Sari la conținut

0761025915 Blonda noua in domeniu

Postări Recomandate

• Oras:Bvd. Corneliu Coposu
Postat

Nu mi-o lua in nume de rau, dar, pentru orice eventualitate, poate ar trebui sa incerci si sa nu mai scrii ca o pitipoanca.

Pe bune? :D scriu ca o pitipoanca? :)) cineva mi'a spus mai sus ca am vb de interlop :)) ok ms de sfat :*

• Oras:outside
Postat

Pe bune? :D scriu ca o pitipoanca? :)) cineva mi'a spus mai sus ca am vb de interlop :)) ok ms de sfat :*

Deci, ca o pitipoanca interloapa.

• Like 1
Postat

Un sfat batranesc : Pentru a evita, cat de cat , nimicul, incearca sa nu te mai duci la "fantome" cu poze de acum 4-5 luni. Pot exista si exceptii, daca doresti sa le gasesti... :waytogo

Dar de ce te deranjeaza ca pozele sunt de 4-5 luni... Nu sunt tot eu? Stai linistit ca nu am postat poze de acum 5 ani sau poze care nu imi apartin cum se tot intampla din cate aud.raule

Postat

Aha.... Pai atunci sa imi spui si mie la ce scoala ai invatat , ca sa invat si eu sa nu mai scriu ca o pitipoanca 'interloapa' :D nu te supi :*

• Like 1
Postat

Aha.... Pai atunci sa imi spui si mie la ce scoala ai invatat , ca sa invat si eu sa nu mai scriu ca o pitipoanca 'interloapa' :D nu te supi :*

Nu e greseala, iubire, eu "gresesc" doar cand vreau eu sa gresesc si doar cu o semnificatie anume.

Nu ma supi, ca stiu ca sunt un tip mai dificil de citit.

• Oras:Bucuresti
Postat

Acum am vazut, Denisa ai ajuns o pitzi interloapa  :movingthem1   :mafia: ! Felicitari  :laugh2 .  

• Like 6
  • Minus 5
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare frati con-futaciosi.

Ne gasind nimic interesant in drumul spre casa, dupa o zi luuuuunga de munca si citind pe aici diverse despre diverse am zis sa ii fac si eu aseara o vizita denisei. Nu de altceva dar unii zic de bine unii de rau si cel mai bine e sa vezi cu ochii tai(sau sa simti pe pielea ta)

Sunat aseara rasp rapid, programare in 15 min " ma suni cand ajungi la......." ok ajung la x care indica comoara sun din nou raspunde denisa imi indica cum si in ce fel si ma trezesc in fata unei usi. Se deschide usa singura ca prin miracol si dupa ea ce sa vezi: o blonda inalta pe tocuri intr-o rochita interesanta. in gandul meu hmm merge merge mai ales dupa cateva sexperiente mai nefaste.

Ma invita inauntru, nu discutam noi prea mult(nu sunt genu care sa stau de vb) inmanez cadoul din propria initiativa si HAAAAAAAI!!!

Incepe cu mangaieri sarutari pana domnul mort pentru patrie a inviiat, continua cu un oral soft zic eu bun dupa care bun anvelopa pirelli si reinviat si ii zic hop sus.

Privelistea e super interesanta cand te calareste denisa dar din pacate in 5-10 min mortu meu scuipa si gata vrea la somn(posibil si de la oboseala)... Nasol 

Note: locatie: 9 usor de ajuns la dristor

apartament:7 garsoniera micuta, curata un mic minus poate pentru ca era FOARTE CAAAALD :D

GFE: 8-vorbareata chiar daca eu nu sunt marele filozof, destul de ok parerea mea

Oral 7-----soft, interesata de obiectele de valoare adiacente

Normal 8-------se misca bine deasupra+ ca privelistea este marfa

Igienta 10--------fara mirosuri, epilata, no problem.

Halat 100ron-----dati din propria initiativa la inceput 

door to door a durat totul cam 20 de minute in care nu s-a uitat la ceas nu a sunat vreun telefon cea ce este un mare +.

Per total I`ll BE BACK!!! nu de altceva dar vreau sa vad privelistea si din spate :P

• Like 2
Postat

Salutare

Am fost la Denisa sâmbătă dupa-amiaza, programat cam cu o ora înainte, respectat programarea de ambele parti. Un mare plus aici.

Locatia: 9, garsoniera la etaj inferior, curata, moderna, putin cam cald, dar asa suntem noi..... Daca e cald nu e bine, daca e frig iar nu e bine

Domnisoara: 9 - Inalta, eu având aproape 1.8 si ea fiind pe tocuri mă depasea, asa ca am rugat-o sa coboare la nivelul meu ca sa nu fiu cu "nasul pe sus", blonda, aproximez cam 52 kg, sâni mici dar foarte placuti la atingere, draguta la fata

Atitudine: 10 - Gen amanta, mereu cu zâmbetul pe buze, m-am simtit parca eram cu o veche iubita

Normal: 10 - pozitia misionarului, nu este genul "gonflabila", se misca, te mângâie, te dezmiardă, se uita in ochii tai. O amanta adevarata.

Cadoul l-am lăsat din proprie initiativa la urma. Atât de zăpăcit am fost încât mi-am dat seama ca nu l-am lăsat când eram deja îmbrăcat, incaltat si parfumat.

De revenit: DA, CLAR DA

Denisa iti multumesc pentru o sâmbătă dupa-amiaza perfecta datorita tie.

P.S. Un mic sfat am pentru Denisa: nu erai proaspat epilata pe picioare si s-a simtit, dar nu m-a deranjat prea rau pe mine, dar alti colegi mai fitosi s-ar putea sa depuncteze rau.....

Postat

Nu e greseala, iubire, eu "gresesc" doar cand vreau eu sa gresesc si doar cu o semnificatie anume.

Nu ma supi, ca stiu ca sunt un tip mai dificil de citit.

Misteriosule ;)
Postat

Acum am vazut, Denisa ai ajuns o pitzi interloapa :movingthem1 :mafia: ! Felicitari :laugh2 .

😊😉😄😜🙌ðŸ™

Postat

Salutare frati con-futaciosi.

Ne gasind nimic interesant in drumul spre casa, dupa o zi luuuuunga de munca si citind pe aici diverse despre diverse am zis sa ii fac si eu aseara o vizita denisei. Nu de altceva dar unii zic de bine unii de rau si cel mai bine e sa vezi cu ochii tai(sau sa simti pe pielea ta)

Sunat aseara rasp rapid, programare in 15 min " ma suni cand ajungi la......." ok ajung la x care indica comoara sun din nou raspunde denisa imi indica cum si in ce fel si ma trezesc in fata unei usi. Se deschide usa singura ca prin miracol si dupa ea ce sa vezi: o blonda inalta pe tocuri intr-o rochita interesanta. in gandul meu hmm merge merge mai ales dupa cateva sexperiente mai nefaste.

Ma invita inauntru, nu discutam noi prea mult(nu sunt genu care sa stau de vb) inmanez cadoul din propria initiativa si HAAAAAAAI!!!

Incepe cu mangaieri sarutari pana domnul mort pentru patrie a inviiat, continua cu un oral soft zic eu bun dupa care bun anvelopa pirelli si reinviat si ii zic hop sus.

Privelistea e super interesanta cand te calareste denisa dar din pacate in 5-10 min mortu meu scuipa si gata vrea la somn(posibil si de la oboseala)... Nasol

Note: locatie: 9 usor de ajuns la dristor

apartament:7 garsoniera micuta, curata un mic minus poate pentru ca era FOARTE CAAAALD :D

GFE: 8-vorbareata chiar daca eu nu sunt marele filozof, destul de ok parerea mea

Oral 7-----soft, interesata de obiectele de valoare adiacente

Normal 8-------se misca bine deasupra+ ca privelistea este marfa

Igienta 10--------fara mirosuri, epilata, no problem.

Halat 100ron-----dati din propria initiativa la inceput

door to door a durat totul cam 20 de minute in care nu s-a uitat la ceas nu a sunat vreun telefon cea ce este un mare +.

Per total I`ll BE BACK!!! nu de altceva dar vreau sa vad privelistea si din spate :P

Te mai astept ;) :* si sper sa te simti muult mai bn :D
Postat

Salutare

Am fost la Denisa sâmbătă dupa-amiaza, programat cam cu o ora înainte, respectat programarea de ambele parti. Un mare plus aici.

Locatia: 9, garsoniera la etaj inferior, curata, moderna, putin cam cald, dar asa suntem noi..... Daca e cald nu e bine, daca e frig iar nu e bine

Domnisoara: 9 - Inalta, eu având aproape 1.8 si ea fiind pe tocuri mă depasea, asa ca am rugat-o sa coboare la nivelul meu ca sa nu fiu cu "nasul pe sus", blonda, aproximez cam 52 kg, sâni mici dar foarte placuti la atingere, draguta la fata

Atitudine: 10 - Gen amanta, mereu cu zâmbetul pe buze, m-am simtit parca eram cu o veche iubita

Normal: 10 - pozitia misionarului, nu este genul "gonflabila", se misca, te mângâie, te dezmiardă, se uita in ochii tai. O amanta adevarata.

Cadoul l-am lăsat din proprie initiativa la urma. Atât de zăpăcit am fost încât mi-am dat seama ca nu l-am lăsat când eram deja îmbrăcat, incaltat si parfumat.

De revenit: DA, CLAR DA

Denisa iti multumesc pentru o sâmbătă dupa-amiaza perfecta datorita tie.

P.S. Un mic sfat am pentru Denisa: nu erai proaspat epilata pe picioare si s-a simtit, dar nu m-a deranjat prea rau pe mine, dar alti colegi mai fitosi s-ar putea sa depuncteze rau.....

:D ma bucur mult ca te'ai simtit bine in prezenta mea, iar pt 'p.s' ce pot sa spun, am pielea f sensibila , iar daca ma strange cineva mai tare de mana,picior,etc ma inrosesc /invinetesc, de aceea prefer sa ma epilez la un interval de 2 zile decat sa ma vedeti cu iritatie pe picioare. :* un inceput de saptamana cat mai minunat va doresc :*
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

Și? Crezi că vine vreun prost? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vasilica ce-ti mai place shaorma cu de toate! :))

lasa fata in pace sa-si vada de ale ei ... care se duce bine care nu se duce la alta caprioara :)

p.s. si pe mine m-a suparat asa ca am evitat-o elegant

• Like 2
Postat

Vasilica ce-ti mai place shaorma cu de toate! :))

lasa fata in pace sa-si vada de ale ei ... care se duce bine care nu se duce la alta caprioara :)

p.s. si pe mine m-a suparat asa ca am evitat-o elegant

astan'seamna sa fii mafiot =))

Postat

Am vizitat-o aseara pe Denisa si a fost taaare bine.

In primul rand apreciez atitudinea proclient, desi am intarziat (datorita traficului) am anuntat si m-a primit fara probleme.

Aspectul ei este unul perfect pentru domeniul de activitate. Desi nu este papusa la fata, are o anumita senzualitate sora cu o vulgaritate subtil-necesara (daca ma pot exprima asa) pentru a-ti activa instinctele. Corpul este binisor proportionat, fundut dragut, sani micuti, par blond si matasos (saptamana viitoare se vopseste) 

Am optat pentru o finalizare oral ne si normal pro. Nu face FK, CIM, SWALLOW, COF. Doar COB. 

Oralul foarte bun, cu deep perfect si multa atentie la imprejurimi.

Am inceput continuat si temrinat intr-un super doggy, cu ea arcuita ca o caprioara, strangandu-ma de mana si de sold. Finalzare de vis.

100 de lei cinstiti si bine investiti

Vizitati-o ca-i buna rau.

B@ft@! 

P2

• Like 2
Postat

Am vizitat-o aseara pe Denisa si a fost taaare bine.

In primul rand apreciez atitudinea proclient, desi am intarziat (datorita traficului) am anuntat si m-a primit fara probleme.

Aspectul ei este unul perfect pentru domeniul de activitate. Desi nu este papusa la fata, are o anumita senzualitate sora cu o vulgaritate subtil-necesara (daca ma pot exprima asa) pentru a-ti activa instinctele. Corpul este binisor proportionat, fundut dragut, sani micuti, par blond si matasos (saptamana viitoare se vopseste) 

Am optat pentru o finalizare oral ne si normal pro. Nu face FK, CIM, SWALLOW, COF. Doar COB. 

Oralul foarte bun, cu deep perfect si multa atentie la imprejurimi.

Am inceput continuat si temrinat intr-un super doggy, cu ea arcuita ca o caprioara, strangandu-ma de mana si de sold. Finalzare de vis.

100 de lei cinstiti si bine investiti

Vizitati-o ca-i buna rau.

B@ft@! 

P2

Poate se face roscata cu fundite, ar fi si mai sexy .  :pompomgirl:  

Postat

ce se intampla cu telefonul tau, honey? suna ca si cum ar fi scos din uz/blocat/out of service..... de genul asta

I-o fi cazut in wc.

Postat

Denisa nu obisnuieste sa "fie la program"

pe ea o gasesti de obicei cand posteaza aici ca e disponibila, de obicei pentru doar cateva zile, dupa care alte ~10 zile iar dispare...sau mai mult :)

apoi reapare....si tot asa...

cumva greu de tinut pasul cu ea... :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Denisa nu obisnuieste sa "fie la program"

pe ea o gasesti de obicei cand posteaza aici ca e disponibila, de obicei pentru doar cateva zile, dupa care alte ~10 zile iar dispare...sau mai mult :)

apoi reapare....si tot asa...

cumva greu de tinut pasul cu ea... :)

Deci Denisa e un fel de "pasare rara" gen Fata Morgana   :lol: . Asta e cel mai interesant la ea . 

Postat

Deci Denisa e un fel de "pasare rara" gen Fata Morgana   :lol: . Asta e cel mai interesant la ea . 

baaaiiii nash spune asa..

cel mai interesant e cand sta capra daca e sa ma intrebi pe mine, cu spatele ala arcuit, cu cracii aia de iti umple 2 garsoniere in regim hotelier nu una, si se mai uita din cand in cand la tine asa peste umar... 

cam asta ar fi....daca mai aflu ceva te tin la curent ;)

post-126699-0-54570800-1446709468_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...