Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Roxana, esti proasta rau...te iei in gura cu toti si jicnesti pe toata lumea, dar nu te gandesti se poate intoarce impotriva ta totul? Tare imi e ca o sa aud de tine ca te.a facut careva...

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

din surse de incredere , am aflat zilele trecute ca steven segal, care se afla in constanta , s-ar fi interesat despre o domnisoara de companie care sa ii tina de urit pe durata sederii sale in oras.

roxanico , ai legatura...

post-185111-0-39456200-1456559439_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Milano si Berceni
  • Oras:Milano si Berceni
Postat

din surse de incredere , am aflat zilele trecute ca steven segal, care se afla in constanta , s-ar fi interesat despre o domnisoara de companie care sa ii tina de urit pe durata sederii sale in oras.

roxanico , ai legatura...

Au negociat dar a zis Steven ca e prea scump 400,oral protejat fara CIM.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca ii dadea 400$ zgarcitul sigur ii facea Roxanica neprotejat cu cim

Postat

Buna,tuturor,pe la 43 ani am inteles un singur lucru...cea mai ieftina gagica e cea care cere...

• Like 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Fara bani, fara microfon, fara B.U.G. Mafia as fi fost ca Dracula fara sange ca domnisoara Guess fara sponsori.... :rax2

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Stire de ultima ora, vuieste toasta lumea modei. Doua marci celebre au fuzionat in acest weekend.

post-181774-0-70823300-1456681806_thumb.png

Se citeste ...ghebos. Roxanico, de acum cand mai cauti ceva de la Guess, sa ai in vedere noul logo.

De acum, tot ce era de la Guess, vine si gata parfumat, ...inclusiv "cauciucele" si "plasticele".

• Minus 4
  • Oras:Doar deplasari
Postat

Am si io o intrebare. Astia de la Guess au si cizme de cauciuc ?

Poftim , da vezi ca trebuie sa sugi pula un an ca sa poti sa ti le achizitionezi  (ORIGINALE) :*

post-163151-0-96892600-1456691526_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Constanta
Postat

Eu sug pula fara cauciuc. Tu trebuie sa sugi multe cauciuce ca sa poti sa kumperi cauciucu ala. 

Postat

Eu sug pula fara cauciuc. Tu trebuie sa sugi multe cauciuce ca sa poti sa kumperi cauciucu ala. 

bravo , poti ajunge oricand o "ciumata" cu hiv , sifilis , hepatita etc . Esti smechera  :blushing2  :clapp

• Minus 1
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Poftim , da vezi ca trebuie sa sugi pula un an ca sa poti sa ti le achizitionezi  (ORIGINALE) :*

pai si tu nu sugi plasticu' ca sa le cumperi  :laugh2 vb de parca ai avea bani sau alta alternativa ca sa le iei  :slap2

Postat

Poti sa ajungi o ciumata sugand pula si gratis. Tu doar crezi ca e vro diferenta cum sugi sau nu sugi pula. Tot zdreanta ca mine esti si tu, doar mai proasta. Ka tu esti convinsa ca iesti mai buna ca spargi banii produsi sugand pula pe cizme dalea originale.

• Like 1
Postat

Poti sa ajungi o ciumata sugand pula si gratis. Tu doar crezi ca e vro diferenta cum sugi sau nu sugi pula. Tot zdreanta ca mine esti si tu, doar mai proasta. Ka tu esti convinsa ca iesti mai buna ca spargi banii produsi sugand pula pe cizme dalea originale.

vezi tu dragutico , eu am tot ce ai putea tu visa vreodata in viata ta amarata de curva , cu sau fara sa sug pula .Iar aici am pus punct cu tine , sa ai o seara frumoasa si clienti generosi . Poate prinzi o pereche de cizme la reduceri :*

• Like 1
Postat

Vezi si tu dragutico la randul tau, tu doar vinzi vrajeala ca ai, doar vrajeala dasta ieftina. Kca de ai fi avut in real nai fi supt tu pula ku sau fara cauciuc. Tot sugatoare de pula esti si tu in cizme dalea jmekere chipurile ca si mine in dalea de la reduceri. 

• Oras:Acasa
Postat

Poftim , da vezi ca trebuie sa sugi pula un an ca sa poti sa ti le achizitionezi (ORIGINALE) :*

Sa înțelegem ca tu ai supt pula un an de zile pentru acea pereche de cizme?

• Like 4
  • Minus 6
Postat

Trebe sa fi foarte desteapta sa sugi pula ka sa cumperi cizme de cauciuc facute la aceiasi fabrica in China ca toate alilalte. Asta ie cu adevarat sa iei muie si sa sugi pula  . Ka iei bani facuti sugand pula si le dai la aia de la Guess. Da de data asta o kam sugi pe pelea goala si nespalata. Si ie cam la fel de naspa ca si cum dai bani lu iubi. Cizmele alea nu aduc nimik mai bun fa. Nu te fac nici mai frumosa si nici mai desteapta. Ca vad toti chiori ka iesti proasta. Si doar prostia din capu tau crede ka aduce Guessu ceva de valoare ka tu tot proasta esti. Numa ca iesti proasta in Guess. Iara asta inseamna draguto ca adevaru ie ca tu nu ai nimic in viata ta amarata de curva decat prostiile pe care arunci bani facuti rupandu-ti falcile in puli belite.

• Like 2
Postat

@ul amelia

De ce o dai în bălării și te chinui sa pocesti limba română? Nu-ți iese. ☺

Postat

Adika ? Ce zici tu ? Adika io is proasta ? Ma faci grasa ? Eu umblu stramb pe tocuri ? Eu nu stiu parca ? Eu nus fotogenica ? 

Postat

Adika ? Ce zici tu ? Adika io is proasta ? Ma faci grasa ? Eu umblu stramb pe tocuri ? Eu nu stiu parca ? Eu nus fotogenica ?

ðŸ˜

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Amelia nu scria in halul asta, si la scandauri se comporta altfel. Presupun ca se subintelege ce vreau sa spun.

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Io sunt Amelia si scriu in halu asta. Si daca nu iti place cum ma comport pun tarif de 400 pe ora ka sa iau si io cizme de la Guess dupe un an de dat luciu la puli. Pa lumea asta e mai multe de Amelia. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...