Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Pisicosule....sa sti ka io nu ma supar ka dak am fost UL luna asta miai da cadou mai multi bulinutie din astia di verdi pi lok di "like". Nisiodata numi ajung la cie baeti istieti aviem la Cta. Tat vriau sai punctiez...mincaiar mama pi iei !

Da sa nu dia dreaq sami dai dalea di rosu...ka ma cautA zdrentili astia sin gaura di sarpe pin ma gasiesc sami umfle botu...si nu ku botox !!!

;)

• Like 1
  • Minus 7
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Gata stiu cu cine se aseamana Roxana noastra:

• Like 2
  • Minus 2
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Vad ca am deranjat pe aici asa ca o sa renunt in a face recenzii! succesuri pe la pasarele domnilor!

Pai la cate recenzii ai bagat deja nu stiu cum de mai poti scrie atata ;) ;)

Postat

Uuuppss...scuzi fata, nam vrut sa postiez aisea. Am vrut sa bag la Maria pi toping...la antribari si raspunsuri, undi conviersezi si tu..da mam ancurcat in postari...si o tricut timpu di editarie !

;)

Da dak tat aviem ocazia di taclalie..cie zisi, frumusika fata asta cari isi fasi paru la salonu undi ti duci si tu din cind in cind...nu ?!

• Like 3
  • Minus 7
  • Oras:Constanța
Postat

Dai fumusika foc Maria asta mica. Uiti ci tirtitza bombata ari ! ;)

Hmm imi face pofta funduletzul :)
  • Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da dak tat aviem ocazia di taclalie..cie zisi, frumusika fata asta cari isi fasi paru la salonu undi ti duci si tu din cind in cind...nu ?!

La salonul ala situat in apropiere de zona unde are roxanica locatia?
  • Like 1
Postat

Stai o leaca sa postam si pi topingu asta. Sa nu fasim discutii dispri Cretulina Mincinoasa pi topingurili la alti feti, di cari ia ii doar invidioasa !!! ;)

Io vam zis di mult cai o ofticoasa cari nu suporta sa fak alti feti bani !!! Dupe ia nimeni nari bani, da ia ii atita di prosta ka nus da seama ka doar ia nari bani ! Am zis di mult ka fate cu pret mult moi eftin ka al iei fak mult moi multi bani. I sie umfla vena cind vede cum altili ancaseaza !!! ;)

Fa mincinoaso...tu ai ampinzit netu cu pozi falsi si anunturili tali...asa minti tu ca nu postiezi ? Tu foloseisti o gramada di numiri di telifon..pi anunturi ku pozi false (ka doar tu iesti o flescaita) doar doar sor fraeri uni sati deie si tii un ban. Asa ka o fasi..si no fasi di plictiseala...o fasi di foamie di tepara !!!

Oamini au bani di futut...indifierent di pret...nau bani pientru tini !!! ;)

• Like 5
  • Minus 7
Postat

Stai o leaca sa postam si pi topingu asta. Sa nu fasim discutii dispri Cretulina Mincinoasa pi topingurili la alti feti, di cari ia ii doar invidioasa !!! ;)

Cine o suge mult și prost ? Nu mai e nimeni ca tine :*

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Cine o suge mult și prost ? Nu mai e nimeni ca tine :*

:)))

nu ca altele....PUTIN si prost ! nu dau nume ca se stiu ele!

• Like 4
Postat

Ce e cu pozele alea ?

Acum doua ore pe celalalt forum stiai ce e cu pozele astea

Ai uitat roxi?

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...