Nu cred k mai lucreaza, am trecut ieri prin zona pe la 3 noaptea si era lumina aprinsa, la geamul de la bucaterie era o tipa bruneta , usor plinuta din cate mi.a dat seama.. statea asa in asteptare... cred k ia luat locul Denisei in garsoniera!

Postat

Salut! Mersi de raspuns. Am vazut pe anuntul o blonda si o bruneta au anunturi cu poze din garsoniera unde lucra Denisa. 

Denisa te asteptam cu informatii daca revii. :blushing2

Postat

Cp frate Bugsy, cica sunt nasoale si bolnave tipele.. pe una o gasesti cu titlul 'domnisoara robusta dristor' .. dar cica are negi la pizda!! Pacat de Denisa k nea parasit , cred k a luat drumul strainatatii!!

Postat

Sa speram ca revine. Eu la ea mergeam de obicei si eram multumit mereu. 

Postat

buna seara tuturor:* ma bucur sa vad ca imi duceti dorul :P nu am plecat nici in strainatate nici sa activez in alt oras. doar m-am retras un timp :* revin marti si nu va faceti probleme in legatura cu fetele gasite acolo voi avea aceeasi locatie iar  preturile vor fi aceleasi . va pup si aveti grija de voi . o seara cat se poate de frumoasa :*:*

• Like 2
Postat

buna seara tuturor:* ma bucur sa vad ca imi duceti dorul :P nu am plecat nici in strainatate nici sa activez in alt oras. doar m-am retras un timp :* revin marti si nu va faceti probleme in legatura cu fetele gasite acolo voi avea aceeasi locatie iar  preturile vor fi aceleasi . va pup si aveti grija de voi . o seara cat se poate de frumoasa :*:*

Poți sa actualizezi, te rog, serviciile si tarifele plus locația? As vrea sa te vizitez maine. Pot între 11 si 17.

Postat

Poți sa actualizezi, te rog, serviciile si tarifele plus locația? As vrea sa te vizitez maine. Pot între 11 si 17.

sigur. 100 lei / fin, 200 lei /ora ON ( in functie de igiena ) NP ( FARA NICI O EXCEPTIE). MAINE LE GASITI TOT PE CELE 2 SAU 3 FETE SAU CATE OR FI:))))). EU REVIN MARTI!

• Like 1
Postat

buna baieti! astazi ma gasiti in locatie pana la ora 21, iar maine incep programul de la ora 8. o seara perfecta va doresc :* 

Postat

Buna Denisa! :snappy  Se poate sa postezi cateva poze noi cand ai timp? Mersi

Postat

Buna baieti. Tin sa va anunt ca mai lucrez doar 2 saptamani dupa care ma voi retrage din aceasta meserie.a fost o experienta unica. Am intanlit toate felurile de caracter, dar fiecare om e unic pe lume. Aveti grija de voi si multa bafta in continuare!

Postat

Buna baieti. Tin sa va anunt ca mai lucrez doar 2 saptamani dupa care ma voi retrage din aceasta meserie.a fost o experienta unica. Am intanlit toate felurile de caracter, dar fiecare om e unic pe lume. Aveti grija de voi si multa bafta in continuare!

Ai pus și tu ceva deoparte pentru zile negre sau doar ti-ai plătit datoriile? :)

• Like 1
  • Minus 1

Postat

de cand sunt pozele astea?

azi are tel inchis :)

Cred cã-s poze din noaptea nunţii, că am înţeles că vrea să se aşeze la casa ei fata.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...