dendenisa Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2015 Oras:dristor Oras:dristor Postat Iunie 13, 2015 Inseamna ca e telefonul inchis, am niste probleme de rezolvat, astazi lucrez pana la ora 20, si cineva ma dispera cu privat.... Urate gesturi! O zi buna tuturor!
mihai993 Reputație: -410 Postat Iunie 13, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 13, 2015 Inseamna ca e telefonul inchis, am niste probleme de rezolvat, astazi lucrez pana la ora 20, si cineva ma dispera cu privat.... Urate gesturi! O zi buna tuturor!Denisa ar fi oke daca ai posta perioada in care nu lucrezi ... si cand revi sa ne anunti ... si asa toata lumea ar fi fericita si nu ar mai exista probleme . Apropo ai zis ca pui niste poze ) sau ai uitat ?
bugsy09 Reputație: 224 Postat Iunie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2015 Am fost azi la Denisa. Locatia este la Dristor, mai multe detalii va ofera domnisoara la tel.A fost super draguta cand am ramas fara baterie la tel ( stie ea despre ce vb).Ajuns in locatie dupa usa ascunsa am gasit o blonda foarte frumoasa, creata. Ma intampinat intro tinuta super sexy, tocuri, ciorapeii (ms pt ei). Este genul de fata de la care cu greu iti poti lua ochii.Actiunea a inceput cu un oral protejat executat de ea in genunchi foarte placut, deep. Dupa am trecut la normal in pat. Am schimbat mai multe pozitii lingurita, doggy, umeri-craci, girl on top. Are o pasarica f stramta si umeda. Este o senzatie placuta. Fata se implica, este super sexy cand geme. La girl on top se misca suuuuuper si este o imagine wooow. Am finalizat in pozitia mea preferata umeri-craci( multumesc mult denisa stii u de ce). Are niste picioare superbe.Finalizarea a fost in prezervativ.Locatia: 10 f curata, singura.Oral:10Normal:10 - pasarica super stramta, umeda si pt ca se implicaIgiena: 10 fata este super curata, are o piele f fina si mirosea super bine.Gfe: 10Am dat note mari pt ca am fost super multumit de ea, este frumoasa foc, educata si atata timp cat o respecti si te porti frumos vei primi acelasi lucru din partea ei.Apreciez ca nu ma grabit si voi reveni cu cea mai mare placere la ea. Sper ca data viitoare sa pot petrece mai mult timp cu ea.Denisa esti super frumoasa, finuta si sper sa scapi de aceasta meserie. Multumesc mult.PS: Nu sunt peste!!! 1
kiel Reputație: 65 Postat Iunie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2015 Si halatul, daca nu esti macrou?
bugsy09 Reputație: 224 Postat Iunie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2015 70 lei finalizarea.
dionut127 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2015 Postat Iunie 14, 2015 Am fost azi la Denisa. Locatia este la Dristor, mai multe detalii va ofera domnisoara la tel.A fost super draguta cand am ramas fara baterie la tel ( stie ea despre ce vb).Ajuns in locatie dupa usa ascunsa am gasit o blonda foarte frumoasa, creata. Ma intampinat intro tinuta super sexy, tocuri, ciorapeii (ms pt ei). Este genul de fata de la care cu greu iti poti lua ochii.Actiunea a inceput cu un oral protejat executat de ea in genunchi foarte placut, deep.Dupa am trecut la normal in pat. Am schimbat mai multe pozitii lingurita, doggy, umeri-craci, girl on top. Are o pasarica f stramta si umeda. Este o senzatie placuta. Fata se implica, este super sexy cand geme. La girl on top se misca suuuuuper si este o imagine wooow.Am finalizat in pozitia mea preferata umeri-craci( multumesc mult denisa stii u de ce). Are niste picioare superbe.Finalizarea a fost in prezervativ.Locatia: 10 f curata, singura.Oral:10Normal:10 - pasarica super stramta, umeda si pt ca se implicaIgiena: 10 fata este super curata, are o piele f fina si mirosea super bine.Gfe: 10Am dat note mari pt ca am fost super multumit de ea, este frumoasa foc, educata si atata timp cat o respecti si te porti frumos vei primi acelasi lucru din partea ei.Apreciez ca nu ma grabit si voi reveni cu cea mai mare placere la ea. Sper ca data viitoare sa pot petrece mai mult timp cu ea.Denisa esti super frumoasa, finuta si sper sa scapi de aceasta meserie. Multumesc mult.PS: Nu sunt peste!!! Am cunoscut-o si eu mai devreme. O dulceata de fata. Merita mult mai mult decat cere. Va restituie si obiectele uitate/pierdute.
amachine Reputație: 262 Postat Iunie 15, 2015 Postat Iunie 15, 2015 Fratilor, cand mama naibii ati sunat-o?! In ce interval orar?De o saptamana incerc sa dau de ea, sun la diferite ore si nimic.@dionut127 recenzia ta este putin prea scurta.
mihai993 Reputație: -410 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 15, 2015 Fratilor, cand mama naibii ati sunat-o?! In ce interval orar?De o saptamana incerc sa dau de ea, sun la diferite ore si nimic.@dionut127 recenzia ta este putin prea scurta. Posibil sa fi renuntat la job ...(totusi eu cand am fost la ea am vazut in cuier niste pantaloni de barbat si un pistol prin camera )) )
denndenisa Reputație: 52 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bvd. Corneliu Coposu Oras:Bvd. Corneliu Coposu Postat Iunie 15, 2015 Astazi plec din oras 4zile, va anunt cand revin.... o zi buna tuturor!
gicutu41 Reputație: 64 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2015 Posibil sa fi renuntat la job ...(totusi eu cand am fost la ea am vazut in cuier niste pantaloni de barbat si un pistol prin camera )) )cu magazia plina ? Cam riscant, daca vreunul vrea sa-i verifice reglajul ...Apropos, tipa a lucrat intai in cuibu Sedona, si a disparut subit, s-o fi indragostit de pistolar ?
denndenisa Reputație: 52 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bvd. Corneliu Coposu Oras:Bvd. Corneliu Coposu Postat Iunie 15, 2015 cu magazia plina ? Cam riscant, daca vreunul vrea sa-i verifice reglajul ...Apropos, tipa a lucrat intai in cuibu Sedona, si a disparut subit, s-o fi indragostit de pistolar ?Da am lucrat in cuibu sedona cum ii spuneti voi, ce crezi ca ma ascund cu ceva, Doamne fereste, chiar am mai spus unor clienti care m'au intrebat... si pistolul, ca sa stii este de la uniforma de politista, care cuprinde si catuse... si nu ma indragostesc de clienti. Daca doriti sa mai aflati ceva , intrebati'ma personal, e mai bn decat sa va dati fiecare cu presupusul si sa nu mai intelege'ti nimic , va voi raspunde cu placere... o zii buna si plina de soare ! 1
mihai993 Reputație: -410 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 15, 2015 Mai bine ne-ai spune tu totul despre tine ca sa nu mai avem surprize gen pistoale sau pantaloni de barbati ...))
denndenisa Reputație: 52 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bvd. Corneliu Coposu Oras:Bvd. Corneliu Coposu Postat Iunie 15, 2015 Mai bine ne-ai spune tu totul despre tine ca sa nu mai avem surprize gen pistoale sau pantaloni de barbati ...))Tocmai ce am scris sus... daca nu vrei sa intelegi de la ce este pistolul treaba ta.... unii clienti pot confirma ca este de jucarie... daca te sperie o banala jucarie.. asta este... noapte buna!
mihai993 Reputație: -410 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 16, 2015 Tocmai ce am scris sus... daca nu vrei sa intelegi de la ce este pistolul treaba ta.... unii clienti pot confirma ca este de jucarie... daca te sperie o banala jucarie.. asta este... noapte buna! )) pacat de tine daca ai fi mai serioasa si punctuala ai avea de castigat
strong Reputație: 1138 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2015 80% din fete au plecat din cuiburi sau saloane de masaj. Sa nu uitam ca fata a intrat aici nu de mult timp si merita o sansa. 5 5
ronny999 Reputație: 63 Postat Iunie 18, 2015 Oras:salajan Oras:salajan Postat Iunie 18, 2015 Te-ai laudat cu poze noi
cubacigar Reputație: 1161 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Autor Postat Iunie 18, 2015 Te-ai laudat cu poze noi Nu vezi boss ca este plecata din oras si ne anunta ea cand revine ... Postat 15 June 2015 - 01:25 PMAstazi plec din oras 4zile, va anunt cand revin.... o zi buna tuturor!
cana Reputație: 6 Postat Iunie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 18, 2015 mai revii?)
mihai993 Reputație: -410 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 18, 2015 mai revii? )legenda spune ca a plecat de 4 zile si inca revine ))) (dar nu se stie cand)
denndenisa Reputație: 52 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Bvd. Corneliu Coposu Oras:Bvd. Corneliu Coposu Postat Iunie 18, 2015 Revin maine sau poimaine .... am si eu familie ...
cana Reputație: 6 Postat Iunie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 18, 2015 as fi vrut sa trec maine pe la tine...doar maine pot..
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 numarul nu este in serviciu deci? mai muncim si noi sau o ardem aiurea
denndenisa Reputație: 52 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bvd. Corneliu Coposu Oras:Bvd. Corneliu Coposu Postat Iunie 24, 2015 Da scumpule, am revenit
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Sarutmana, esti deosebita sper ca nu te-a suparat mistoul meu de mai devreme
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 "Scumpule" se pare ca astrele nu ne surad, nu reusesc sa dau de tine la telefon
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum