Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Este o pata ;)

Da mah fata...stiu...ka si io moi mint !!! :)))))

Deci...Cliant ie Roxana...Isabela ie Roxana. Pata ie o alunita prost ascunsa an photoshop...ka di o fasi blow out...viezi clar depixelarea. Amator acopirita minciuna.

Mah Roxaniko...mah tu ink nu tioi ânvatat minte ka nu mere ku vrajeala aci mah ? Cie team zis io ? Confess !!! Saaau...vriei jihad ??? Zi ku gurita ta di zdreanta ricent siliconata cini iesti...si nu ti stresez...much. Nu zi...si şti ci oi patit data tricuta !!!

Aleje !!!

;)

Link spre comentariu

Chiar are țațe mișto :)

Fatah...ti caci pi ieli di țîțe...indiferent cît di misto îs...dak restu ie janghinos. Io îi dau o sansa...ka asa o âncieput si data trecuta...poze ciordite...ricenzii false...basini di zdreanta. O ajuns la Di Ievitat. Mii tu şti cămi plaşi maxim tiganeala. Dabia astiept !!! Dara zik nah...sa fiu si io curva solidara si sa moi dau o mînă di ajutor. O speranta !!!

Da dak ia nu vria...si continua ku prosteala asta di ordinara...o fut !!! Da nu pi bani...di dragu fututului...si fara protectii !!!

:)))))))))

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fatah...ti caci pi ieli di țîțe...indiferent cît di misto îs...dak restu ie janghinos. Io îi dau o sansa...ka asa o âncieput si data trecuta...poze ciordite...ricenzii false...basini di zdreanta. O ajuns la Di Ievitat. Mii tu şti cămi plaşi maxim tiganeala. Dabia astiept !!! Dara zik nah...sa fiu si io curva solidara si sa moi dau o mînă di ajutor. O speranta !!!

Da dak ia nu vria...si continua ku prosteala asta di ordinara...o fut !!! Da nu pi bani...di dragu fututului...si fara protectii !!!

:)))))))))

Oricum...nus moi misto ka ali tali !!! ;)

Era și ea mai mică sa o iertam zic :D

Este buna in dracii aia mari !

Link spre comentariu

Am fost si eu la dansa de "curiozitate", o experienta foarte naspa.

Intradevar este Roxana, dar nu are acea alunita pe sani, pozele cu alunita nu sunt poze cu ea.
Am platit 400 RON pentru 1h, dupa primul numar raspunde la telefon, o suna un bulanet ca mai e cu inca unu si ca vor amandoi.

In timp ca era cu mine ii indruma unde sa ajunga
Desi am platit pentru 1h ma da afara direct ca sa ii primeasca pe aia 2 bulaneti sa ii faca si pe aia de bani

O zdreanta penala, pacat ca arata bine, in rest nu e nimic de ea

Note 4/10

TRECUTA LA "DE EVITAT" CAT MAI RAPID SA NU ISI MAI IA SI ALTII TEAPA !!!

P.S. A avut totusi macar bunul simt sa imi dea 100 RON inapoi, dar tot nu justifica gestul ei de 2 lei

• Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Am fost si eu la dansa de "curiozitate", o experienta foarte naspa.

Intradevar este Roxana, dar nu are acea alunita pe sani, pozele cu alunita nu sunt poze cu ea.

Am platit 400 RON pentru 1h, dupa primul numar raspunde la telefon, o suna un bulanet ca mai e cu inca unu si ca vor amandoi.

In timp ca era cu mine ii indruma unde sa ajunga

Desi am platit pentru 1h ma da afara direct ca sa ii primeasca pe aia 2 bulaneti sa ii faca si pe aia de bani

O zdreanta penala, pacat ca arata bine, in rest nu e nimic de ea

Note 4/10

TRECUTA LA "DE EVITAT" CAT MAI RAPID SA NU ISI MAI IA SI ALTII TEAPA !!!

P.S. A avut totusi macar bunul simt sa imi dea 100 RON inapoi, dar tot nu justifica gestul ei de 2 lei

A fost o experienta naspa de ce ? Tu te imbracasei cu mult inainte ca eu sa raspund la telefon , te am intrebat inainte sa raspund daca te deranjeaza , le am explicat unde trebuie sa ajunga urmând sa revina cu un telefon in 30 de minute ca doar nu ii primeam cu tine in casa . Ti am restituit 100 de lei pt ca am considerat ca e mai ok .

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...