Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:RO
Postat

O fi visat ea frumos ca sponsorii se multumesc doar cu plasticul.  :laugh2

eh stai tu linisit.. toate au clientii lor mai "speciali" pe care ii servesc cu "meniu complet"  :wink2 si stii vorba aia: "curva nu-i curva destul, pana nu si-o da si-n cur" :D

• Like 3
Postat

Astia care ii am acum se multumesc doar cu compania mea , voi despre ce vorbiti ? =)) Hai nu imi stricati vacanta  :pepsi

cre'ca.. ai draq doar vor sa-i tii in brate  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Doar deplasari
Postat

cre'ca.. ai draq doar vor sa-i tii in brate  :laugh2

Cum ai ghicit ? La fiecare 500 de euro le dau un pupic pe obraz ( fara plastic )  :laugh2  :blushing2

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Astia care ii am acum se multumesc doar cu compania mea , voi despre ce vorbiti ? =)) Hai nu imi stricati vacanta  :pepsi

Frumoasa si interesanta vacanta poti sa mai ai daca tu esti aici pe forum. :D

Postat

Frumoasa si interesanta vacanta poti sa mai ai daca tu esti aici pe forum. :D

Nu.i problema :D

Postat

Cum ai ghicit ? La fiecare 500 de euro le dau un pupic pe obraz ( fara plastic )  :laugh2  :blushing2

cre'ca :laugh2 esti visatoare.. cre'ca le dai tu "pupic" peste tot si fara platic lasa vreajeala :D  

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu sunt eu posesoarea fotografiilor sau a anuntului . Imi cer scuze daca te-am dezamagit , iti trimit un selfie ?

da, haide :D

• Oras:CONSTANTA
Postat

cre'ca :laugh2 esti visatoare.. cre'ca le dai tu "pupic" peste tot si fara platic lasa vreajeala :D

Cat de golan ești :))

• Like 1
Postat

Te costa 100 de $

ok.. da' vezi ca eu vreau fara plastic oralu' si cu CIM, iar la normal cu plastic, bineinteles :) despre asta vorbeam, nu? :D

Postat

ok.. da vezi ca eu vreau fara platic oralu' si cu CIM, iar la normal cu plastic, bineinteles :) despre asta vorbeam, nu? :D

Plm..s-a mărit prețul.. 100 dolari, 410 lei :(

• Like 1
Postat

Plm..s-a mărit prețul.. 100 dolari, 410 lei :(

pai 10 lei ii trebuie pt plastic ca n-are marunt :D ea nu da rest, ca doar nu e magazin :slap2

• Like 3
Postat

pai 10 lei ii trebuie pt plastic ca n-are marunt :D ea nu da rest, ca doar nu e magazin :slap2

Dacă a rămas setata pe dolar,cred ca a prins vreun sponsor arab sau turc.

• Like 1
Postat

cre'ca a prins ea detoate pana acum, nu mai conteaza natia  :laugh2 si sa vezi ce-o sa mai prinda incontinuare  :2808.gif

• Like 2
Postat

ok.. da' vezi ca eu vreau fara plastic oralu' si cu CIM, iar la normal cu plastic, bineinteles :) despre asta vorbeam, nu? :D

100 $ te costa poza cu mine la munte  :laugh2

Postat

100 $ te costa poza cu mine la munte  :laugh2

doar daca faci dezbracata pe partie si cu plasticu' in gura sa te vada beietii.. :D sa se convinga si ei ca o sugi doar cu plastic :felatie

• Like 2
Postat

doar daca faci dezbracata pe partie si cu plasticu' in gura sa te vada beietii.. :D sa se convinga si ei ca o sugi doar cu plastic :felatie

Doar daca ma lingi o ora in pizda + 500 de europeni ca sa ma incalzesc dupa ce inghet pe partie !

Postat

Doar daca ma lingi o ora in pizda + 500 de europeni ca sa ma incalzesc dupa ce inghet pe partie !

nu ingheti draga.. daca ai fii la munte, ai stii ca frigu' de acolo nu e ca frigu' de la mare :D te ling draga mea, da' tu imi dai 500, nu eu tie.. vezi daca stau cu tine de vorba ma inveti si pe mine la prostitutie  :laugh2

Postat

nu ingheti draga.. daca ai fii la munte, ai stii ca frigu' de acolo nu e ca frigu' de la mare :D te ling draga mea, da' tu imi dai 500, nu eu tie.. vezi daca stau cu tine de vorba ma inveti si pe mine la prostitutie  :laugh2

:laugh2   

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da dar mi le mai foloseste o " domnisoara " si am sunat.o sa discut civilizat cu ea dar mi.a inchis in nas  . Isi posteaza anunturi cu pozele mele si cu pretul meu . 

Nu sunt eu posesoarea fotografiilor sau a anuntului . Imi cer scuze daca te-am dezamagit , iti trimit un selfie ?

Vezi ca te cam incurci in afirmatii. :D

• Like 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...